Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
jel neko trazi ovog lovca????
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=attach&type=post&id=34400
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?act=attach&type=post&id=34400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek sad sedam kraj racunara, ne znam sta je to bilo u vecernjim novostima, stvarno su vlasnici uzas, ima jedna tema o vlasnicima nekog psa sa vozdovca koji je izgubljen i dosli im na vrata momak i devojka (akita je pas) i rekli im da je kod njih ali ljudima je bilo kasno (22h) pa nisu mogli da idu po njega i sad pluju po forumu i traze ljubimca, devojka im je rekla da im ga nece vrtiti sledeci put i u pravu je. Kasno im je... Ja sam moje kuce nocima trazila, Katarina kaze da se do dan dansnji budi nocu i trazi Lakija, breeee
tako sam i ja nasla Savu,koji je sa Banovog brda nestao i posle ne znam koliko....mozda 4 meseca,ne secam se vise,dok sam bila na standu na slaviji,dolazi Sava sa nekim drugaromslucajno na Slaviji naisla na nju, mom odusevljenu i cudjenju nije bilo kraja (koja je sansa da se to desi
Krajem prosle godine nestala mi je jedna zenka mesanka iz kraja, i kada sam 28.5 sasvim slucajno na Slaviji naisla na nju, mom odusevljenu i cudjenju nije bilo kraja (koja je sansa da se to desi). Dovela sam je nazad na Miljakovac, jadnica bila je potpuno izgladnela, mrsava i presrecna kad sam je pustila u njen kraj
Medjutim, majka sa kojom je bila non-stop je nije prihvatila, par puta je klala tako je otisla na stanicu i tu uglavnom boravila (i ranije su tu bile zajedno), setajuci po okolnim parkovima. Uvece je dolazila do moje zgrade jer im je tu komsinica uvek bacala s prozora meso ali vec cetiri dana je nigde nema. Ljudi koji su brinuli o njoj od kad se rodila (sad ima oko 3 godine) su je svuda trazili, ja gledam gde god prolazim po kraju, nema. A inace nije sama nikad isla negde dalje.
Glavni njen problem je sto mnogo laje i pomislili smo da je zato neko i odveo negde prvi put, ili su je izbacili sinteri. Cak sumnjam i na tu komsinicu koja je hranila jer kad sam je dovela zapenila je na mene (iako je dusu proplakala kad je nestala), zasto sam je dovela, sad ce opet lajati i komsiluk ce se buniti itd
Ne nego je trebalo da je ostavim tamo da crkne. Ostavila bih je ja naravno na Slaviji da sam videla da se uklopila u neki copor i da nije bila onako mrsava, medjutim ona je jadna bila sama samcijata i gladna, otela mi je pastetu koju sam joj kupila iz ruke, onako u konzervi
Zamolila bih vas sve da obratite paznju u kom god kraju da ste, jer ko zna gde su je odveli... Ostaje nam jos da zovemo sintere da vidimo da li je mozda tamo, mada sumnjam. Ona je inace lako uocljiva jer jako tesko hoda, ima stalno problem sa sapama, prezivela je demodikozu, raznorazne gljivice na sapama ali to joj je ostavilo posledice. Inace je potpuno umiljata i dobra, ako je pozovete sva je prilika da ce doci da se mazi. Pa vas molim ako je neko vidi da zove na ovaj broj, to je broj devojke koja o njoj brine od rodjenja 062/604-582 a ako nju ne dobijete mozete i mene na 063/863-91-84.
![]()
...................................MOLIMO SVE DA SE ANAGAZUJU KOJI ZIVE BLIZU DA NAM POMOGNU DA SE PAS ZUCA MUZJAK KOME JE VLADA ANTIC OPERISAO PREDNJU LEVU NOGU I UGRADIO SINU JER JE IMAO PRELOM, NADJE U OKOLINI MICINE ORDINACIJE NA BEZANIJSKOJ KOSI ILI NA NEKOM NAJBLIZEM DELU NA NOVOM BEOGRADU!
Pas je srednje velicine, kovrdzav, ali ne skroz duge dlage, zute je boje, prednja leva noga mu je obrijana i ne koristi je! Odaziva se na ime Zuca, ima 8 godina!
Ne znamo sta se desilo, neko je ostavio otvorena vrata!
Uglavnom njega nema, a nije mogao daleko da ode jer sveze je operisan, nogu ne koristi, a Micina ordinacija je u ulici Marka Celebonovica bb, barake, preko puta broja 21, na Bezanijskoj Kosi!
Micin telefon je 064 1112802 i moj 063 8 402643!
...................................
Pronađena divna kuja, mešanka nemačkog ovčara. Negovana, umiljata i zdrava. Pronađena u Golsvortijevoj ulici. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o gazdi ili ste voljni da udomite životinju u nevolji, molimo Vas da nas kontaktirate ne sledeće brojeve telefona:
063 729 8140 i 063 885 0880.
P.S. Pas je u odličnom fizičkom stanju, čist. mikročipovan, vakcinisan i očišćen od parazita!