IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Tek sad sedam kraj racunara, ne znam sta je to bilo u vecernjim novostima, stvarno su vlasnici uzas, ima jedna tema o vlasnicima nekog psa sa vozdovca koji je izgubljen i dosli im na vrata momak i devojka (akita je pas) i rekli im da je kod njih ali ljudima je bilo kasno (22h) pa nisu mogli da idu po njega i sad pluju po forumu i traze ljubimca, devojka im je rekla da im ga nece vrtiti sledeci put i u pravu je. Kasno im je... Ja sam moje kuce nocima trazila, Katarina kaze da se do dan dansnji budi nocu i trazi Lakija, breeee

Za neke pse je bolje da se ne vrate vlasnicima.
Jednom sam nasla retriverku , broj moba vlasnika je bio na ogrlici..zvala sam ga, on je dosao ( ona se preplasila kad ga je videla) i samo mi je rekao sledece ' razbicu je kad se vratimo kuci'..
Nas samo sto slog nije strefio!
Dugo posle toga sam pokusala da udjem u trag monstrumu , ali mrka kapa..

Krajem prosle godine nestala mi je jedna zenka mesanka iz kraja, i kada sam 28.5 sasvim slucajno na Slaviji naisla na nju, mom odusevljenu i cudjenju nije bilo kraja (koja je sansa da se to desi:eek:). Dovela sam je nazad na Miljakovac, jadnica bila je potpuno izgladnela, mrsava i presrecna kad sam je pustila u njen kraj:) Medjutim, majka sa kojom je bila non-stop je nije prihvatila, par puta je klala tako je otisla na stanicu i tu uglavnom boravila (i ranije su tu bile zajedno), setajuci po okolnim parkovima. Uvece je dolazila do moje zgrade jer im je tu komsinica uvek bacala s prozora meso ali vec cetiri dana je nigde nema. Ljudi koji su brinuli o njoj od kad se rodila (sad ima oko 3 godine) su je svuda trazili, ja gledam gde god prolazim po kraju, nema. A inace nije sama nikad isla negde dalje.
Glavni njen problem je sto mnogo laje i pomislili smo da je zato neko i odveo negde prvi put, ili su je izbacili sinteri. Cak sumnjam i na tu komsinicu koja je hranila jer kad sam je dovela zapenila je na mene (iako je dusu proplakala kad je nestala:confused:), zasto sam je dovela, sad ce opet lajati i komsiluk ce se buniti itd:roll: Ne nego je trebalo da je ostavim tamo da crkne. Ostavila bih je ja naravno na Slaviji da sam videla da se uklopila u neki copor i da nije bila onako mrsava, medjutim ona je jadna bila sama samcijata i gladna, otela mi je pastetu koju sam joj kupila iz ruke, onako u konzervi:(

Zamolila bih vas sve da obratite paznju u kom god kraju da ste, jer ko zna gde su je odveli... Ostaje nam jos da zovemo sintere da vidimo da li je mozda tamo, mada sumnjam. Ona je inace lako uocljiva jer jako tesko hoda, ima stalno problem sa sapama, prezivela je demodikozu, raznorazne gljivice na sapama ali to joj je ostavilo posledice. Inace je potpuno umiljata i dobra, ako je pozovete sva je prilika da ce doci da se mazi. Pa vas molim ako je neko vidi da zove na ovaj broj, to je broj devojke koja o njoj brine od rodjenja 062/604-582 a ako nju ne dobijete mozete i mene na 063/863-91-84.

slucajno na Slaviji naisla na nju, mom odusevljenu i cudjenju nije bilo kraja (koja je sansa da se to desi
tako sam i ja nasla Savu,koji je sa Banovog brda nestao i posle ne znam koliko....mozda 4 meseca,ne secam se vise,dok sam bila na standu na slaviji,dolazi Sava sa nekim drugarom :lol:
sreca,sreca radost :D

elem....ovde na padini ima dosta pasa koji su u prolazu...pa ako je vidim,javljam ti

dobro je da je nasla pre sintera...
veterinarka mi kaze da idu po centru i skupljaju kao ludi! zbog univerzijade...
sve sto mogu da uhvate na "kuc,kuc" uhvatili su...svaki dan kruze centrom i hvataju...
i eto....
sklanjaju pse zbog univerzijade,kao da nekog stranca ne bi ujeo neki pas,a skupljaju samo dobre pitome "na kuc,kuc" a ovi koji nisu naivni,ostaju na ulici....
uvek ista prica,muka mi je vise od njih

U subotu 13.6.2009 oko 1 sat posle ponoci na Tasu je nestala mala mesanka terijera.Ona je kuca koja je inace jako srecno udolmljena preko nas pre 1,5 godinu.Sterilisana,cipovana i ima privezak u obliku koskice oko vrata kao i ogrlicu.Gazde su je trazile do 8 ujutru po Tasu i okolini.Postoji sumnja da su je ukrala deca koja se motaju tuda.Plakati su polepljeni,uradjeni i letci koje smo delili.Gazde su ocajne i mole za bilo kakvu vrstu pomoci.Njen nestanak je takodje prijavljen veterinarima pa se trenutno u bazi vodi kao odlutala.Ako imate bilo kakvu informaciju pozovite na 064 1399047-Vladislava ili 061 1170107-ARC
IMG_0992-1.jpg
IMG_0995-1.jpg

Pronadjeni muzjak i zenka epanjel bretona, u petak 12 juna, na Vozdovcu.

muzjak broj cipa VIRBAC 891013990013839, star oko godinu i po dana, zenka, stara 3/4 godine, nije cipovana.
muzjak je cipovan u veterinarsko ambulanti SANA VET u SREMCICI, medjutim ja sam licno isla u ambulantu, pregledala sve formulare sa veterinarima i veterinari ne mogu da pronadju taj broj cipa, a ni ne secaju se psa sa slike. Ne znam sta se desilo. Vlasnika nigde nema.

cisti su, zdravi, umiljati, nisu imali ogrlicu kada sam ih pronasla. Nigde nisu oglaseni da ih neko trazi, sve sajtove sam proverila.
Ukoliko ih neko prepoznaje sa slike, neka se javi na 063 509 427
Ukoliko bi neko da ih pricuva do udomljenja , ako se ne pronadje vlasnik, to bi mi mnogo znacilo jer

Psi imaju smestaj do utorka uvece, to je sutra, i onda ce ponovo na ulicu.

hrana i prevoz obezbedjeni.
hvala svima unapred!

Prilozi

• Image052.jpg
    Image052.jpg
    58,3 KB · Pregleda: 4
  • Image053.jpg
    Image053.jpg
    38,3 KB · Pregleda: 3
veterinari se nisu javili, psi su sretno udomljeni, ostace zajedno, zivece u dvoristu u kuci.
Hvala aski i juci, vilusu i djuki, veterinarki dobrili iz ordinacije u sime grujica, a najvise milanki koja ih je cuvala u najkriticnijem periodu kada nisam imala sa njima gde!

Krajem prosle godine nestala mi je jedna zenka mesanka iz kraja, i kada sam 28.5 sasvim slucajno na Slaviji naisla na nju, mom odusevljenu i cudjenju nije bilo kraja (koja je sansa da se to desi:eek:). Dovela sam je nazad na Miljakovac, jadnica bila je potpuno izgladnela, mrsava i presrecna kad sam je pustila u njen kraj:) Medjutim, majka sa kojom je bila non-stop je nije prihvatila, par puta je klala tako je otisla na stanicu i tu uglavnom boravila (i ranije su tu bile zajedno), setajuci po okolnim parkovima. Uvece je dolazila do moje zgrade jer im je tu komsinica uvek bacala s prozora meso ali vec cetiri dana je nigde nema. Ljudi koji su brinuli o njoj od kad se rodila (sad ima oko 3 godine) su je svuda trazili, ja gledam gde god prolazim po kraju, nema. A inace nije sama nikad isla negde dalje.
Glavni njen problem je sto mnogo laje i pomislili smo da je zato neko i odveo negde prvi put, ili su je izbacili sinteri. Cak sumnjam i na tu komsinicu koja je hranila jer kad sam je dovela zapenila je na mene (iako je dusu proplakala kad je nestala:confused:), zasto sam je dovela, sad ce opet lajati i komsiluk ce se buniti itd:roll: Ne nego je trebalo da je ostavim tamo da crkne. Ostavila bih je ja naravno na Slaviji da sam videla da se uklopila u neki copor i da nije bila onako mrsava, medjutim ona je jadna bila sama samcijata i gladna, otela mi je pastetu koju sam joj kupila iz ruke, onako u konzervi:(

Zamolila bih vas sve da obratite paznju u kom god kraju da ste, jer ko zna gde su je odveli... Ostaje nam jos da zovemo sintere da vidimo da li je mozda tamo, mada sumnjam. Ona je inace lako uocljiva jer jako tesko hoda, ima stalno problem sa sapama, prezivela je demodikozu, raznorazne gljivice na sapama ali to joj je ostavilo posledice. Inace je potpuno umiljata i dobra, ako je pozovete sva je prilika da ce doci da se mazi. Pa vas molim ako je neko vidi da zove na ovaj broj, to je broj devojke koja o njoj brine od rodjenja 062/604-582 a ako nju ne dobijete mozete i mene na 063/863-91-84.

Opet je neko odveo:neutral: Molim vas obratite paznju, do sad smo je nalazili u centru ali ko zna gde je sad odvedena, moze biti bilo gde, samo obratite paznju, ona je dosta velika i tesko hoda:( Ako je vidite i ako ste u mogucnosti odmah pozovite ili posaljite sms na jedan od dva broja. Hvala unapred.

U bloku 29, pre par dana se pojavio, očigledno nečiji, mlad sivi mačak sa belim šapicama, star najviše 6, 7 meseci, sa ogrlicom, zelenim očima, umiljat.Pogledala sam na više foruma, na žalost, na taj način ga još uvek niko ne traži, ali nadam se da će ova info biti od značaja..:)

MOLIMO SVE DA SE ANAGAZUJU KOJI ZIVE BLIZU DA NAM POMOGNU DA SE PAS ZUCA MUZJAK KOME JE VLADA ANTIC OPERISAO PREDNJU LEVU NOGU I UGRADIO SINU JER JE IMAO PRELOM, NADJE U OKOLINI MICINE ORDINACIJE NA BEZANIJSKOJ KOSI ILI NA NEKOM NAJBLIZEM DELU NA NOVOM BEOGRADU!

Pas je srednje velicine, kovrdzav, ali ne skroz duge dlage, zute je boje, prednja leva noga mu je obrijana i ne koristi je! Odaziva se na ime Zuca, ima 8 godina!

Ne znamo sta se desilo, neko je ostavio otvorena vrata!
Uglavnom njega nema, a nije mogao daleko da ode jer sveze je operisan, nogu ne koristi, a Micina ordinacija je u ulici Marka Celebonovica bb, barake, preko puta broja 21, na Bezanijskoj Kosi!

Micin telefon je 064 1112802 i moj 063 8 402643!
...................................

Pre sa vremena sam naišao na malo štene u Makedonskoj ulici, između broja 28 i broja 32.
Štene deluje čisto, ali veoma tužno zavija i cvili - traži gazdu ili majku. Deluje kao da se izgubio ili da su ga ostavili.
Nije želeo da pođe sa mnom. Kada sam ga uzeo u naručje nije se opirao dok se nisam udaljio dvadestak metara, kada je počeo strašno tužno da zavija i da se otima. Kada sam ga spustio na zemlju, vratio se nazad gde sam ga i našao. U datom trenutku sam pomislio da je to bolje rešenje, jer bi možda gazda ili majka mogli da ga traže, ili je bar mališa tako mislio.
Ostavio sam mu "Royal Canin" za štenad. Jeo je koliko je mogao. Ima zdrav apetit, i voli da se igra, samo je strašno tužan što je ostavljen. :sad2:
Ako neko može da pomogne, ima neki savet, ili zna vlasnika ili majku šteneta, ja ga najljubaznije molim da se javi ili da nešto poduzme.
Obiću ću štene popodne.

P.S. Molim vas, prosledite ovo i na druge sajtove koji se bave životinjama, na kojima ste članovi.

Pronađena divna kuja, mešanka nemačkog ovčara. Negovana, umiljata i zdrava. Pronađena u Golsvortijevoj ulici. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o gazdi ili ste voljni da udomite životinju u nevolji, molimo Vas da nas kontaktirate ne sledeće brojeve telefona:
063 729 8140 i 063 885 0880.

P.S. Pas je u odličnom fizičkom stanju, čist. mikročipovan, vakcinisan i očišćen od parazita!

P.S. Ja vas najljubaznije molim da ovo prosledite i na druge sajtove koji se bave životinjama, a čiji ste članovi.

Jos jednog psa su mi odveli:( Psa od 2 godine koji je tolika dobrica, nikad nikog nije dirao, samo je lezao u blizini zgrade i posmatrao prolaznike. Nikad zalajao na njih. Odveli su ga iz ciste pakosti. Mene je uzasno strah kako ce se on snaci za hranu i vodu jer imao je na 3 mesta redovne obroke od kad se rodio, vodu ispod mog prozora, nije navikao da se snalazi za hranu. Prava je slihtara svakome se umiljava i velika maza. Kako su prvog psa odveli u centar i tu je dva puta nadjen, verjem da je isti slucaj i sada ali molim vas sve gde god da zivite da obratite paznju. Imao je plavu ogrlicu, ne ovu sa slike tu su mu ukrali kao i 10 drugih koje sam mu kupovala (dokaz da je pitom i svakog pusta da petlja oko njega), jednostavniju. Ne verujem da je ima i dalje ali ko zna. Velicine je vucjaka i odaziva se na ime Vucko. Na Banovom brdu ima jedan skoro identican pas ali to nije on.

Da li mozete da mi preporucite jos neki sajt gde bih mogla da ga oglasim... Znam za ZC, balkankinolgy, zivotinje.info, nestao.com...? I posto nemam profil na FB ako postoji neka grupa za izgubljene zivotinje molila nekog ko ima profil da stavi. Unapred hvala!

Molim vas:(
063/863-91-84 u bilo koje doba dana i noci

Poslednja izmena:

Back