biljkana
Zainteresovan član
- Poruka
- 215
Monti, ja i dalje gledam drajzerovu, okolne ulice, padinu, banovo brdo, cak i vozdovac iako je malo dalje..svakog zlatnog retrivera koga vidim zaustavim se da pitam vlasnike ..imam i tvoj broj..nemoj da odustanes, to je najbitnije! Ako imas oglas posalji mi na pp da ga istampam, i polepim - nije mi tesko, naprotiv dosta se krecem po gradu..Biljo, ne znam sta da kazem..mozda je bolje resenje bilo da smo platili onaj pansion kod vesne pa pokusali da ga udomimo sami..nisam pametna..ja sam onaj dan precesljala sve zivo na netu, nije postojao takav upit za muzjaka retrivera..svi koji su se trazili videla si bili su beli..osim tonijevog..Mozda bi Dejan mgao da okaci neke slike ili kaze malo vise o tome kod koga pas ide u nemacku, i da li uopste ide i kod koga je, pa da budemo mirniji..
Dejan je umesto toga zvao mene jedno 100 puta na mobilni i poslao mi je koje kakve poruke da sam ja rekla da cu ga izbaciti na ulici???? A pre izbacivanja sam ga okupala, occesljala i promenila mu ogrlicu povadila krpelje???? Posto si mu i ti uplatila novac za "operisano" kuce iz Kneza pitaj ga da okaci skiku kuceta gde se vidi da ima tri noge. Bre Dejan je prevarant.