IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Monti, ja i dalje gledam drajzerovu, okolne ulice, padinu, banovo brdo, cak i vozdovac iako je malo dalje..svakog zlatnog retrivera koga vidim zaustavim se da pitam vlasnike ..imam i tvoj broj..nemoj da odustanes, to je najbitnije! Ako imas oglas posalji mi na pp da ga istampam, i polepim - nije mi tesko, naprotiv dosta se krecem po gradu..Biljo, ne znam sta da kazem..mozda je bolje resenje bilo da smo platili onaj pansion kod vesne pa pokusali da ga udomimo sami..nisam pametna..ja sam onaj dan precesljala sve zivo na netu, nije postojao takav upit za muzjaka retrivera..svi koji su se trazili videla si bili su beli..osim tonijevog..Mozda bi Dejan mgao da okaci neke slike ili kaze malo vise o tome kod koga pas ide u nemacku, i da li uopste ide i kod koga je, pa da budemo mirniji..

Dejan je umesto toga zvao mene jedno 100 puta na mobilni i poslao mi je koje kakve poruke da sam ja rekla da cu ga izbaciti na ulici???? A pre izbacivanja sam ga okupala, occesljala i promenila mu ogrlicu povadila krpelje???? Posto si mu i ti uplatila novac za "operisano" kuce iz Kneza pitaj ga da okaci skiku kuceta gde se vidi da ima tri noge. Bre Dejan je prevarant.

neko je pustio Snupija iz dvorista, za njim je krenula i Milka Milkica, ja nisan bila kuci a nisu mi nista ni javili, zato MOLIM sve koji su iz Bg-a i prolaze Zvezdarom da obrate paznju, Milkica je stene, nema jos 2 meseca, ako je neko uzeo bar nek mi javi, trazimo je celo jutro, ja sam ocajna, samo bar da znam da je dobro, MOLIM VAS! 0640874821
Ceo kraj smo milion puta obisli, nema je nigde!

Samo mi pojasni u koji deo Zvezdare je nestao. Ja sam u Mirjevu ali prolazim u MMLug i prema Cvetku. Proci cu kod Stankovica veterinara da mu kazem

Dejan je umesto toga zvao mene jedno 100 puta na mobilni i poslao mi je koje kakve poruke da sam ja rekla da cu ga izbaciti na ulici???? A pre izbacivanja sam ga okupala, occesljala i promenila mu ogrlicu povadila krpelje???? Posto si mu i ti uplatila novac za "operisano" kuce iz Kneza pitaj ga da okaci skiku kuceta gde se vidi da ima tri noge. Bre Dejan je prevarant.
Strasno sta se radi...a i na jednom drugom sajtu o zivotinjama sam svasta procitao o tom coveku,decku,sta li je vec...

I opet isto ime u prici-taj neki iz udruzenja...dajte ljudi,mesec dana i manje iscitavam ovaj forum i palo mi je u oci to isto ime,i sve neko muljanje:te udomio bigla koji je slucajno sasvim nadjen da luta(navodno,bas te veceri kad je vidjen,samos to je pobegao-pazi da ne),zatim malo-malo pa objavi,,super je udomljena ta i ta zivotinja,kod moje drugarice,itd..." a nikad nigde nema slika recimo godinu dana ili par meseci posle udomljavanja,nigde nema slika zivotinja u novom domu,pa eto gore situacija sa Sapom(pitao bih tu osobu da li igde radi i zaradjuje,ili se mozda ,,tali" i zaradjuje preko zivotinja-u ulicnom zargonu,nadje psa,plasira tuzne price i lupi cenu u smislu:pas je lecen,to su troskovi njegovog lecenja,platite i preuzmite.")Zna se dobro da se na Zapadu pri uzimanju zivotinje iz azila plati taksa i troskovi vakcinacije i eventualnih veterinarskih tretmana,trako da me ne cudi da ima prostora za mahinacije(kao sto je mahinacija sa sapom,ocigledno).
Simptomaticno je da se uvek ime ISTE osobe vrti oko nedorecenih i nejasnih situacija i mahinacija...
ja u takvu osobu nemam ni jedna promil poverenja...

o čemu se radi nije loše da i mi ostali znamo

radi se o tome da je Toni gazda od Pase trazeci Pasu nasao retrivera za kog mu duzi period javljaju da seta po Dedinju. Uhvatio ga je covek i pozvao, ja sam ga uzela, okupala, ocistila od krpelja i predala Dejanu iz Noe sa obecanjem da ga udomljuje u Berlinu. Nema veze dali ga prodaje ili sta vec vazno da psu bude lepo. Ja sam tako kontala. E nakon nekoliko dana kad sam ga pitala za psa on kaze da pas ide 08.05. u Berlin. Poceo da me izjeda crv sumnje i otisla sam na forum zivotinjsko carstvo da pregledam Dejanove postove i stvarno vidim covece sve neke operacije, povrdjene kuce, trebaku pare, tekuci racuni, a nista konkretno sto kaze Stojke, prica drugarica, veterinar drug, bla bla....
Price za malu decu.
Elem, retrivera cemo danas da uzmemo iz Panceva i trazimo mu mesto gde da ga udomimo.
Do onda cemo Sanja i ja da mu platimo pansion.

Na balkankinology su napisali:
Pronadjena Ruska Plava Macka na Ceraku, u ulici Kestenova. Ima zelene oci i zelenu ogrlicu. Macka je u teranju jer je jure macori, pa je verovatno zato pobegla.

Trenutno je zbrinuta ko jedne devojke ali postoji mogucnost da je ona vrati na ulicu posto ne znam koliko moze da je zadrzi...molim vas prenesite ovo na druge forume sa zivotinjama ko je uclanjen, da pokusamo da pronadjmo ko je izgubio dok nije kasno!!

Na balkankinology su napisali:
Pronadjena Ruska Plava Macka na Ceraku, u ulici Kestenova. Ima zelene oci i zelenu ogrlicu. Macka je u teranju jer je jure macori, pa je verovatno zato pobegla.

Trenutno je zbrinuta ko jedne devojke ali postoji mogucnost da je ona vrati na ulicu posto ne znam koliko moze da je zadrzi...molim vas prenesite ovo na druge forume sa zivotinjama ko je uclanjen, da pokusamo da pronadjmo ko je izgubio dok nije kasno!!
Biljka, ti si malopre bila takođe na temi, zar ne?:)
Iskidoh se živa, ruke mi se tresu, suza suzu stiže, ne mogu sebi da dođem!
Daj Bože da je u pitanju naš MAX!
Možda ti ljudi zaista ne razlikuju mace i mačore, možda se i ja zbog silne želje tripujem,
ali, KOJA JE VEROVATNOĆA da, RUSKO PLAVO MAČE sa ZELENOM OGRLICOM i ZELENIM OČIMA može da se nađe na svakom koraku?!
A i, zebnja me hvata, jer devojka koja ga čuva do "sutra" ga čuva...?
Samo da ne musti mače pre nego uspeju do nje da dođu...:(:(:(
Nema nam spavanja noćas..Kao uostalom ni svake noći od kada nam MAXA nema..:(:(:(

Poslednja izmena:
odmah nam javi čim utvrdite da li je to Max, molim te

Oooo, daaa, hoooćuuu, ne mogu da verujem, šta se dešava!!!Da li je moguće da bih mogla biti TOLIKI baxuz, da to ne bude on?!?

Zaista, ne želim da verujem u to...Ali, dodatno me uzrujava to što je kod neke devojke koja planira to mače sutra da pusti na ulicu, a niko nema njen broj, i sl..Izjedoh se od muke...:(

Ponavljam se već na xy foruma, ali moram;
Informacija je (dugmence, hvala), da je devojka kod koje je mače očekivano makar do danas trebalo biti, pustila mače sinoć već na ulicu...Ne ulazim u razloge.
I, navodno je maca, a ne mačak.
ja i dalje verujem da je MAX (možda zato što imam jaku želju da jeste), ali kada je pol u pitanju, na drugim forumima sam ohrabrena i postovima nalik ovom(copy/paste):

Drzim figetine. A za pol - moram da ti ispricam jednu pricu. Moj stric je seosko dete. Inace on i strina su lekari - dr mr pr frrr... Jos stric ginekolog po specijalizaciji 044.gif Pre jedno 20-tak godina uzmu oni jedno macence sa ulici. Prodje jedno pola godine zove moj stric mog caleta kaze Dodji brate Maza nam nije dobro tuzno kuka i mjauce. Dodje moj tata i ima sta da vidi - Maza nije Ta vec TAJ - Mazon. moon_smiley.gif mu je pomerio zezajuci ga - kaze aj snajka gradsko dete al ti seosko odrastao sa zivotinjama, em musko pa nisi provalio da mu pozadi vise jajca 044.gif Mazon trazio zenkicu pa je arlaukao 044.gif Sve u svemu drzimo figetine da je Siva macka sa zelenim ocima i telenom ogrlicom Max love32.gif

I tako...

tako da, mače je sada na - ulici, na Ceraku, ako neko živi u tom delu, molim da obrati pažnju, mače je vrlo specifično;Sivo, sjajno, sa zelenom ogrlicom!
Ko ga/je nađe, neka me kontaktira na 063/305-107, sedam u kola, i dooleećeem!!!!
U krajnjoj liniji, iako nije MAX (u šta sumnjam), ostaviću mače kod sebe, dok ne pronađemo vlasnika!!!

A, zašto se nadam da je MAX?

MAX je kastriran, tako da, postoji verovatnoća da ako se videlo da nema testise, da je mačka.

Drugo:

Da li je moguće da ima VIŠE ruskih plavih sa zelenom ogrlicom, na svakom koraku?!?

Treće:

SAMO MI tražimo mače TAKVOG OPISA!!!

Malo li je?

Ljudi, pomagajte!!!!!!

Poslednja izmena:
Samo da javim; Provereno je, nije mačak već mačka, a i ogrlica je drugačija, iako je iste boje... icon_no.gif
Tako da, sada nas ima više tužnih.neko traži tu macu, mi Maxa i dalje, a i naše mace, verujem, nas...
Joj, tuge... ja sam opet videla macu ( ne znam bas pol) ali jeste jako nalik na rusku plavu, pokusavala sam da je dozovem imenom Max, ali me ona (on) ignorise...:thumbdown: tako da verovatno to ipak nije Max. No, definitivno, ovde kod mene u bloku ima DVE mace nalik na ruske plave ili bas one. Ali za jednu sigurno znam da je macka, ima i potomke mesance ovde a i znam je odavno...

Srecno sa potragom, ne predajte se

Joj, tuge... ja sam opet videla macu ( ne znam bas pol) ali jeste jako nalik na rusku plavu, pokusavala sam da je dozovem imenom Max, ali me ona (on) ignorise...:thumbdown: tako da verovatno to ipak nije Max. No, definitivno, ovde kod mene u bloku ima DVE mace nalik na ruske plave ili bas one. Ali za jednu sigurno znam da je macka, ima i potomke mesance ovde a i znam je odavno...

Srecno sa potragom, ne predajte se
Pa, ako je Max, ne znači da će se i odazvati, jer je i inače nepoverljiv prema nepoznatima, a posebno verujem sada, u vanjskim uslovima..:(
Ja sam bila tamo gde si me uputila onaj dan, i doživela neprijatnosti od neke babe koja je urlala sa terase na mene;"Bež' odatle, skidaj to, odlepi, odlepi.." i sl..Mislim da je odlepila svaki plakat koji sa tog dana tu zalepila, čim sam otišla..:(
Ako opet vidiš to mače, probaj, molim te nekako da ga uhvatiš, i pozovi me, ja sam tu kolima za 5,6 minuta, bukvalno.
Hvala još jednom!:heart:

Poslednja izmena:
pomozite da nadjemo viki i zucu!!!

ovo je Viki.
zlobne komsije su je odvezle negdeza inat,sa zutim kucetom kao sto je ona.njegovu sliku nemam.on je zut samo mu je njuska crna.
a evo nje

nema je i dalje..nigde.traze je svaki dan.
icice sinterima da daju slike i zalepice i plakate.
dete hoce da svisne za viki.on je mnogo mnogo vezan za nju.nudili su mu rasne i druge kuce ,nece ni jedno samo nju!!
detetu nije dobro bukvalno.
pomagajte molim vas.!!

063 85 41 248

zena ce ponovo da ide sa svedokom u policiju .
a policija nece nista da radi vec su bili.seljaci pokvareni .mukamije od njih

Back