IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

Traži se pas rase Akita inu star 2 godine i sedam meseci, odaziva se na ime Aron krajnje je pitom prema ljudima. Nestao je 05.08.2009. iz dvorišta odakle ga je neko ili pustio ili uzeo jer nije mogao sam preskočiti ogradu.Napominjemo da je Aron čipovan.Lokacija na kojoj živimo su Šumice u Beogradu( Lekino brdo ).Ne znam kako da okačim fotografije, ali karakteristika mu je da je Žuto - bele boje sa belim okovratnikom, rasa liči na Haskije.Ovim putem molimo sve koji su ga videli da nam jave jer je Aron ljubimac dvoje dece.
Unapred zahvalni.
kontakt telefon 062/8061146- Miško

Rano jutros je izgubljen/ukraden AST star 2 godine odaziva se na ime Balu.Moguce da je preskocio ogradu za zenkom ali veca je mogucnost da ga je neko ukrao.Pas je dobar prema ljudima,nije cipovan,imao je crnu ogrlicu na sebi.Nalazacu ili onome koji da informaciju gde se pas tacno nalazi sledi nagrada od 300e.Evo par slika Balua dok je bio mladji kasnije cu postaviti novije :
dl.php
dl.php
dl.php

U cetvrtak, 20. 8. 2009. rano ujutro nestao ruski plavi macak u centru Novog Sada, ulica Maksima Gorkog, iz zgrade br. 24. Macak Mrle star je godinu i po, izuzetno lep primerak, razigran, znatizeljan, umiljat, no, bojazljiv van poznate teritorije i sa neznancima. Molimo nalazaca da obavesti vlasnicu Silviju Lucic na tel. 021 6618-142 i mob. 062611487

Hvala na komentaru, sto vas je vest obradovala!
Da, u blizini doma. Jos uvek nam nije najjasnije kako je dospeo na ulicu s petog sprata. Na ulicu nikada nije odlazio. Mada smo okolinu stalno procesljavali, izgleda se Mrle scucurio u nekom podrumu ili budzaku i od straha nije se odazivao ni na glas vlasnika. Nadjen je u dvoristu kraj zgrade u kojoj stanujemo, skriven iza neke zicane ograde. Primetio ga portir koji tu radi. Beskrajno smo mu zahvalni! Mrle je bio prestrasen i izgladneo, ali sad se vec oporavlja uz mnogo, mnogo mazenja!

Hvala na komentaru, sto vas je vest obradovala!
Da, u blizini doma. Jos uvek nam nije najjasnije kako je dospeo na ulicu s petog sprata. Na ulicu nikada nije odlazio. Mada smo okolinu stalno procesljavali, izgleda se Mrle scucurio u nekom podrumu ili budzaku i od straha nije se odazivao ni na glas vlasnika. Nadjen je u dvoristu kraj zgrade u kojoj stanujemo, skriven iza neke zicane ograde. Primetio ga portir koji tu radi. Beskrajno smo mu zahvalni! Mrle je bio prestrasen i izgladneo, ali sad se vec oporavlja uz mnogo, mnogo mazenja!

Jao jadničak!!! Tako je i moja sijamska maca skočila sa terase, pa su je napale neke ulične mačke (našla se na njihovoj teritoriji)... Našla sam je nakostrešenu, i uplašenu. Posle joj više na pamet nije padalo da skače sa terase :hahaha:
Pomazi Mrleta za mene... :heart:

Da, verovatno. NIsam spomenula da nekoliko zgrada dalje postoji gradiliste, a Mrle je pre nestanka donosio komadice stiropora! Moguce da je preko krovova odlazio u istrazivanje gradilista, pa se tu nekako spustio i onda nije uspeo da nadje put za povratak!
Najvaznije da je opet kod kuce! Lokalni macori u dvoristu nisu bas blagonakloni prema dosljacima, pa smo srecni da je Mrle ostao citav!:)

Poruke o otrovanom psu premeštene su u podform "Zaštita prava životinja", tema ima naziv "SAMO PAS" (ako neko ima bolji naslov, neka pošalje PP, promeniću).
Ova tema je, ipak, namenjena izgubljenim ljubimcima i potrazi za njima.
Hvala na razumevanju.

Na Zvezdari, kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici, nađena mlada ženka rotvajlera.
Slike slede.

Jedna žena, koja živi u blizini, je preuzela na sebe da brine o ženki, dok se ne nađe vlasnik ili neko ko bi je udomio.
Ona se već brine o nekoliko pasa lutalica, a i ja ću je obilaziti, kako mi obaveze dopuste.
Nadamo se da ćemo naći vlasnika uskoro.
Ukoliko znate nešto o vlasniku ili prepoznajete psa, molim Vas, javite mi.
Znam da nije optimalno rešenje, ali je najbolje što trenutno mogu. :(

Poslednja izmena:

Back