IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

DOGO ARGENTINO muzjak skroz bele boje sa tankom crnom ogrlicom luta po adi.oko parkinga.
samo su mu oci uokvirene crnom bojom..iako sam relativno cesto tu nikad ga nisam videla.pa zato oglasavam,jer da ga je neko pustio da s eistrci vidjala bih ga i pre..potpuno je bio sam.

ako neko ima mogucnost da ode da ga uzme ili ako neko zna da je neko izgubio ovog psa-nek javi!

Na Konjarniku pronadjen beli labrador stene , molimo da se javi bilo ko sa nekom informacijom na tel 061 322 80 98 Hvala

Pogledajte prilog 70688

Prilozi

• DSCN0725.jpg
    DSCN0725.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 12
Samo prenosim:
Prijatelju su nestala dva labrador - retrivera u okolini Zrenjanina, majka i cerka.
Zadnji put vidjene u sredu, 27. januara 2010., u ataru izmedju Kleka i Lazareva.
Psi su cipovani.
Dlaka je svetla i kratka.Ukoliko ih primetite,
molimo vas javite nam na 064/ 245 71 86 ili na cullius2000@yahoo.com

labrador_retriever.JPG

Postavljena slika predstavlja izgled rase.
Hvala vam.

Zlatni retriver star pet godina nestao pocetkom januara u Petrovaradinu, nadali smo se da ce se vratiti posto se cesto iz setnje vracao sam ali nije sada je vec proslo puno vremena i bojim se za njega, mislim da ga je neko vezao jer bi u suprotnom dosao nazad, on je cipovan i ime mu je Kron. ako znate bilo sta molimo vas javite:sad
:sad2: 061-1533657

U sredu, 17.02.2010. na Karaburmi pronađena ženka mešanca terijera. Oko vrata ima svetlo smeđi kaiš i ogrlicu protiv buva. Po ponašanju se vidi da je živela u kući i da je negovana - čista je, lepo je vaspitana i navikla je da bude uz ljude i da se mazi.

Čipovana je, ali broj očitan sa čipa ne postoji u bazi (891013990018846) tako da ne možemo da utvrdimo ko je vlasnik i odakle je. Želimo da je vratimo vlasniku ili poklonimo nekome ko bi hteo da je čuva. Tel. 063/398139 (Marija).

IMG_3002.JPG

IMG_3003.JPG

IMG_3004.JPG

U sredu, 17.02.2010. na Karaburmi pronađena ženka mešanca terijera. Oko vrata ima svetlo smeđi kaiš i ogrlicu protiv buva. Po ponašanju se vidi da je živela u kući i da je negovana - čista je, lepo je vaspitana i navikla je da bude uz ljude i da se mazi.

Čipovana je, ali broj očitan sa čipa ne postoji u bazi (891013990018846) tako da ne možemo da utvrdimo ko je vlasnik i odakle je. Želimo da je vratimo vlasniku ili poklonimo nekome ko bi hteo da je čuva. Tel. 063/398139 (Marija).

IMG_3002.JPG

IMG_3003.JPG

IMG_3004.JPG

Postoje, evo ja sam našla, mada ne znam da li opis baš odgovara njoj, ali vredi pokušavi :super:

http://www.backhome.rs/searchResults.aspx

daj neku bolju sliku,moj komsija ima isto takvo kuce

Trenutno imamo samo ovo od slika. Ne verujem da je od tvog komšije, koliko znam ti si na drugom kraju grada. Ovaj pas je došao i muva se oko kuje u teranju. Vitak je, trobojan i negovan. Molim vas proširite ovaj oglas na druge forume i FB
Ako ga vidim danas slikaću ga ponovo aparatom, o njemu sigurno neko brine, čak i ako nije možda kućni pas.

Prilozi

• SP_A1441.jpg
    SP_A1441.jpg
    8,6 KB · Pregleda: 6
  • SP_A1443.jpg
    SP_A1443.jpg
    9,5 KB · Pregleda: 3
  • SP_A1446.jpg
    SP_A1446.jpg
    7 KB · Pregleda: 3
  • SP_A1447.jpg
    SP_A1447.jpg