IZGUBLJENI / NADJENI LJUBIMCI

U cetvrtak uvece na Zvezdari nadjena ova kuca. Zenka je, samojed.
a12-PB0500.jpg

Ukoliko je neko video neke plakate da se trazi pas ili zna vlasnika neka mi se javi na
milica_batricevic@yahoo.com

Kucu je nasao moj komsija i trenutno je kod njega, ali oni imaju vec pekinezera, pa nemaju uslove za dve kuce.

Edit: Na Zvezdari nestao jos jedan samojed, mislili smo da smo nasli gazdu, ali na zalost nismo. Ukoliko neko zna nesto o vlasniku ove kuce neka javi coveku koji je izgubio svog samojeda i kod koga je sada ovaj. Takodje molim da ako neko zna nesto o njegovoj kuci se javi.
http://zivotinjsko-carstvo.com/forum/index.php?showtopic=7894

Poslednja izmena:
Kod mene u kraju se vec neko vreme seta veliki snaucer,muzijak,ne mogu da odredim koliko je star,ali je skoro sisan,sto znaci da nije dugo na ulici. U pitanju je Vozdovac,ulica Kumodraska

Ako neko zna ciji je ili ga i sam trazi neka me kontaktira na 064 617 81 26

Pozdrav svima!
Pre dve nedelje u mom kraju se pojavio pas, crne boje, duze dlake (nisam strucnjak za pse, rekla bih da je u pitanju pticar).
Pas se nalazi na ulici, druzi se sa lutalicama, a ocigledno je imao vlasnika. Ima i ogrlicu, i ponasanje mu je drugacije.
Ukoliko bilo ko zna nesto o tom psu ili bi zeleo da pomogne da se skloni sa ulice, neka se javi. Inace ne znam kog je pola,
pogledacu sledeci put. Fokusirala sam se na to da ga slikam, kako bih postavila ovu temu smile.gif
Kao sto rekoh, o psima ne znam mnogo, ali je pas ocigledno bio negovan, dlaka mu je jako mekana.
Vidjam ga svakog dana u kraju oko Vodovodske ul. i Ul. Sinise Stankovica.
Javite se ukoliko mislite da mozete da pomognete.
Jos jedan pozdrav! Lidija

07.12.2009. pronadjen je pas na Bagljasu kod medicinske skole. Rekla bih da je zlatni retriver ili labrador. Zenka je. Jos uvek je kuce, ne mogu bas da procenim,ali bih rekla da ima oko 6 meseci. Odvela sam je u azil. Nadam se da ce se vlasnik tamo pojaviti. Posle dva dana, ako se niko ne pojavi,pas ide na udomljavanje. Molim vas,posaljite ovu poruku svima iz Zrenjanina za koje mislite da bi mogli da pomognu da da se nadje vlasnik.

http://youstuff.org/stuff/33

U kraju kod hale Pionir našla sam štene mešanca žensko staro oko tri meseca smeđe crno sa crnom ogrlicom. Auto ga je udario ali na sreću bez posledica jer sam ga odmah odvela veterinaru koji ga je pregledao i nema nikakvu povredu.Štene je čipovano međutim u evidenciji nema imena vlasnika???Molim ovom prilikom da se vlasnici jave ili ih neko obavesti ukoliko ih zna jer ja ga ne mogu duže držati!

Nestala zenka ostrodlakog pticara,stara oko godinu dana i pet meseci,odaziva se na ime Aja.Cipovana je i sterilisana,broj cipa je 688006000058612.Nestala je 22.12.2009 oko 19 h,uplasila se petarde i pobegla bez traga.Vidjena na bulevaru kralja Aleksandra.Ima na sebi belu ogrlicu,ona je crna,a na nogama i grudima su prosarane bele i crne dlake,tako da u tom delu izgleda sivo.
Molim sve koji imaju informaciju da jave na broj 0640027217.
Nalazacu naravno nagrada

Na stanici kod stare secerane(preko puta ade ciganlije) se nalazi braon zenka pticara(manjeg rasta,sechen rep) koja je u teranju.Ima braon ogrlicu i polomljenu nogu a muzjaci skacu na nju i jure je!

Ako neko zna ciji je to pas ili ako neko moze da joj pomogne tako sto ce je usvojiti ili uzeti kod sebe dok se ne nadje vlasnik,neka pozuri!

Poslednja izmena:
Dana 30.12.2009. iz dvorista u Jajincima pobegao nam je pas Nemacki pticar, zenka, crno bela, nema ogrlicu, odaziva se na ima “VINA”, izuzetno umiljata, uzasno se boji pucnjave i petardi ( zato je i pobegla ). Ima oko 25 kg. stara je 5 godina. Nije cipovana.

Molimo vas ako je neko vidi ili pronadje , da nas kontaktirate na tel. 063-331-331, ili 063-7771-772, Milan i Jelena.

30.12. vidjen muzijak kod Zvrka u Jagodini.Gradjom lici na zlatnog retrivera ali je bakarne boje kao irski seter.

30.12. u Zanovoj ulici u Jagodini vidjen muzijak patuljastog snaucera.Imao je ogrlicu protiv krpelja.

30.12.-04.01. kroz centra Jagodine luta zenka nemackog ovcara.Nema ogrlicu ali se po stomaku i dojkama vidi da je nedavno imala okot.

04.01. kod kafica Status u Jagodini vidjen muzijak erdel terijera

Nadam se da ce ove informacije pomoci nekome

jutros iz parka izmedju ulica Kumodraska,Kraljevacka i Vitanovacka nestala je trobojna kuja bigla,odaziva se na ime Dilajt,broj cipa je 688006000055976,stara je 7 godina i vec poprilicno osedela,unezverena je od straha. Molim sve ukoliko je negde vide da okrenu brojeve 0659803105 ili 0641118612 mi stizeno za manje od 5 minuta. Unapred hvala

Na relaciji između predajnika na zgradi Doma omladine i predajnika na palati "Politika" uočen je da leti soko sa povređenom nogom. Pošto je na visini na kojoj leti još uvek magla, ne zna se o kojoj vrsti je reč.
U "Fondu za zaštitu ptica grabljivica - Beograd" se trenutno niko ne javlja.
Ako znate nekog sokolara pitajte ga za savet, pa mi javite da prosledim dalje.
Unapred hvala.

Back