Избори у Грчкој

Te vaše priče, da lenji Nemci žive na račun marljivih Grka, su jednostavno netačne.

Pa kako ce da im vrate 320 milijardi evra ,dolara.Nemoguce.Razumem ja Nemce ali ko ih je terao da im daju takve kredite sa visokim kamatama kada su znali da ovi nece moci da im vrate. Mislim mogu da vrate ali da pocrkaju od gladi. Zato bi to uradili.to im i kaze ovaj covek. Ne mozemo jer nemamo. Kraj price.

Pa kako ce da im vrate 320 milijardi evra ,dolara.Nemoguce.Razumem ja Nemce ali ko ih je terao da im daju takve kredite sa visokim kamatama kada su znali da ovi nece moci da im vrate. Mislim mogu da vrate ali da pocrkaju od gladi. Zato bi to uradili.to im i kaze ovaj covek. Ne mozemo jer nemamo. Kraj price.
Da ali, to će rezultovati u prosečnim platama od 1 milijardu drahmi, odnosno 1 evro mesečno.

Ne znam kako i dalje ne shvatate da je socijalizam propao, kad ste lepo videli primer Varšavskog pakta 1945-1991.

Такође читам да ће да национализују болнице.

Замислите, ја отворим приватну ординацију у Ханиотију да лечим туристкиње којима се оједе међуножје од купаћег костима.

И онда дође Алекс Ципрас и убије ме.

Језиво.

To nije on imao u predizbornom programu , pobrkao si ga sa Putinom .

To "liberali" ti je glup izraz, jer u Americi označava baš ljude poput tebe i Majkla Mura.

samo kod liberala moze da im deca rade za 1$ mesecno 14/7...nije toga bilo ni u robovlasnistvu

- - - - - - - - - -

traze im ostrva da prodaju zemlju zato su ih i zaduzivali lopine su to...a grke su hteli u rezervate ali su se zahebali

siromasan si ti u glavu
Ne prijavljujem te, iz ženske solidarnosti.

samo kod liberala moze da im deca rade za 1$ mesecno 14/7...nije toga bilo ni u robovlasnistvu

Da li si čula za poslovicu: "Postoji samo jedna stvar gora nego biti eksploatisan. A to je: ne biti eksploatisan."

To znači da iako 1 dolar nije velika para, ona je veća od svih drugih nadnica u regionu.

Sa prvim vestima o pobedi, iz Bundesbanke stiže poruka: Cipras, nemoj da daješ lažna obećanja.

Komentarišući ishod izbora, šef Bundesbanke je rekao da je "jasno da će Grčka i dalje biti zavisna od podrške programa pomoći, a njega može biti samo ako se pridržava sporazuma".

Vajdman je za nemačku TV ARD rekao da poziva buduću vladu Grčke "da ne daje lažna obećanja koje ta zemlja (Grčka) ne može da podnese" i da "ne dovodi u sumnju ono što je do sada postignuto".

Grčka TV Antena prenosi i da je predsednica nemačke levičarske stranke "Di Linke", Katja Kiping, ocenila da je dan pobede Sirize na izborima u Grčkoj "divan dan" i "početak 'Evropskog proleća' ".

Ne prijavljujem te, iz ženske solidarnosti.

Da li si čula za poslovicu: "Postoji samo jedna stvar gora nego biti eksploatisan. A to je: ne biti eksploatisan."

To znači da iako 1 dolar nije velika para, ona je veća od svih drugih nadnica u regionu.

e fala ti za to neprijavljivanje..... sad im daju 1$ ali planirali su da ih nateraju da rade dzabe ovo sa rusima a sad i grcima ih omelo ne mogu da postignu na sve strane

Back