Adriana Lima
Queen
- Poruka
- 15.266
Da ali, socijalizam završava tako što svi postanu siromašni.
I to mnogo siromašniji od siromašnog sloja u kapitalizmu.
siromasan si ti u glavu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali, socijalizam završava tako što svi postanu siromašni.
I to mnogo siromašniji od siromašnog sloja u kapitalizmu.
nisu to liberali sta ti je to samo kod njih moze
Te vaše priče, da lenji Nemci žive na račun marljivih Grka, su jednostavno netačne.
Da ali, to će rezultovati u prosečnim platama od 1 milijardu drahmi, odnosno 1 evro mesečno.Pa kako ce da im vrate 320 milijardi evra ,dolara.Nemoguce.Razumem ja Nemce ali ko ih je terao da im daju takve kredite sa visokim kamatama kada su znali da ovi nece moci da im vrate. Mislim mogu da vrate ali da pocrkaju od gladi. Zato bi to uradili.to im i kaze ovaj covek. Ne mozemo jer nemamo. Kraj price.
svidja mi se sto ce liberalima sibicarima da otimaju pare

Da ali, to će rezultovati u prosečnim platama od 1 milijardu drahmi, odnosno 1 evro mesečno.
Ne znam kako i dalje ne shvatate da je socijalizam propao, kad ste lepo videli primer Varšavskog pakta 1945-1991.
Такође читам да ће да национализују болнице.
Замислите, ја отворим приватну ординацију у Ханиотију да лечим туристкиње којима се оједе међуножје од купаћег костима.
И онда дође Алекс Ципрас и убије ме.
Језиво.
To "liberali" ti je glup izraz, jer u Americi označava baš ljude poput tebe i Majkla Mura.
Pa kako ce da im vrate 320 milijardi evra ,dolara.Nemoguce.Razumem ja Nemce ali ko ih je terao da im daju takve kredite sa visokim kamatama kada su znali da ovi nece moci da im vrate. Mislim mogu da vrate ali da pocrkaju od gladi. Zato bi to uradili.to im i kaze ovaj covek. Ne mozemo jer nemamo. Kraj price.
Ne prijavljujem te, iz ženske solidarnosti.siromasan si ti u glavu
samo kod liberala moze da im deca rade za 1$ mesecno 14/7...nije toga bilo ni u robovlasnistvu
trze im ostrva da prodaju zemlju zato su ih i zaduzivali lopine su to
Jok, još samo jedan posle 60% prebrojanih listića.Trebaju im još 2 poslanika, šta ako niko neće sa njima?Onda se ide na nove izbore!
Masterkard je postala prva velika kompanija za izdavanje platnih kartica koja je najavila da će poslovati na Kubi.
http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=01&dd=24&nav_id=950350
Ode i Kuba.

"Otkazujemo sporazum o štednji"
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=01&dd=25&nav_category=78&nav_id=950888
![]()

Takve napise možeš pročitati i u prošlom milenijumu. Da je navodno kapitalizam pri kraju.A izgleda da ce i ovaj kapitalizam,kerin k.rac vrlo brzo.
Imao si ATM-ove i POS terminale dosad na Kubi a MasterCard,Visu i Dinners su primali u prodavnicama za strance.
Jedino Amex nije bio dozvoljen.
Jedino ako počinju Kubancima da izdaju...![]()

Komentarišući ishod izbora, šef Bundesbanke je rekao da je "jasno da će Grčka i dalje biti zavisna od podrške programa pomoći, a njega može biti samo ako se pridržava sporazuma".
Vajdman je za nemačku TV ARD rekao da poziva buduću vladu Grčke "da ne daje lažna obećanja koje ta zemlja (Grčka) ne može da podnese" i da "ne dovodi u sumnju ono što je do sada postignuto".
Grčka TV Antena prenosi i da je predsednica nemačke levičarske stranke "Di Linke", Katja Kiping, ocenila da je dan pobede Sirize na izborima u Grčkoj "divan dan" i "početak 'Evropskog proleća' ".
Ne prijavljujem te, iz ženske solidarnosti.
Da li si čula za poslovicu: "Postoji samo jedna stvar gora nego biti eksploatisan. A to je: ne biti eksploatisan."
To znači da iako 1 dolar nije velika para, ona je veća od svih drugih nadnica u regionu.
Ja nisam imao
Počelo je izdavanje Kubancima.Očigledno je da su Grci tropa.

Sa prvim vestima o pobedi, iz Bundesbanke stiže poruka: Cipras, nemoj da daješ lažna obećanja.
Trebaju im još 2 poslanika, šta ako niko neće sa njima?Onda se ide na nove izbore!

Budući premijer je zahvalio "hiljadama iz svih krajeva Evrope" za "talas solidarnosti grčkom narodu, bez presedana".
...spasili se grci![]()
Ja nisam imao
Počelo je izdavanje Kubancima.Očigledno je da su Grci tropa.
Šesta tračka divizija zapalila Partenon.

ne zahebavaj nestasica cega...ljudi su poceli masovno da se samoubijaju zbog siromastva sto nikad u istoriji Grcke nije bilo...gore da im bude ne moze
Uvek može gore a oni su i dalje daleko od dna...
Iskreno im želim da se izvuku ali zaista sumnjam da će uspeti,tj. da će im dozvoliti na način koji je Siriza zamislila.