Lady Hawk
Ističe se
- Poruka
- 2.511
Jesi li čitao šta je izjavljivala o svojim prioritetima u životu i o svom detetu?kakoo to? oni nisu moja opcija ali ona bas pametno deluje jes da je ruzna ali sta sad
Retardirani šišmiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li čitao šta je izjavljivala o svojim prioritetima u životu i o svom detetu?kakoo to? oni nisu moja opcija ali ona bas pametno deluje jes da je ruzna ali sta sad
ne, reci mi bas me zanima to, znaam samo da dok vooza deete cerku ona joj citiram kao majmuncetu u zoo vrtu baca hranu, grickalice, grisine na zadnje sedisteJesi li čitao šta je izjavljivala o svojim prioritetima u životu i o svom detetu?
Retardirani šišmiš.
To vi žute opajdare i uspaljenice, radite na odapinjanje i klepećete k'o prozor na promaji.![]()
ne, reci mi bas me zanima to, znaam samo da dok vooza deete cerku ona joj citiram kao majmuncetu u zoo vrtu baca hranu, grickalice, grisine na zadnje sediste
Досадна си више са тим. Људи треба да гласају и подрже проЕвропску опцију, то је њихово основно право. Ти ако нећеш да гласаш то је твој проблем, онда иди на пдф ЉиС, кукичање, кулинарство, скупљање салвета, лов, риболов или шта те већ занима.
Досадна си више са тим. Људи треба да гласају и подрже проЕвропску опцију, то је њихово основно право. Ти ако нећеш да гласаш то је твој проблем, онда иди на пдф ЉиС, кукичање, кулинарство, скупљање салвета, лов, риболов или шта те већ занима.
Nevazeci si, pali.![]()
Skydancer, liki70, naterasi.![]()
Nećemo vam uzimati leba iz usta. Trebaće vam posle izbora.
Strelo, ajde na prelo.![]()
Oho, neki novi fazoni!!!
Kako si samo maštovita!