izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To vi žute opajdare i uspaljenice, radite na odapinjanje i klepećete k'o prozor na promaji. :)

Miko fo, miko fo. :zcepanje:

380332_287531554670395_100002406574327_634830_702173579_n.jpg

Poslednja izmena:

Досадна си више са тим. Људи треба да гласају и подрже проЕвропску опцију, то је њихово основно право. Ти ако нећеш да гласаш то је твој проблем, онда иди на пдф ЉиС, кукичање, кулинарство, скупљање салвета, лов, риболов или шта те већ занима.

Досадна си више са тим. Људи треба да гласају и подрже проЕвропску опцију, то је њихово основно право. Ти ако нећеш да гласаш то је твој проблем, онда иди на пдф ЉиС, кукичање, кулинарство, скупљање салвета, лов, риболов или шта те већ занима.

Nevazeci si, pali. :lol:

Na LJIS nema kukičanja, ne laži.
Postoji na pdf život oblast žene, možda tu ima nešto o tome.
Proveri, pa javi, čisto da znam.

Nevazeci si, pali. :lol:

Ти си неважећа. Мој се глас итекако рачуна и утиче на наставак Европског пута. Неправда је само што ћеш и ти уживати у плодовима Датума За Почетак Преговора које смо ја и мени слични изборили.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/549691-ZENEE-I-GLASANJE

http://www.belgradeservices.com/predizborno_pismo.html
Драги наши саборци, пријатељи, подржаваоци на све могуће и немогуће начине,

Драги људи који сте нам се прикључили у овај „дванаести час“,

Дошао је тренутак који смо чекали дуго.

Све што смо урадили од 1999.године, све до овог тренутка – све је изгледало немогуће.

На сваком кораку наилазили смо на бројне препреке и зидове које је требало прескочити.

На сваком кораку су стизале каменице одакле смо најмање очекивали.

Стално смо се сусретали са поруком: не можете даље, нећете успети,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back