izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Од када су се завршили ратови на подручју бивше Југославије најодвратнији су били они који су се тада борили против рата а сад то наплаћују и све раде да продуже то ратно стање јер знају да је њихова слика тада била најлепша. А о користи коју су тада себи приуштили да не говоримо. Кад год их чујем повраћа ми се. Ни тада их нисам ценио јер сам знао са ким имам посла, и међу бившим мојим пријатељима, као и разним западним хијенама. Али, историја нас је обдарила сапутницима каквим хоће. Најгора је ова помисао: можда сми и заслужили - А НИСМО. Па зато добро размислите да ли ћете им дати поновну шансу да нас мрцваре као до сада.

OK je da kačite na nekoj temi, ali ne na svakoj.
A reći da je neko nečovek jer vas smatra dosadnima je odraz gluposti.

Prati malo radnju fabule i ko je šta kome rekao, nemoj da izmišljaš i nadograđuješ. U pitanju su neljudi ne nečoveci i to kao odgovor na tvoju tvrdnju da smo dosadili i Bogu i ljudima. E to je glupost, izneti takvu tvrdnju.

:lol:

530427_224273391007827_100002755021096_302399_528776603_n.jpg

Samo ona ovde ima pravo da stavlja 100 puta viđene budalaštine? :think:

Лажеш као псето. Активисти СНС нису плаћени јер су опозиција.
Hoces i tebe da prijavi?

Da svi "visimo" tamo?

Pa, vidis kako ona VREDJA, ali njoj nece nista, njihova je:evil:

Koliko sam JA placena koja ne znam gde su prostorije SNS-a u mome gradu?

Ali,kad ona kaze, to je zakon:roll:

Obraza kad covek nema a Boga se ne boji, sklanjaj se!

Kad oni koji ne znaju jednu prostoprosirenu recenicu da napisu kako treba, uce pameti onoga kome je to posao, sklanjam se, ali, mnogima sam ja videla LEDJA otkad sam ovde, nekima se nadam uskoro:cool:

Hoces i tebe da prijavi?

Da svi "visimo" tamo?

Kad oni koji ne znaju jednu prostoprosirenu recenicu da napisu kako treba, uce pameti onoga kome je to posao, sklanjam se, ali, mnogima sam ja videla LEDJA otkad sam ovde, nekima se nadam uskoro:cool:
Она је провокатор и бивша ЛДП-овка.

Hoces i tebe da prijavi?

Da svi "visimo" tamo?

Još gore, ja ne mogu da zamislim da neko normalan propagira stavove SNS i master Tome kao svoje po internetu, a da za to nije dobro podmazan. Užas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back