antioksidans
Poznat
- Poruka
- 8.406
Одушевио сам се сазнањем да је Јоргованка кандидат за Премијера. Ово ће нам поправити рејтинг за 2-3 %![]()
Bolje milanka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одушевио сам се сазнањем да је Јоргованка кандидат за Премијера. Ово ће нам поправити рејтинг за 2-3 %![]()
Za vas su pomerili glasanje, biće 1999!

Не, ја сам за писмене и стручне људе, тј. за СПС.
Kad bi moglo da se u kafiću mitinguje, toma ne bi bez 3 miliona ljudi prošo![]()
Bolje milanka
Koliku platu ima Bajatović, ma za koga on uopšte radi?Pojma nemam. Kad bi Sloba video Dačića, odmah bi vaskrsao.
Какве везе има Бајатовић с овим? Он је директор Србијагаса, ако већ ниси знала, дакле ради за државу Србију, не за Амере, Арапе, Италијане, Швабе и сличне "инвеститоре".Koliku platu ima Bajatović, ma za koga on uopšte radi?Pojma nemam. Kad bi Sloba video Dačića, odmah bi vaskrsao.
glavni biznis u ovoj državi, reko sam ja, kafići i pekare![]()
Не, ја сам за писмене и стручне људе, тј. за СПС.

Ma kakvi.O Jorgovanki ništa loše nisam čula, zaista.
Pa tvoj gljivica ne zna da se potpiše... Toliko o pismenosti (i pravopisu).
Jel si mu video autogram na bilbordu?
Malo pisano i. Dačić.
![]()
Какве везе има Бајатовић с овим? Он је директор Србијагаса, ако већ ниси знала, дакле ради за државу Србију, не за Амере, Арапе, Италијане, Швабе и сличне "инвеститоре".
А Ивица је имао доброг учитеља, што јес', јес'.
Toma udara potpis namašćeim palcem. Zato su ga kolege sa Fakulteta za menadžerski inženjering zvale Musa.
Нисам баш сигуран. Треба пажљивије гледати.
Pa tvoj gljivica ne zna da se potpiše... Toliko o pismenosti (i pravopisu).
Jel si mu video autogram na bilbordu?
Malo pisano i. Dačić.
![]()
ja sam čuo svašta
Нисам баш сигуран. Треба пажљивије гледати.
Генерално сам против комуниста, тако и протв СПС...
Ma ko je ovaj SPS pustio na slobodu?
Ma ko je ovaj SPS pustio na slobodu?

Генерално сам против комуниста, тако и протв СПС...