izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednički kandidat koalicije "Izbor za bolji život" Boris Tadić izjavio je danas da konkuriše za dužnost predsednika države, a ne za "vladara života i smrti", a političkim oponentima poručio je da se ne "igraju budućnošću Srbije" zalažući se za izmene zakona kojima bi se prekinula praksa da država oduzima imovinu stečenu kriminalom....

Izvor : http://www.***************/home

Koliku platu ima Bajatović, ma za koga on uopšte radi?Pojma nemam. Kad bi Sloba video Dačića, odmah bi vaskrsao.
Какве везе има Бајатовић с овим? Он је директор Србијагаса, ако већ ниси знала, дакле ради за државу Србију, не за Амере, Арапе, Италијане, Швабе и сличне "инвеститоре".
А Ивица је имао доброг учитеља, што јес', јес'.

Какве везе има Бајатовић с овим? Он је директор Србијагаса, ако већ ниси знала, дакле ради за државу Србију, не за Амере, Арапе, Италијане, Швабе и сличне "инвеститоре".
А Ивица је имао доброг учитеља, што јес', јес'.

Slobodan nije podnosio Ivicu.Bajatoviću je, kako je rekao sam, plata oko 14 000 evra, a poslodavac mu nije država Srbija.Ko mu je gazda, ti to ne znaš, ne znam ni ja.A za strane plaćenike da glasam, ne, tu grešku neću napraviti.I da mu je poslodavac Rus, isto.Ako želiš da budeš nečiji podanik, a ti idi iz Srbije, pa glasaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back