izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trebalo vas je zabraniti na vreme, a ne da se pregrupišete i nastavite da kradete sa novom ekipom. Vi hoćete sa svakim.Nevidjeno, amoralno.
Ау, хеботе, као да Чанак проговара из тебе. :rotf::rotf:
И каква сад крађа? За то се обрати тиму самопрокламованих експерата из УРС и њиховим пратиоцима.

SPS je klasičan liberalizam najgore vrste, kakvi komunisti, svi su puni, a gde je koferče, to ne znamo.Moraće sam sebe da uhapsi, kad je pohapsio pola Srbije.

Dok bagra ponovo ne vidi vodene topove, nema države. Sa Malim Slobom to je garantovano. Ima vodeni topovi da vas čiste sa ulica ko sline. No to će biti kada budemo imali apsolutnu većinu, a do tada cilj opravdava sredstvo. Dačić! Sloba! Sadam! Makijaveli!

Dok bagra ponovo ne vidi vodene topove, nema države. Sa Malim Slobom to je garantovano. Ima vodeni topovi da vas čiste sa ulica ko sline. No to će biti kada budemo imali apsolutnu većinu, a do tada cilj opravdava sredstvo. Dačić! Sloba! Sadam! Makijaveli!

Još kad bi mislio ono što pišeš! Koga ti nazivaš bagrom,narod!? Hrabro.Glupo.Jadno.Hahahaha, vodeni top, pa to je ništa, a dolazi lepo vreme.nemaš pojma, klinac si.

Još kad bi mislio ono što pišeš! Koga ti nazivaš bagrom,narod!? Hrabro.Glupo.Jadno.Hahahaha, vodeni top, pa to je ništa, a dolazi lepo vreme.nemaš pojma, klinac si.

Ja ti kažem dete kako stoje stvari. Dok ovaj narod batinu ne oseti kako valja i dolikuje, dok se red ne zavede u Beogradu i Srbiji, ne može se razmišljati ni o kakvim Evropama i Rusijama. Dok su funkcionalno nepsimeni i manekeni predsednički kandidati nema ovde sreće.

Ja ti kažem dete kako stoje stvari. Dok ovaj narod batinu ne oseti kako valja i dolikuje, dok se red ne zavede u Beogradu i Srbiji, ne može se razmišljati ni o kakvim Evropama i Rusijama. Dok su funkcionalno nepsimeni i manekeni predsednički kandidati nema ovde sreće.
Duplo sam starija od tebe, ne piši gluposti.Od prvih izbora sam bila sa svima na ulici, i vodeni topovi, i kordoni, ma kada narod hoće promenu vlasti, dobije je.Jasno? Nije.Ti još nisi dobio po ledjima od nekog pandura, ali sačekaj.Ima vremena.

Ne znam ko su manekeni medju kandidatima.Ako misliš na Tadića, to je otrcano.Muftija?To samo u Srbiji može da se desi.Za infarkt.

Ау, хеботе, као да Чанак проговара из тебе. :rotf::rotf:
И каква сад крађа? За то се обрати тиму самопрокламованих експерата из УРС и њиховим пратиоцима.

Nikada nisam glasala za Čanka, ali, dobra ideja.Bar ima manje para od Bajatovića.Bogati SPS=siromašna Srbija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back