jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
sta je ovo ja mora da sanjam ovo se ne desava ,znaci bilo mantija pa kako drugacije da ga covek nazove nego musavi tony bler
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smeta meni, vidim da je zasmeatalo NJIMA pa su izbacili, po naredjenju, valjda...a nije valjda da ti smeta tajprefiks srpske,.
Opet zatvorise temu, Bandi, tebe banovase (ja glavom o "zid"), trebalo je da znas ako jednom zatvore da ne smes ponovo da otvoris..
Ima na svim drugim forumima pod istim naslovom, krupnim slovima sta su rekle Dveri za Nikolica MUSU, nije trebalo, odmaraj se ili se vrati u drugom "agregatnom" stanju))
))))znas, taj slucaj sa Vladom Stojkovicem dosta podseca na Tomu... i Vlada je govorio da mrzi Partizan, da ni za 100 miliona ne bi igrao u Partizanu, a danas brani za isti taj Partizan i moli grobare da mu oproste ruznu proslost![]()
Ovde moderatori počeše da igraju za SNS. Čudna neka vremena dođoše.

a po cijem naredjenju jensa stoltenberga jel?Ne smeta meni, vidim da je zasmeatalo NJIMA pa su izbacili, po naredjenju, valjda...
"...a njih je bilo… a njih je bilo –
deset na jednoga...
...........................................
I dan ce slave doci, pobjeda bice nasa,
nestace divljih zvijeri..."
![]()
"...a njih je bilo… a njih je bilo –
deset na jednoga...
...........................................
I dan ce slave doci, pobjeda bice nasa,
nestace divljih zvijeri..."
![]()
prvi su sa napadima poceli SNSovi pijuni, a sad kad je konacno neko iz Dveri uzvratio, odmah pocinje kmecanje 'Dveri ovo, Dveri ono'
ovde se ocigledno vode dvostruki arsini
jedine 2 stranke koje imaju gotovo identican program su SNS i DS
DSS se zalaze za Evropu ali samo sa Kosovom u sastavu Srbije, Dveri ne zele Evropu nikako; Dveri se zalazu za ukidanje autonomije Vojvodine, DSS ne; Dveri se zalazu za osnivanje ministarstva za porodicu i natalitet, DSS ne
sta to Dveri i DSS imaju zajednicko?
Nemate pojma o DSS-u ne lupajte gluposti
Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.
Ajoj koliko ja debila znam koji ce glasati za DS....prosto mi se place kad vidim koji degenerici zive u Srbiji