izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
183845_untitled_f.jpg

sta je ovo ja mora da sanjam ovo se ne desava ,znaci bilo mantija pa kako drugacije da ga covek nazove nego musavi tony bler

prvi su sa napadima poceli SNSovi pijuni, a sad kad je konacno neko iz Dveri uzvratio, odmah pocinje kmecanje 'Dveri ovo, Dveri ono'

ovde se ocigledno vode dvostruki arsini

jedine 2 stranke koje imaju gotovo identican program su SNS i DS

DSS se zalaze za Evropu ali samo sa Kosovom u sastavu Srbije, Dveri ne zele Evropu nikako; Dveri se zalazu za ukidanje autonomije Vojvodine, DSS ne; Dveri se zalazu za osnivanje ministarstva za porodicu i natalitet, DSS ne

sta to Dveri i DSS imaju zajednicko?

Nemate pojma o DSS-u ne lupajte gluposti

Nemate pojma o DSS-u ne lupajte gluposti

Непосредни циљеви политичког деловања Демократске странке Србије у предстојећем периоду су очување територијалне целовитости Србије са Косовом и Метохијом као својим саставним делом, запошљавање и борба против сиромаштва, равномеран регионални развој и уједначен привредни и инфраструктурни развој свих крајева Србије, демографски развој земље, искорењивање корупције у свим сегментима друштва, посебно у државној управи и привреди, као и интеграција Србије у међународни поредак, пре свега у Европску унију.

http://dss.rs/dss-izbliza/program/

Не знам ниједног човека који ће да гласа за ДС, не рачунајући њихове чланове странке. Значи, за њих ће гласати они који имају чист лични интерес. Од осталих људи мало ће гласати за њих јер је много људи који су гласали за њих разочарано. И ја сам гласао за њих јер у то време нисам уопште пратио политику а оно мало медија што сам пратио је учинило своје.

Ajoj koliko ja debila znam koji ce glasati za DS....prosto mi se place kad vidim koji degenerici zive u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back