izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo je njemu Ministar.

Vec je drzao koferce.
У некој варијанти, СПС (10 + % гласова) и Тома Председник, није немогуће да Ивица буде Премијер.
Али пре 6. Маја и пре него што се буду знали резултати, ми ћемо свакако имати свог кандидата, а ко ће бити зависи од тога да ли Јоргованка Табаковић је потребнија као кандидат за Премијерку или Министра Финансија.

ludilo.jpg

Ђорђе Балашевић држи концерт пред изборе и агитује за режим

17 април 2012 Вести

balasevic_2.jpg

Ноћ пред отварање биралишта у Новом Саду, односно у суботу 5. маја увече, Ђорђе Балашевић ће са својим бендом одржати концерт на Тргу слободе. Током празника на улицама Новог сада појавило се неколико билборда који концерт најављују под слоганом „Панонска морнарица НС у матичној луци“ и порукама типа „Ми смо канда иста банда?“ или „Сад утули фењер, угаси шибицу“. Алекса Балашевић је поручио да концерт његовог оца испред Градске куће „нема везе са изборима“ већ је позициониран тако да буде „тачно између Ољиног и Ђолетовог рођендана“.

Други кажу да је концерт уствари Балашевићево „враћање дуга“ владајућој партији за финансијску подршку филму „Као рани мраз“ и што су му ћерке добиле посао у државној администрацији – Јована у Градској кући, а Јелена у Влади Војводине. Јелена је иначе на листи Демократске странке за предстојеће локалне изборе, док је Ђоле Балашевић већ пре четири године јавно подржавао Бориса Тадића на председничким изборима када се појавио на бини на предизборном митингу Демократске странке.

Концерти као подршка одређеној политичкој опцији пред изборе нису новост, нити су новост да се јавне личности јавно опредељују. Чувена је турнеја „Време је“ пред октбарске промене 2000-те, а и сам Балашевић је Новосађанима те године држао концерт као подршка тадашњој опозицији.

Аналитичари кажу да популарни певачи својим наступима на предизборним скуповима могу да утичу на неопредељене бираче, односно да „у сваком случају, не може да шкоди“. Предизборне концерте овде је први направио покојни Жељко Ражнатовић Аркан на парламентарним изборима 1993. године. Био је то шоу који је пунио спортске хале широм Србије јер је народ, бесплатно, могао да слуша Цецу, Џеја, Оливера Мандића…

Извор: Вести011
------------------------------------------------
Био и остао - панонско плутајуће гоМно !

Ђорђе Балашевић држи концерт пред изборе и агитује за режим

17 април 2012 Вести

balasevic_2.jpg

Ноћ пред отварање биралишта у Новом Саду, односно у суботу 5. маја увече, Ђорђе Балашевић ће са својим бендом одржати концерт на Тргу слободе. Током празника на улицама Новог сада појавило се неколико билборда који концерт најављују под слоганом „Панонска морнарица НС у матичној луци“ и порукама типа „Ми смо канда иста банда?“ или „Сад утули фењер, угаси шибицу“. Алекса Балашевић је поручио да концерт његовог оца испред Градске куће „нема везе са изборима“ већ је позициониран тако да буде „тачно између Ољиног и Ђолетовог рођендана“.

Други кажу да је концерт уствари Балашевићево „враћање дуга“ владајућој партији за финансијску подршку филму „Као рани мраз“ и што су му ћерке добиле посао у државној администрацији – Јована у Градској кући, а Јелена у Влади Војводине. Јелена је иначе на листи Демократске странке за предстојеће локалне изборе, док је Ђоле Балашевић већ пре четири године јавно подржавао Бориса Тадића на председничким изборима када се појавио на бини на предизборном митингу Демократске странке.

Концерти као подршка одређеној политичкој опцији пред изборе нису новост, нити су новост да се јавне личности јавно опредељују. Чувена је турнеја „Време је“ пред октбарске промене 2000-те, а и сам Балашевић је Новосађанима те године држао концерт као подршка тадашњој опозицији.

Аналитичари кажу да популарни певачи својим наступима на предизборним скуповима могу да утичу на неопредељене бираче, односно да „у сваком случају, не може да шкоди“. Предизборне концерте овде је први направио покојни Жељко Ражнатовић Аркан на парламентарним изборима 1993. године. Био је то шоу који је пунио спортске хале широм Србије јер је народ, бесплатно, могао да слуша Цецу, Џеја, Оливера Мандића…

Извор: Вести011
------------------------------------------------
Био и остао - панонско плутајуће гоМно !
За време изборне ћутње на прошлим изборима, био сам на концерту Бајаге. На коцерту су били штандови на којима је дељен предизборни материјал организација "Европа нема алтернативу" и "Грађанских иницијатива". Толико.

Krađa glasova

Krađa glasova je u Srbiji vrlo uvežbana stvar, a prvi put je ozbiljno uvedena na izborima 2000 godine i DOS-ovci su sa njom do tančina upoznati. Koštunica zato nikako nije hteo da ide u drugi krug, jer ako neko vodi ispred drugoplasiranog za više od 15% nema nikakvog razloga da ne prihvati drugi krug izbora jer će sigurno pobediti. Ali problem je bio u tome što je Milošević shvatio da su DOS-ovci pokrali oko 14% glasova jer je bilo skoro 800 zapisnika gde je Milošević dobio nula glasova, a Koštunica sve – što je nemoguće.

DOS je na kontrolu tih izbora potrošio oko 17 miliona maraka. "Specijal" (fond za podmićivanje kontrolora) za kontrolore SPS-JUL bio je 3 miliona maraka, a "Specijal" za kontrolore SRS bio je 4 miliona – jer su bili malo „tvrđi“. Kontrolorima DOS-a je plaćeno kao dnevnice i ostalo 3.750.000 maraka, a za tehničku obradu glasanja potrošeno je 800 hiljada maraka. Formiranje CESID-a koštalo je oko 5,5 miliona, koji je sve to tehnički pratio, obradio i odmah objavio pobedu Koštunice.

najviše se krade u „Donjem brijanju“, ali i u većim gradovima pa i Beogradu - samo je to druga tehnika. U „Donjem brijanju“ ima dvadeset kuća, ali takvih izborni mesta (sela) u Srbiji ima skoro 4.000 pa tamo „glasaju“ i oni koji tamo odavno ne žive. 4.000 pa puta po 100 glasova 400 000, dva cenzusa.

Što je narod siromašniji mogućnosti za krađu i podmićivanja su sve veća – a Srbija je u bedi do guše. 300 evra je u Babušnici, Crnoj Travi, Trgovištu…, selima, velika para danas pa vi razmišljajte hoćete li da prehranite decu ili ćete da budete moralista. Na tu kartu igraju šizofreničar Tadić, drogirani Čeda i ludi Dinkić i sve ove godine tako prelaze cenzus. Osim toga ta „tehnika krađe“ nije ni malo „demokratska“ i fina, već kombinovana sa pretnjama i obećanjima za posle. Neki poslić….

Kako to sada Dačiću predviđaju 10% kada je on sve svoje članove i simpatizere "popišao" ulazeći u koaliciju sa DS-om 2008. koja je i njegovog predsednika poslala u Hag. Šta je to Dačić dobro uradio za Srbiju za ove 4 godine vladanja pa sad može da računa na veću podršku glasačkog tela i članova SPS-a. Nije učinio ništa, ali će „šapnuti“ policajcima da malo obiđu „Donje brijanje“ i popričaju sa kontrolorima manjih, ali i većih stranaka. U „Donjem brijanju“ policajac je vlast i to ozbiljna.

naš narod je odličan narod, mnogo bolji i moralniji od većeg dela Evrope, ali su ga saterali u ćošak, pa biju a pomalo i nude. „Gore visoko, dole duboko“ pa ti vidi gde ćeš! Osim toga jedino narod ne možeš da promeniš – politika, način izbora, i sve ostalo može da se promeni ali mafiji je dobro baš ovako.

Stoga male stranke nisu male zato što nemaju kvalitetne ljude, već zato što imaju malo para za ovako prljavu igru. Ova nametnuta "demokratija" je za bogate, ne za sirotinju. Stoga i imamo više od 20 godina iste stranke i na vlasti i u opoziciji, a da se nove nikako ne mogu da probiju. I ja sam u nekoliko navrata pokušavao da okupim umne ljude i formiramo ozbiljnu stranku, ali pare za tako nešto niko nismo mogli da skupimo. Moralni i umni ljudi nisu lopovi, nemaju svojih para, a lopovima i mafiji nije u interesu da takvi dođu na vlast.

O prognozama, mojim preporukama za koga glasati, kako krađu bar smanjiti i ostalo, napisaću ovih dana.

Zvonimir Trajkovic

Ovo je kontra fudbal, kao kad bi 1 fudbaler sutirao pola miliona lopti.

E tako i politicari, udaraju nas u glavu, direktno volej.

Tebe su ocigedno pogodili previse puta . Ne daj se Milane, daj neku temu o Dereticu malo da se svi smejemo :D

Ne tandrljaj glupi covece sa glupim nikom, nego pokusaj da razumes sta sam napisao, izmedju ostalog i za tvoje dobro.

Poslednja izmena:
Politika – pre 23 minuta

BEOGRAD– Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku 10 svojih pristalica koji su bili među 20.000 onih koji su „lajkovali” njegovu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Vučić je sa gostima ručao u beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa”, a tom prilikom je rekao da su oni slučajno izabrani od 20.000 ljudi, koji su označili da im se sviđa njegova Fejsbuk stranica.

Vučić, koji je zamenik predsednika SNS, rekao je da internet za naprednjake nije samo sredstvo informisanja već i način komunikacije sa građanima i mogućnost da čuju za njihove probleme.

================
Bas me interesuje ko ce da plati raj rucak :think:

Politika – pre 23 minuta

BEOGRAD– Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Vučić ugostio je danas na ručku 10 svojih pristalica koji su bili među 20.000 onih koji su „lajkovali” njegovu stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk.

Vučić je sa gostima ručao u beogradskom restoranu „Kalemegdanska terasa”, a tom prilikom je rekao da su oni slučajno izabrani od 20.000 ljudi, koji su označili da im se sviđa njegova Fejsbuk stranica.

Vučić, koji je zamenik predsednika SNS, rekao je da internet za naprednjake nije samo sredstvo informisanja već i način komunikacije sa građanima i mogućnost da čuju za njihove probleme.

================
Bas me interesuje ko ce da plati raj rucak :think:

Verovatno da tebi tata i mama daju džeparac da nekog izvedeš na pićence, kad tako razmišljaš. :think:

ОК.
Па?
у чему је проблем?

Када Борис може да љуби своју телад може ваљда и вучич да нахрани живуљке из свог тора?

а зашто све то тебе толико занима?

Како напредује руска тужба против Црне Горе?

Da li su фацебук fanovi spremili tom prilikom neki program, recitaciju ili performens tipa "Tako je govorio Seselj?"

Ovi stihovi su bili na repertoaru:

Не волим ђиласов Београд пусти,
Нити волим заставу жуто плаву,
Са старих фасада шири се смог густи.
Ретко прелазим Дунав и Саву.

Ту су билборди смешни и разни,
И ван шпице, гужве ме смарају,
Нема ту душе, људи су празни,
Зомби и гејеви градом харају.

Ovi stihovi su bili na repertoaru:

Не волим ђиласов Београд пусти,
Нити волим заставу жуто плаву,
Са старих фасада шири се смог густи.
Ретко прелазим Дунав и Саву.

Ту су билборди смешни и разни,
И ван шпице, гужве ме смарају,
Нема ту душе, људи су празни,
Зомби и гејеви градом харају.
Restoran "Kalemegdanska terasa" je vlasništvo Čede zvanog Zmaj.
Ko će kome neg svoj svome. Da mu malo podigne promet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back