RickRoss
Buduća legenda
- Poruka
- 32.717
Ja prelomila! Na lokalnom nivou glasacu za Dveri, na pokrajinskom za DSS, na republickom za SRS, a za predsednika - Tomislav Nikolic!
glasaj za Dveri, samo za Dveri, samo za Dveri...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja prelomila! Na lokalnom nivou glasacu za Dveri, na pokrajinskom za DSS, na republickom za SRS, a za predsednika - Tomislav Nikolic!
glasaj za Dveri, samo za Dveri, samo za Dveri...
![]()

kada budemo formirali vladu zahtevacemo mesto premijera, barem jedno potpredsednicko mesto, ministarstvo odbrane, ministarstvo unutrasnjih poslova, ministarstvo spoljasnjih poslova, ministarstvo za infrastrukturu i energetiku, ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj, ministarstvo finansija i formiranje ministarstva za porodicu koje cemo takodje mi preuzeti
nasi koalicioni partneri mogu slobodno sve ostalo da preuzmu
Znaci sport nista ?
nazalost imam osecaj da necemo biti u stanju sami da formiramo vladu pa cemo morati da pronadjemo kompromis sa drugim strankama
Ako ostavite sport ovima iz DSSa, naebasmo, uzmite bolje Vi .
da znas da si u pravu... mogli bi smo za ministra da postavimo bivseg golmana Partizana Milutina Soskica koji nas otvoreno podrzava
Ili Pantela ili necu da glasam za vas ni na lokalu!
IzvinjaVam se ostalim postenim Dverjanima, al Milan Nadrazen preteruje.
Jesi li siguran da je on to za sta se pretstavlja?
Ja sam svoju sumnju davno obelodanio.
Napisao sam sta sam napisao, izmedju ostalih ti si posten Dverjanin i nemoj da se opterecujes Milanom.
Hvala, iako ja nisam Dverjanin!
Meni su samo njihove ideje najprihvatljivije u ponudi koju imamo.
Nego, ti jos uvek cistis taj sneg tamo?![]()

Naravno da cistim, slobodno si mogao i veseliji smajli da stavis, pa ispred ruske ambasada je uvek zima![]()
Zima i sneg ne moraju uvek ici zajedno!