izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja prelomila! Na lokalnom nivou glasacu za Dveri, na pokrajinskom za DSS, na republickom za SRS, a za predsednika - Tomislav Nikolic!

glasaj za Dveri, samo za Dveri, samo za Dveri...

fizz.gif

kada budemo formirali vladu zahtevacemo mesto premijera, barem jedno potpredsednicko mesto, ministarstvo odbrane, ministarstvo unutrasnjih poslova, ministarstvo spoljasnjih poslova, ministarstvo za infrastrukturu i energetiku, ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj, ministarstvo finansija i formiranje ministarstva za porodicu koje cemo takodje mi preuzeti

nasi koalicioni partneri mogu slobodno sve ostalo da preuzmu

kada budemo formirali vladu zahtevacemo mesto premijera, barem jedno potpredsednicko mesto, ministarstvo odbrane, ministarstvo unutrasnjih poslova, ministarstvo spoljasnjih poslova, ministarstvo za infrastrukturu i energetiku, ministarstvo za ekonomiju i regionalni razvoj, ministarstvo finansija i formiranje ministarstva za porodicu koje cemo takodje mi preuzeti

nasi koalicioni partneri mogu slobodno sve ostalo da preuzmu

Znaci sport nista ?

Evo nakon poslednjih desavanja na politickoj sceni i katastrofalnom ekonomskom stanju u drzavi mogu da kazem da Boris Tadic i Demokratska Stranka gotovo sigurno gube vlast na majskim izborima .

Broj nezadovoljnih ljudi i siromasnih u Srbiji je nikada veci. nezaposlenost dostigla neslucene razmere.

broj zaposlenih nikada manji.

cene zivotnih namirnica nikada vece a plate nikada manje.

Ukinute subvencije poljoprivrednicima, smanjene plate u zdravstvu , opste rasulo , korupcija nikada veca.

Privreda unistena - drzava bankrotirana.

Nisam cuo niti poznajem ikoga ko ce glasati za Demokratsku stranku osim par budala , koje veruju da ce time dobiti radno mesto. Tj ni oni ne veruju u to sto rade, vec to rade iz cistog interesa.

Jedino kako mogu opstati na vlasti jeste da opet neko od opozicije "izda" i napravi koaliciju sa strankom lopovluka izdaje i zla zvanom demokratska stranka

sta vi mislite ? da li su zuti definitivno gotovi ?

Takodje cenim da ce se nakon gubitka vlasti na izborima i gomile hapsenja vrhuske stranke koja ce uslediti - DS nakon izbora i raspasti na 2-3 manje stranke.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back