izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
389589_280669078684061_100002229120228_641406_1663302693_n.jpg

Ja mu verujem, dobra fora, skroz

Ja ne razumem sto uopste gledate te spotove i reklame, kad vec godinama, tj decenijama znamo s kim imamo posla. Pa nisu oni tu od juce.

Nego bilo bi dobro da se podsetimo sta su i kako radile parmalentarne stranke. Kako su glasali poslanici svih stranaka u Skupstini oko ovih pitanja, tj ko je bio za a ko protiv?

- da roditelji petnaestogodinjaka ne mogu da imaju uvid u njihovo sdravstveno stanje (da li je i ko bio protiv)
- ko je sve podrzao i glasao za rezoluciju o Srebrenici, ko je bio protiv?

- ko je izglasao da cigani imaju pravo na besplatnu zdravstvenu zastitu samo zbog svog porekla? Da li je i ko bio protiv?
- ko je izglasao zakone po kojima se ljudi isteruju iz kuca zbog dugova (neplacanja struje na primer) a njihove poslodavce niko ne goni krivicno sto im plate ne isplacuju na vreme.

- ko je glasao za a ko protiv jednostranog ekonomskog sporazuma sa Evropom?
i tako dalje, dopunite po zelji pitanja...

Mislim da treba sve njihove zakone uredbe i sl precesljati i videti ko je kako glasao, pa onda odluciti da li podrzavamo takvu politiku ili ne.

:ok: Odlicno razmisljanje. Problem je sto je za ovakav pristup spreman veoma mali broj mislecih ljudi. Vecina je zaboravila i sta je juce neko rekao a kamo li kako je ko glasao za koji Zakon.

Mislim da Zakon o pravu deteta nije stavljen na dnevni red jer se pobunila nasa intelektualna javnost i kroz organizovane tribine nekako uspela da spreci
(
)

Potrazila sam malo o Srebrenici, da vidimo ko je kako glasao:

http://www.slobodnaevropa.org/content/srebrenica_srpski_parlament_rezolucija/1997489.html

http://sh.wikipedia.org/wiki/Deklaracija_o_Srebrenici

Pa kaze:
"Kao idejni začetnik deklacije o Srebrenici, u srpskoj javnosti se predstavio predsednik Republike Srbije Boris Tadić...."

"Stranke u Srbiji koje su podržale deklaraciju

Za deklaraciju se izjasnilo 127 poslanika vladajuće koalicije od ukupno 250 poslanika Narodne skupštine Republike Srbije, protiv je bio 21 prisutni, a jedan prisutni poslanik nije glasao. Deklaraciju je podržala koaliciona poslanička grupa "Za evropsku Srbiju Boris Tadić" koju čine Demokratska stranka, G17 plus 60, Sandžačka demokratska partija, Srpski pokret obnove i Liga socijaldemokrata Vojvodine, deklaraciju su podržali i G17 plus, Socijalistička partija Srbije - Jedinstvana Srbija, Partija ujedinjenih penzionera Srbije i manjine.

Stranke u Srbiji koje su bile protiv deklaracije

Protiv deklaracije su bili poslanici Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije, dok su poslanici Srpske radikalne stranke napustili salu prije glasanja. Poslanici Srpske napredne stranke i LDP-a nisu glasali za deklaraciju."

Ne verujem ti!
Dverima ne treba ovakva propaganda. Njihova snaga je u najtacnijoj dijagnozi stanja u koje su nas doveli ujednjeni monopoli Srbije i na osnovu toga Program za zaustavljanje daljeg propadanja i stvaranje pretpostavki za svekoliki (pre svega moralni) oporavak.
Ako je ipak istina ovo sto si napisao, onda te molim da im pomazes snagom argumenata a ne jacinom emocija!

Ne verujem ti!
Dverima ne treba ovakva propaganda. Njihova snaga je u najtacnijoj dijagnozi stanja u koje su nas doveli ujednjeni monopoli Srbije i na osnovu toga Program za zaustavljanje daljeg propadanja i stvaranje pretpostavki za svekoliki (pre svega moralni) oporavak.
Ako je ipak istina ovo sto si napisao, onda te molim da im pomazes snagom argumenata a ne jacinom emocija!

On se ruga.Ovo sa srcem, pa očigledno je da ne misli tako.Infantilno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back