gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Pa znaš ono, kad vidiš lika i pomisliš u sebi, uf ebote, kako je njega sudbina šibala...
Ti sebe u ogledalu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znaš ono, kad vidiš lika i pomisliš u sebi, uf ebote, kako je njega sudbina šibala...
Alternativa je umrla davno.Sa Nirvanom.Kod nas je sve besmisleno, cisto da se broji malo vise, smor je vise jedan glas, aj bodovi, poeni.
Streljacki vod mozes uvek da se castis, prosetas Dalaj Lamin dres preko Tjenanmena pre podne, popodne si ispred dugih cevi![]()
Streljačkim vodom ja komandujem.Kakva Nirvana, Dalaj-Lama i ostali članovi planetarne komune...
Ako komandujes, sta cekas, komanduj pa da slavimo.

Vidiš da je postrojila postove
@gruba greška, ako se dobro sećam, radi u prosveti. Ovo je kao ocenjivanje na kolokvijumu![]()
Haha, to sam radila ceo dan...kuku, prsla sam
Превише си узнемирена. Гласај за Двери и све ће бити у реду.
To je jedna od mogućnosti.Naravno da sam uznemirena.Ovakve kandidate za izbore u životu nisam mogla da zamislim na istom mestu i u isto vreme.
Meni dođe da glasam za svakoga koliko su svi dobri i moćni.
Jeste videli što ima SNS reklamu?
Ide Tadić kolima, ali glava mu ogromna u odnosu na telo. Karikatura. Izgleda kao glave likova iz South Parka.
I onda se pojavljuje avion, a na vratima aviona Toma i Vučić. Isto karikature. Keze se, za raziku od gospodina Tadića koji je bio zbunjen i priglup na tom spotu. I onda avion kreće napred i ostavi automobil u prašini.
Mnogo moćan spot. Simpatično je i što su svoje lidere prikazali kao karikature, što je ozbiljno odmicanje od kulta ličnosti koji gaje sve naše stranke.
Видео сам, то је као неки цртаћ. Тома и Аца су у авиону, а питање је ко им сипа керозин.
Tehnički je skroz dobro odrađena reklama, nosi drugačiju priču nego sve dosad reklame naših stranaka. Mora da su plagirali neki fazon sa jutjuba. U svakom slučaju, simpatičan i efektan spot.Mada i vi ekstremisti iz dveri imate efektne spotove, kao i ldp.
Двери имају најјаче спотове, погледај овај, зове се "Окупација или слобода!" Сигурно га знаш, хит је на нету:
Gledao sam sve. Glasače ipak najviše dobijaju skupovi, i to što masovniji i emotivniji to bolje. A to nisam viđao dosad u kampanji. Sve je to tanko. Dođu u neko manje mesto i drže govor pred 20 aktivista svoje stranke. Bezveze. A to važi za sve stranke, nigde nisam primetio masovnosti i energiju, za razliku od ranjih godina.
Народ је уморан и гута лекиће за смирење масовно.

Tomislav Nikolić: Političari žive dobro
Beta | 13. 04. 2012. - 20:31h | Foto: Beta - Arhiva | Komentara: 48
Predsednički kandidat i lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić danas je na predizbornom mitingu u Šapcu rekao da političari za razliku od većine drugih građana Srbije žive dobro.
"Neću da vam govorim da živite loše jer dobro znate, bolje od mene, pošto sam ja političar. Za političare uvek ima plata na vreme i dobra penzija bez obzira da li su u opoziciji ili na vlasti", rekao je Nikolić u obraćanju svojim pristalicama u Šapcu.![]()
Govoreći o poslu političara, Nikolić je rekao da je pitanje i "šta hoćeš u zivotu i da li si spreman da ono malo što imaš podeliš sa narodom".
"Da li si spreman da omogućiš svom narodu da živi bolje ili si političar koji pravi spomenike za života, mostove gde nema reke i puta", ukazao je lider naprednjaka, koji je danas boravio i u Loznici. Nikolić je rekao i da predizborni skup pravi na veliki petak jer je, kako je naveo, "svaki građanin pomalo mučenik".
"Danas je dan mučenika, a svaki od vas je pomalo razapet od ove vlasti. I kada niste previše saosećali na veliki petak sada znate kako se osećao onaj koji je izdan, koji je oteran iz fabrike, onaj ko džaba ide na njivu i kaže 'biću srećan ako završim sa nulom'. Mi nismo narod koji očekuje nulu već veću ocenu, peticu na primer", rekao je Nikolić aludirajući na mesto svoje stranke na izbornoj listi.
Na mitingu u Šapcu je bilo više od 1.000 građana koji su nosili transparente sa natpisima: "Za bolju budućnost bez diskriminacije", "Srbiji vratiti pokradeno, građanima oteto" i "Buna na dahije".
Nakon mitinga simpatizeri SNS-a prošetali su centralnom gradskom ulicom do lokalne televizije gde je Tomislav Nikolić gostovao u jednoj emisiji.
Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.
Jeste videli što ima SNS reklamu?
Ide Tadić kolima, ali glava mu ogromna u odnosu na telo. Karikatura. Izgleda kao glave likova iz South Parka.
I onda se pojavljuje avion, a na vratima aviona Toma i Vučić. Isto karikature. Keze se, za raziku od gospodina Tadića koji je bio zbunjen i priglup na tom spotu. I onda avion kreće napred i ostavi automobil u prašini.
Mnogo moćan spot. Simpatično je i što su svoje lidere prikazali kao karikature, što je ozbiljno odmicanje od kulta ličnosti koji gaje sve naše stranke.
Poruka za dveri: 90tih godina nisam nigde putovao sem do buvljaka po hranu, danas mogu da idem gde god poželim i da radim ono što volim. Prema tome, povratak u 90te odgovara jedino onima što su preprodavali na buvljaku i radili sa devizama i benzinom.
Нису ти Двери криве што си се вратио у деведесете, него су ти криви ови прогресивни Европејци.