izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
537795_206934666087359_100003124802388_336272_802566913_n.jpg

:mrgreen:

Dobro, pogledala sam oko sebe malopre i nisam videla nijednog luzera.A ti si viner?Hahahahaha, ne ti si luzer.Stavi naočare.

Da li si ti prošao kroz Beograd, Srbiju, Tursku, Eskimiju, bilo gde, u skorije vreme!?Kao da si pao s Marsa.Šta misliš, u drugim zemljama sve sami pobednici!?Pitaj Lotara.

Evo vratio sam naočare i sve mi je lepo. Zavisno od postavljača, tako i odgovaraš na postove, svojstvo dezorjentisanih ljudi, nisam nikoga vređao, ne znam zbog čega te uvrede kada se ne odnose
na tebe, da li je razlog dosada ili nedostatak tuđe pažnje prosudi sama ti to najbolje znaš...

Šta si ti, crni ekspert!? Smaraš, svi znamo te cifre u Srbiji.Svi.

Odsustvo logike... Kako možeš da postavljaš pitanje ako već unapred znaš odgovor, o ciframa bolje nemoj...

Poslednja izmena:
Grupa građana predala je večeras Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu muftije Muamera Zukorlića za predsednika Republike koja je podržana sa 12.111 potpisa.
v241014p0.jpg

http://www.mondo.rs/s241014/Info/Srbija/Predata_kandidatura_Zukorlica.html

:mrgreen: Хоће Муамер да постане калиф уместо Бориса

Он би да буде ВЕЛИЧАНСВЕНИ.
Није важно дал' је то Муфтија, Калиф, Председник, ..... само да буде први и величанствен, да има камарилу која би га служила и слушала а и чувала. Шта ли се све у тој глави ,,величанственог'' узбуркало или, недај Боже, кврцнуло?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back