izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ОВО НЕМА смисла,.....ИЗБРИСАЛА САМ сада тему, коју сам била поставила, јер НЕ
ЖЕЛИМ да ми она буде само једна ПОРУКА, јер за тему сам ипак утрошила мало више времене, него
ова постављачица
и не желим да се моја тема утапа у ово...НЕ!!!

ХАЈД ћао, НЕЋУ више ништа да пишем!!!
.

Poslednja izmena:
Треба да се уједине све патриоте али ко су те Двери да они сада позивају на уједињење а сами су одбили да се ставе на листу ДСС кад им је Коштуница нудио раније?....И сад ће Двери да откину пар процената и то може бити кобно за све нас.

Промашио си поенту. Двери раде на свом програму у континуитету већ 12 година и ово им је први излазак на изборе. Они су као најмлађи и уз дужно поштовање према осталим опозиционим странкама позвали на уједињен фронт. Не да се удружују са једном странком него да се прави блок опозиције. Нико, па ни ДСС, то није прихватио. Срамота.

Промашио си поенту. Двери раде на свом програму у континуитету већ 12 година и ово им је први излазак на изборе. Они су као најмлађи и уз дужно поштовање према осталим опозиционим странкама позвали на уједињен фронт. Не да се удружују са једном странком него да се прави блок опозиције. Нико, па ни ДСС, то није прихватио. Срамота.
У реду,али требали су за почетак да се уједине са ДСС-ом.
Па, онда да се ојача тај анти-евроунијатски блок а можда би СНС тада променио своју европску идеологију и имали би чисту ситуацију: евроунијате и антиевроунијате, па ком опанци ком обојци!

У реду,али требали су за почетак да се уједине са ДСС-ом.
Па, онда да се ојача тај анти-евроунијатски блок а можда би СНС тада променио своју европску идеологију и имали би чисту ситуацију: евроунијате и антиевроунијате, па ком опанци ком обојци!

Серги, зар би уједињење Двери са ДСС била добра опција? Неко помену да Двери постоје у једној другачијој организационој форми дуги низ година па би одлазак под кров ДСС-а на неки начин поништио све што су до тада изградили самостално. Друго, ако би то уједињење било чак и привремено, неко касније одвајање би и једним и другим нанело огромну штету јер би се од стране противника на сва уста говорило о цепању, борби унутар странке и сл., и сигурно користило антипропаганди.
Ја и даље стојим на становишту да би свакако требало направити неки предизборни договор и стварање једног чвршћег патриотског блока. Такав савез би сигурно, у укупном збиру придобио много незадовољних присталица других странака, јер би се појавило нешто ново, снажније, веће, озбиљније. Нова шанса. А не мислим да би било преливања гласачког тела између странака тог патриотског блока. У крајњем случају не би било ни важно у којој си од ових странака уколико о виталним државним питањима постоји сагласност. Мислим да је сада важније придобити присталице тренутно владајућих странака, а њих је огроман број незадовољних постојећим стањем.
Штета је што онај позив Двери није резултирао било каквим договором. А чини ми се да су били искрени у науму да иницирају опозицију, без истицања својих амбиција. Као да су чекали не би ли то предложили неки други, али када ништа није долазило са те стране, пресавили су табак па написали сами. Ја сам то тако протумачио.

Серги, зар би уједињење Двери са ДСС била добра опција? Неко помену да Двери постоје у једној другачијој организационој форми дуги низ година па би одлазак под кров ДСС-а на неки начин поништио све што су до тада изградили самостално. Друго, ако би то уједињење било чак и привремено, неко касније одвајање би и једним и другим нанело огромну штету јер би се од стране противника на сва уста говорило о цепању, борби унутар странке и сл., и сигурно користило антипропаганди.
Ја и даље стојим на становишту да би свакако требало направити неки предизборни договор и стварање једног чвршћег патриотског блока. Такав савез би сигурно, у укупном збиру придобио много незадовољних присталица других странака, јер би се појавило нешто ново, снажније, веће, озбиљније. Нова шанса. А не мислим да би било преливања гласачког тела између странака тог патриотског блока. У крајњем случају не би било ни важно у којој си од ових странака уколико о виталним државним питањима постоји сагласност. Мислим да је сада важније придобити присталице тренутно владајућих странака, а њих је огроман број незадовољних постојећим стањем.
Штета је што онај позив Двери није резултирао било каквим договором. А чини ми се да су били искрени у науму да иницирају опозицију, без истицања својих амбиција. Као да су чекали не би ли то предложили неки други, али када ништа није долазило са те стране, пресавили су табак па написали сами. Ја сам то тако протумачио.
Нема се времена за чекање и калкулисање, мора се "заклопити једно око" и не гледати на међусобне разлике, и ујединити се, јер је сада најважније скинути издајнике са власти и спречити даље свеопште пропадање Србије!..

pre neki dan mi je devojka rekla da su njenoj sestri došli ovi iz DSa u firmu i dali svima po 2 hiljade dinara da glasaju za njih
a ja kažem nije valjda uzela?
a ona kaže znaš kako, 2 hiljade su 2 hiljade.

E dokle god ovako bude išlo, neće nama svanuti.

Fato (zlato) ne sekiraj se,svakim danom sve vise otkrivaju svoje PRAVO lice:

Njihov moto (Dveri) je " "Svi su oni isti - Sve im boje lepo stoje".

"Ovim smo želeli da ukažemo da su sve političke partije koje su trenutno u parlamentu Srbije iste, jer svi su bili u koaliciji ili nekom dogovoru sa svima"

Boze, oni da pricaju ko je s kim bio i o bojama, samo svoju Djilas-zutu- prevideli:lol:

P.S. Toliko o njihovom tzv. ujedinjenju sa "opozicijom" (behu poslai neko PISMO reda radi), pa posto svi znaju da su Djilasovi, odbili da odgovore na PISMO:zcepanje:

Poslednja izmena:
31.03.2012 14:08

"Dveri" održale performans
Pripadnici Pokreta "Dveri" održali su danas politički performans ispred Narodne skupštine, pod nazivom "Svi su oni isti - Sve im boje lepo stoje".

--------------
:hahaha:

pre neki dan mi je devojka rekla da su njenoj sestri došli ovi iz DSa u firmu i dali svima po 2 hiljade dinara da glasaju za njih
a ja kažem nije valjda uzela?
a ona kaže znaš kako, 2 hiljade su 2 hiljade.

E dokle god ovako bude išlo, neće nama svanuti.

Koja nebuloza ko u Srbiji daje pare na reč???:hahaha:
Kako će ti što su uzeli pare dokazati da su dali glas DS-u
Pa valjda se to na izborima neporsredno radi...:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back