Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako portal www.eizbori.com ekskluzivno saznaje iz izvora bliskih predsedniku Srbije, prvi krug predsedničkih izbora će biti održan istog datuma kada i parlamentarni i lokalni izbori tj. 06. maja ove godine.
Predsednik Srbije Boris Tadić će ostavku na aktuelnu funkciju podneti do 06. aprila kako bi 06. maja mogli biti održani i izbori za predsednika.
Podsetićemo, zakon nalaže da predsednički izbori moraju biti raspisani najmanje mesec dana pre njihovog održavanja što znači da će aktuelni predsednik Srbije najverovatnije iskoristiti 06. april, kao krajnji datum za raspisivanje izbora.
"Iza vezivanja svih izbora u jedan dan krije se ideja da se svi u Srbiji na Đurđevdan podele između Tadića i Nikolića. Poručujem da se manu tog uzaludnog posla. To nije uspeo ni Miloševiću, kada je sa Vukom Draškovićem hteo da napravi dualnu Srbiju."
Ako je tolika frka evo ja ću budem predsednik
Rvo obećavam da ću idem na sve Zvezdine utakmice
nego javite ako ima neko nov. sto ne stave krkobabicu da bude predsednik
Polako, ima on još fore, tek je u cvetu mladosti svoje ...nego javite ako ima neko nov. sto ne stave krkobabicu da bude predsednik

nego javite ako ima neko nov. sto ne stave krkobabicu da bude predsednik
Ево јављам ти: Милан Кркобабић, потпреседник града Београда и поптпреседник ПУПС-а.
Firma "Krka & sin"
Predsednik mora da ide na sve utakmice i ne sme da navija samo za jedne nego za sve. Zato on ima ložu na stadionu da ga ovi sa severa ne bi tukli
Zato sto moze umrijeti od starosti do kraja izbora !nego javite ako ima neko nov. sto ne stave krkobabicu da bude predsednik

A od boljih , moze i Partizan !Ma ja navijam za sve srpske klubove kao što je Crvena Zvezda

Dobro je da budu predsednicki izbori 6. maja.