izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rezultati - Čija predizborna obećanja vam zvuče najrealnije?

1. Dveri 3945

2. URS 38260

3. SRS 7555

4. Preokret 99392

5. DSS 3672

6. SPS-JS-PUPS 16525

7. SNS 17878

8. DS 28034

9. Neko drugi 368

10. Ne verujem nikome 11161

Ukupno glasova: 226790

http://www.pressonline.rs/sr/ankete...dizborna obećanja vam zvuče najrealnije?.html

Preokret 'ladno pobedjuje, DS je tu negde:think:

Пази Биљка, можеш да гласаш колико хоћеш, само идеш на гласај па
бекспејс, па гласај... Изгледа да ови Чедини активисти имају вишак енергије. Одакле ли им само :whistling:?

izbori-2012.jpg

izbori%20iluzija.png

Пази Биљка, можеш да гласаш колико хоћеш, само идеш на гласај па
бекспејс, па гласај... Изгледа да ови Чедини активисти имају вишак енергије. Одакле ли им само :whistling:?
Sto bih?
Da lazem samu sebe?
Glasala jednom i dosta....

.

Glasajte ljudi, ne dozvolite da se DS i LDP koprcaju na 5,05%. Neka padnu u ispodcenzusni Had.

.

Upravo to Dinkic, Ceda-Vuk, Tadic i LSV moraju da odu u zaborav pa makar na ovim izborima glasali i za SNS, Dveri, Josku Broza ili koga god hocete... Ukoliko ova cetvorka na izborima dobije odredjeni procenat koji ce im omoguciti da naprave vladu (a imam osecaj da ce se skupiti 10 stranaka oko DS-a i da ce za minimum da presisaju opoziciju u formiranju vlade) sto bi rekao moj drug pakujem kofere i Srbijo dovidjenja. Ja cu licno glasati za DSS jer Kostunica ima najrealniji program i podrzavam tezu da moramo prvo da se okrenemo sami sebi. Niko drugi nam nece resiti probleme osim nas samih.

Имамо више опција и сценираја спремљених и у сваком од њих бисмо ми формирали владу, а ДС и УРС остали ван ње. О детаљима не бих говорио, страначка тајна.

Покренимо Србију-Томислав Николић.
Покренимо Чукарицу-Томислав Николић

Мој избор.
Те слогане је СНС скоро поставио а покрет ПОКРЕНИ СЕ - Бранислав Катанчевић, Крушевац, постоје већ дуже време и сад су подигли фрку да су им ови из СНС украли слоган. Исто тако су Дверима крали идеје сви редом, које су они објавили у свом програму 02.2011. Широки народни покрет им је мазнуо СНС, веће опорезивање страних банака су радикали објавили пре пар дана а Двери пре годину дана... Ако, ако, све ће доћи на своје. Али да неког пљујеш на сва уста а онда без блама украдеш његову идеју, то може само СНС. Али буквално су исти као ДС.

Имамо више опција и сценираја спремљених и у сваком од њих бисмо ми формирали владу, а ДС и УРС остали ван ње. О детаљима не бих говорио, страначка тајна.

То је неизводљиво јер постоји и СРС, који нећеимати испод 20% гласова. Или смо нешто пропустили.

Те слогане је СНС скоро поставио а покрет ПОКРЕНИ СЕ - Бранислав Катанчевић, Крушевац, постоје већ дуже време и сад су подигли фрку да су им ови из СНС украли слоган. Исто тако су Дверима крали идеје сви редом, које су они објавили у свом програму 02.2011. Широки народни покрет им је мазнуо СНС, веће опорезивање страних банака су радикали објавили пре пар дана а Двери пре годину дана... Ако, ако, све ће доћи на своје. Али да неког пљујеш на сва уста а онда без блама украдеш његову идеју, то може само СНС. Али буквално су исти као ДС.
Економски програми СНС и ДС су јако различити (нпр. монетарна политика), однос према Русији такође, однос према Цркви такође.
Али јасно је да су се Дверјански дежурни пљувачи по налогу Ђиласа активирали.

Ово једноставно није истина, то причамо већ годинама.

Странка страних обавештајних служби која се одрекла свог председника и идеологије за коју се годинама залагала. Странка чији председник мастерирао у 60ој години нема идеологију. Она има само налоге и директиве које треба спровести у дело.

Странка страних обавештајних служби која се одрекла свог председника и идеологије за коју се годинама залагала. Странка чији председник мастерирао у 60ој години нема идеологију. Она има само налоге и директиве које треба спровести у дело.
Гласај неког другог. Није забрањено. Ти и Пресретач као да сте близанци...

Ово једноставно није истина, то причамо већ годинама.

Извињавам се ако нисам био у току јер нисам пратио програм СРС-а. Ја сам тек јуче видео да су поставили на свом сајту то као један од битних делова свог програма. Највише бих волео да СРС, ДСС и Двери заједно скупе неких 45-6%, колико би било довољно.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back