izbori 2012

poverenje dajem

• Ukupno glasova
    396
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo me vi zezajte. Ova "Krstarica" je leglo lažnog nacionalizma i šovinizma, a mediji su pod kontrolom DS-a. Dakle, prave rezultate ćete videti na izborima, pa ćete se iznenaditi kako narod ceni konkretne rezultate!

gnesves-1.gif

A koji su to konkretni rezultati :think:

A zašto niko ne želi da odgovori meni, na moje pitanje ?
Jel se bira samo predsjednik i poslanici u skupstinama, ili su ovo ujedno i lokalni izbori, da se biraju načelnici općina i gradonačelnici ?

A zašto niko ne želi da odgovori meni, na moje pitanje ?
Jel se bira samo predsjednik i poslanici u skupstinama, ili su ovo ujedno i lokalni izbori, da se biraju načelnici općina i gradonačelnici ?
1) Poslanici- po proporcionalnom sistemu
2) Predsednik se za sada ne bira
3) Odbornici u opštinskim i gradskim skupštinama, oni onda biraju predsednike opština i gradonačelnike

1) Poslanici- po proporcionalnom sistemu
2) Predsednik se za sada ne bira
3) Odbornici u opštinskim i gradskim skupštinama, oni onda biraju predsednike opština i gradonačelnike

Znači kod vas nije kao kod nas.
Kod nas se u isto vrijeme biraju i clanovi Predsjednistva, poslanici u skupstini, poslanici u parlamentima entiteta i poslanici u skupstinama kantona.

A posebno imamo lokalne izbore, gdje se neposredno glasa za načelnika općine.

Koliko sam shvatio, samo se biraju poslanici koji ce zatim izglasati povjerenje novoj vladi, a Tadic ostaje kao predsjednik.
Zanimljivo ce to biti onda.

Znači kod vas nije kao kod nas.
Kod nas se u isto vrijeme biraju i clanovi Predsjednistva, poslanici u skupstini, poslanici u parlamentima entiteta i poslanici u skupstinama kantona.

A posebno imamo lokalne izbore, gdje se neposredno glasa za načelnika općine.

Koliko sam shvatio, samo se biraju poslanici koji ce zatim izglasati povjerenje novoj vladi, a Tadic ostaje kao predsjednik.
Zanimljivo ce to biti onda.
Predsednički izbori idu do kraja godine, predsednički mandat je 5 godina, a poslanički oko 4

"Fiat", "Panasonic", "Jura",... Koliko je to novih radnih mesta kad je nezaposlenost 25%

Ako su ljudi koji su dobili posao zadovoljni i misle da je to zahvaljujuci Dinkicu, onda cete imati toliko glasova puta 4 (mislim na clanove porodice).
Medjutim, da li bi Dinkic to mogao bez saglasnosti Tadica? Verovatno i Tadic ocekuje glasove za te fabrike (ako uopste postoje i rade).
A sto se tice 1000 eura, to je Dinkic vec obrazlozio da je NAMERNO slagao kako bi pomogao izbornu kampanju BT.
Pa sad, vidi ti ko ce sad da vam poveruje.

Ako su ljudi koji su dobili posao zadovoljni i misle da je to zahvaljujuci Dinkicu, onda cete imati toliko glasova puta 4 (mislim na clanove porodice).
Medjutim, da li bi Dinkic to mogao bez saglasnosti Tadica? Verovatno i Tadic ocekuje glasove za te fabrike (ako uopste postoje i rade).
A sto se tice 1000 eura, to je Dinkic vec obrazlozio da je NAMERNO slagao kako bi pomogao izbornu kampanju BT.
Pa sad, vidi ti ko ce sad da vam poveruje.
Ali narod je svestan da ga je Tadić izdao u mnogim sferama...

Svi znaju da na Kipru nije bilo miliona, osim toga, niko, pa ni gospodin Dinkić, nije mogao da predvidi krizu. Da nije bilo krize, akcije bi verovatno vredele kao što je on rekao.

meni se cini da je on negde priznao da je Lagao za akcije da bi Boris na izborima pobedio Tomu! :)
a na kipru je cak nasao neke milione na racunu milosevicevog rodjaka pa ziva nisam da mi objasnis ima li tih miliona ili ih nema? :)
i nisi mi odgovorio kako bi to g dinkic sproveo decentralizaciju u srbiji, neki konkretan plan :) ja jedino sto sam u zadnje vreme cula jeste da je u jednoj tv emisiji pitao zasto nije uzet kredit za izgradnju auto-puta loznica-valjevo :lol:

"Fiat", "Panasonic", "Jura",... Koliko je to novih radnih mesta kad je nezaposlenost 25%

Koliko su koštale te "investicije " državu Srbiju?
Kako je moguće da zemlja sa najnižom cenom radne snage u Evropi, može da finansira multinacionalne kompanije?
ZaŠTO 10 000 evra ne mogu dobiti domaći privrednici?
Da li ti je poznato da je žvaka regioni uzeta od DS?
Da li znaš šta Gorenje tačno radi u Zaječaru, koliko u procentima ima delova za veš mašine koji su proizvedeni u Srbiji?
Koliko su zaposlili ljudi Jura panasonic i gorenje?
Kako je moguće da nekoj partijici poput G17 + dodele ministarstvo finansija i ekonomije ?
Kako je moguće da je gospodin Dinkić dozvolio da sve pare odu u Beograd dok je bio ministar Ekonomije?
Za ovo je potrebno otvoriti posebnu temu...

Dinkić je nešto najgore što postoji u Srbiji. Patološki lažov, demagog koji je prešao put od liberala do kejnzijanca i socijaldemokrate, antirus, čovek koji je odvojio Crnu Goru od Srbije, čovek koji je odgovoran za to što se ne možeš zaposliti u zdravstvu ako nemaš stranačku knjižicu neke od članica URS-a...dakle lopov, demagog, izdajnik !

Тежину ситуације ни мало не олакшавају актуелне политичке околности и тенденције. У том духу, ни недавно расписивање парламентарних, покрајинских и локалних избора у Србији, засигурно не улива ни мало наде у препород србског народа и наше напаћене отаџбине. Оно само најављује кулминацију текуће борбе између антисрбских партија – ДС и СНС – за улогу главне марионете Брисела и Вашингтона, коју ће власти у Београду несумњиво имати и после мајских избора, без обзира ко у Влади буде суделовао од актуелних реалних претендената. Јер и сама Влада, представља само шраф у Систему, који није исто што и политички режим, већ обухвата знатно шири појам у виду механизма који прожима готово све данашње институције и који се налази у основи актуелног поретка, а чији су духовни стубови: материјализам, користољубље, себичност, кукавичлук и хедонизам. На нивоу Србије, битне полуге оваквог поретка су: тајкуни, страни амбасадори, криминалци и медији, тако да свака будућа Влада како би опстала, мора да буде у сагласју са наведеним чиниоцима Система.

Sta bre lupas kakva Jura , u Nisu ljudi i zene koji rade u Juri imaju po 200evra platu a rade kao robovi , nedaju im ni da sede za masinama nego stoje celo radno vreme i ako isto moze da rade sedeci . Drugo razmisli koliko je ova drzava finansirala ta radna mesta.

Треба гласати за оне који нису парламентарна странка, који не седе у посланичким клупама
Сви ови садашњи су - једна странка ... са разним огранцима
Сви су 20 год. на сцени, сви се свађају а после праве коалиције, чак и немогуће, болесне ...
Радикали дрвље и камење на спс, а после уђу у коалицију са Милошевићем
Демократе урлају против спс-а а после потписују повеље о разумевању, братимљењу ...
Данас дс и снс на крв и нож ... сутра ће и они да праве повеље
Радикали су у Београду показали да могу са жутима, само да напакосте напредњацима

Сви су иста гоМна ... држава и народ су им последња рупа на свирали !

А што се тиче предстојећих избора на њима ће се десити незабележена крађа гласова ... и то у три чина
1. Жути су направили изборни списак у коме је бирача колико је и грађана Србије ... значи 2 милиона више од стварних.
2. Свим запошљеним у администрацији, јавним предузећима ... су поделили листиће са заокруженим дс-ом ... мора тај да убаце у кутију а празан да донесу. Ако то не ураде, следи - отказ
3. Довозиће групе које ће морати мобилним или оловком с камером да сликају шта су заокружили ... за узврат добијају 20 евра

Треба гласати за оне који нису парламентарна странка, који не седе у посланичким клупама
Сви су 20 год. на сцени, сви се свађају а после праве коалиције, чак и немогуће, болесне ...
Демократе урлају против спс-а а после потписују повеље о разумевању, братимљењу ...
Радикали су у Београду показали да могу са жутима, само да напакосте напредњацима

А што се тиче предстојећих избора на њима ће се десити незабележена крађа гласова ... и то у три чина
1. Жути су направили изборни списак у коме је бирача колико је и грађана Србије ... значи 2 милиона више од стварних.
2. Свим запошљеним у администрацији, јавним предузећима ... су поделили листиће са заокруженим дс-ом ... мора тај да убаце у кутију а празан да донесу. Ако то не ураде, следи - отказ
3. Довозиће групе које ће морати мобилним или оловком с камером да сликају шта су заокружили ... за узврат добијају 20 евра

Демократија у Србији: 6 милона пунолетних-7 милиона гласача.

У постојећим тоталитарним условима, не постоји могућност да се политички центри власти мирним путем отргну контроли Система, а формула за изборно-политички успех, уз нужну финансијску залеђину, крије се и у балансу између популистичке демагогије и идеолошког реформисања по мери западних центара моћи и медија под њиховом контролом. Стога, решење није у ослонцу на декларативно националне странке, које су већ истрошене, уморне и вишеструко компромитоване, и које робујући либерал-демократским догмама не показују намеру да искоче из запреге Система.

Lepo si naslikao za koga treba glasati: ZA ZIVOT SRBIJE!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back