Tong il
Zainteresovan član
- Poruka
- 258
Jeee zvanicno sam sedmi na testu snage 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cestitam!!!!!!Jeee zvanicno sam sedmi na testu snage![]()

Pa vi ste tu kod meneKomsiluk
Pa...aj videcu da svratim![]()

Dobrodosla nazad!Cestitam vam svima !![]()

Čestitam vam na uspesima slika je ok ali malo je mutna.Ja nisam bila već duže vreme na forumu pošto ni na treninge sin mi ne ide nekako ne interesuje ga.Po meni posebno bi trebalo da se trenira sa malim početnicima i to nekako uz igru da dobilju što više volju i da zavole ovaj sport.
Danas je u zurnalu izasao Tekvondo klubu Panter iz Sombora.Po recima Nina Mraovica u Somboru ima oko 60 takmicara,da li je to tacno?
Da li je taj klub clan Tekvondo federacije Srbije?
Mislim da je bilo pametnije od novinara da puste informaciju sa ucesca na Evropskom prvenstvu reprezentacije,i medalje koja je osvojena,a ne ovo,ali ipak je to samo moje misljenje.
Pa, na žalost jeste tako. Izuzetno je teško doći do glavnih i odgovornih u nekim većim dnevnim,pogotovo štampanim medijima. Kad samo otvorite dnevne novine sa zadnje(sportske strane) vidite kolko u stvari zauzimaju pojedini sportovi a koliko ostali. Kad već spomenusmo medije ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodi Miloš Maliću, Marko Škoriću, Milan Adžiću i njihovim sportskim portalima,kao i portalu srbijasport na izlasku u susret i medijskoj pomoći oko promovisanja naše veštine i sporta, kao i rezultata ostvarenim na turnirima.Pola "vesti" u dnevnoj stampi su u stvari placeni oglasi.
Danas je u zurnalu izasao Tekvondo klubu Panter iz Sombora.Po recima Nina Mraovica u Somboru ima oko 60 takmicara,da li je to tacno?
Mislim da je bilo pametnije od novinara da puste informaciju sa ucesca na Evropskom prvenstvu reprezentacije,i medalje koja je osvojena,a ne ovo,ali ipak je to samo moje misljenje.
Da, interesantno da nemamo nikakve informacije o funkcionisanju tog kluba. Niti se pojavljuju na turnirima, niti imaju web stranicu...jako malo znamo o njima. Dolaze samo na domaće turnire.Ono što ne znam je na kojim to još takmičenjima nastupa "Panter". Ja sam evo u zadnje dve godine baš dosta išao na ITF takmičenja u Hrvatsku, BiH, Bugarsku, Mođarsku i Sloveniju i znam da njih tamo nema. Mislim, išli bi zajedno kao Srbija i sedeli bi zajedno na klupi i tribinama...
Znam da tako bi se najlakše razviljao ali po meni treneri iz bačke topole trebali bi da odrede da bude posebno trening za najmladje.Ne možeš meriti dete od 12god sa detetom od 5 god.
i od 19 - 20 h za starije i više pojaseve.
Konkretno, ako mi pošaljemo informaciju (bacimo kosku) medijima da se održava to-i-to takmičenje, dužnost novinara je da dođe tamo i ispita stvar iz prve ruke i napiše objektivan članak. Samo tako ćemo izbeći "farbanje" vesti. Npr. evo ja sada mogu ladno da se hvalim kako sam prošao super na evropskom i kako mi je izmakla medalja za dlaku jer nikoga od naših novinara nije bilo tamo da zabeleži da sam dobio batine već u prvom kolu hahaha...ali ipak nešto fali da deca dobiju volju da zavole ovaj sport...
Ne dajte im da gledaju televiziju pa će biti mnogo prirodniji i realniji i lakše će zavoleti bilo šta što je pravo a ne lažno kao na televiziji![]()