TheFalcon
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Navedene cene seminara u Kitenu shvatite jako relativno, prošle godine smo smeštaj i seminar platili €90.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije nikakva provokacija koliko ja znam bilo je 2 dece koji su imali 4 god na treningu a pošto decama nije bilo interesantno trening prestali su trenirati.Baš zbog toga jer ne mogu da se mere sa većim decama zato sam dala predlog da bi trebali organizovati trening za male dece i po meni više njih će početi da trenira ovaj lep sport.Videla sam da Marinko jako lepo zna da radi sa decama ovog uzrasta pa bi on mogao trenirati njih.Nadam se da nije problem da sam iznela svoje mišjenje samo sam dala predlog.
Da i Dejan lepo radi sa manjim decama i ima strpjenja za njih.Šteta što nema junior grupa ali apelujem Nenadu Vrekiću da napravi i grupe za najmanje jer tako bi deca uz igru naučili prve korake i dobili volju za ovaj sport.

Hvala! Veliko hvala svim trenerima i drugarima na podrsci.Sve cestitke svima koji su uspesno polozili juce, zaista ste bili dobri. Naravno specijalne cestitke nasem novom I DAN-u.Bravo
![]()
Jos sam pod utiskom pa ce post biti veoma kratak. 
Juce smo posetili seminar 'International Combat Unije' u Beogradu i zaista su utisci dosta dobri...Sledeci put cemo ici u vecem broju...
Možeš li napisati malo detaljnije kako je bilo, ko je učestvovao, šta se uopšte radilo i prezentovalo na seminaru...čisto da steknemo utisak o čemu se radi.
Kad ima u bt.trening?

Nažalost treninzi u toku jula u Bačkoj Topoli, neće biti održani zbog ne dovoljnog broja zainteresovanih.
Sad imas prostora da sam treniras, nece te niko sputavati. Treniraj, pa da te vodimo u Italiju sledece godine u martu, na Evropsko
možda forme, mada iskreno nemam više volje, a ni želje da se takmičim. Tako da ima tu još kandidata pored mene za EP, njima dajte mogućnost. Ja sam odlučio da se privremeno ne takmičim.