Drzava je na neki nacin prelomila tako sto u kos dolaze samo olimpijski sportovi, koliko se ja razumem. Sad sigurno da je neko zakinut ali tako bi i ja mogao da izmislim spot i da trazim da me drzava pomaze, sta znaju u ministarstvu sta je sta. Ovako ako je sport olimpijski moze, savez je clan OK Srbije, klub je clan saveza a pojedinac je clan kluba. Nema nagadjanja. Ako mislite da je TAS postao clan OK Srbije lako, grdno se varate. Mnogo je truda ulozeno da se oublici jedan tkav savez i da postane clan OK. To sto ti pominjes dve federacije nista ne znaci, pa devedesetih su postojala 2 suparnicka WTF tabora TAS (Tekvondo asocijacija Srbije) i TSS (Tekvondo savez Srbije) pa sta je trebalo da ih drzava podjednako tretira i pomaze.
Osim toga WTF je, hteo to ja da priznam ili ne, vrlo jaka oganizacija tako da to sto su neki od tradicionalno olimpijskih sportova otpali sa Univerzijade, poput rukometa, rvanja, veslanja.., a ne Taekwondo ne treba da cudi. Dosli pametni ljudi par godina ranije, sklopili ugovor sa organizatorima Univerzijade i donirali opremu i lovu dok su drugi hteli sve na gotovo. Zato i mogu svaki sport da izuzmu sa univerzijade sem Tekvondo-a.