ITF Taekwon-do

Takmicenje 7.marta u Blagoevgradu (Bugarska). U pitanju je veliko takmicenje, gde imate prilike da radite i specijalne tehnike, test snage (pojedinacno i ekipno), samoodbranu, borbe i forme. Razmisite malo, govorim vam ovoliko unapred da bi imali vremena da skupite pare i da se prijavite svojim trenerima odmah po pocetku ove polu-sezone, da bi mogli da izvadimo vize na vreme, a ne da budemo u frci na kraju. Takmicenje traje 2 dana, da znate da se planirate.
Taekwon!

Ne znam razmisliću.

Ne znam razmisliću.[/QUOTE

Druze moj, nemoj da razmisljas, nego pocni da treniras, skupi nesto para i da idemo da na pravo takmicenje. Veruj mi to takmicenje je ogromno, kao balkansko otprilike. Kotizacija je 10e, ici cemo kolima, pa treba samo za gorivo, za troskove vize ne treba nista. Pa da vidis da Todor vise ne radi z:lol: , a i da se probas pred takmicenje u Feketicu.
Taekwon

Ne znam razmisliću.[/QUOTE

Druze moj, nemoj da razmisljas, nego pocni da treniras, skupi nesto para i da idemo da na pravo takmicenje. Veruj mi to takmicenje je ogromno, kao balkansko otprilike. Kotizacija je 10e, ici cemo kolima, pa treba samo za gorivo, za troskove vize ne treba nista. Pa da vidis da Todor vise ne radi z:lol: , a i da se probas pred takmicenje u Feketicu.
Taekwon

Ne znam, više baš i nisam zagrejan za takmičenja kao pre... ali ipak razmisliću...z:lol:

Može biti... z:lol: pravi razlog je to da imam vremena za treninge... međutim tu je i društvo... treba i snjima stići sve... zatim škola... i hate math....ali i dalje razmišljam :mrgreen:

To je jedan vikend, a pamtices ga doveka. A sa drugarima ces provesti jos milijardu i svi ce se na kraju svesti na isto. Nemoj dozvoliti da ti, koji si toliko zagrejan za taekwon-do odbacis to i postanes kao desetine likova koje svakodnevno sreces po Topoli. Vazili su za nekakve fajtere, uzeli po koju medalju, a sada im je nedeljni zadatak da se petkom i subotom ponapijaju i da odigraju sto vise partija ruleta. Trgni se malo i nagazi po treninzima sto pre. Ti si dobar momak i jednog dana mozda ce od tebe zavisiti mnogi takmicari, tako da razmisljaj da je pred tobom buducnost i upravo zato moras u Bugarsku, sva ostala takmicenja su slaba.
Taekwon

To je jedan vikend, a pamtices ga doveka. A sa drugarima ces provesti jos milijardu i svi ce se na kraju svesti na isto. Nemoj dozvoliti da ti, koji si toliko zagrejan za taekwon-do odbacis to i postanes kao desetine likova koje svakodnevno sreces po Topoli. Vazili su za nekakve fajtere, uzeli po koju medalju, a sada im je nedeljni zadatak da se petkom i subotom ponapijaju i da odigraju sto vise partija ruleta. Trgni se malo i nagazi po treninzima sto pre. Ti si dobar momak i jednog dana mozda ce od tebe zavisiti mnogi takmicari, tako da razmisljaj da je pred tobom buducnost i upravo zato moras u Bugarsku, sva ostala takmicenja su slaba.
Taekwon

Rulete ne igram... pijem... a i upravo sada sledi serija 18 - ih rođendana.... iz nekog poštovanja prema drugovima, moram otići na rođendan... takvih tipova ( mislim na tipove sa nekoliko medalja i malo cuge... i nekoliko stepenica niže ) ima u Topoli.... ali koliko god za sebe ostavim vremena slobodno.... uvek kao da mi treba... još :prevtrtanje:

Poslednja izmena:
Imali smo juče prvi trening... ja i samo ja je morao da ide posle nekih 15 minuta, od početka treninga... on uvek jedno kaže ovim klincima, a to je da me slušaju... i imam jednog malog ( Kosanovića ) koji mi uvek pravi probleme... za probleme mi se obrati putem privatnih poruka... uopšte s njim ne mogu da pronađem zajednički jezi... juče nas petoro u sali.... kaže ja i samo ja Zimonjića mlađeg nemoj ni terati da radi ako neće, stariji Zimonjić i Radoš trude se, rade, ali ovaj Kosanović, se zeza... i usput ometa one koji rade kako treba... ja njega po ko zna koji put odvojim sa strane na razgovor... on naravno ide sistemom obećanja, ludom radovanja... uvek se završi na istom... i on dođe na tu ideju da se prebaci kod TKD_Mare - ta... ja reko dobro... pokušaj nekako ja i samo ja da skreneš pažnju na tog malog. Ima potencijal, neće da radi, odgovara na trenerima ( bilo da ja vodim treninge ili ja i samo ja) voli da zadirkuje druge, ne zna za šalu, voli da vređa druge, ne sluša pre svega, ne zna neka osnovna pravila Taekwon - do - a... protivreči se... molim te vidi šta se može uraditi po tom pitanju....

Rulete ne igram... pijem... a i upravo sada sledi serija 18 - ih rođendana.... iz nekog poštovanja prema drugovima, moram otići na rođendan... takvih tipova ima u Topoli.... ali koliko god za sebe ostavim vremena slobodno.... uvek kao da mi treba... još :prevtrtanje:

Tako su svi oni govorili...Nemoj takav postati, ispostuj sve, ali ostani veran sportu i takmicenjima

Nemanja je talentovan decko, verovatno je malo u tim ludim godinama, ali proci ce ga to. Skrenucemo paznju @ja i samo ja, pa ce on to resiti. Ipak on ima mnogo iskustva u tome i sigurno ce se to resiti kako treba. Mi cemo doci na trening u petak u Topolu, nadam se da se vidimo tad?

Nemanja je talentovan decko, verovatno je malo u tim ludim godinama, ali proci ce ga to. Skrenucemo paznju @ja i samo ja, pa ce on to resiti. Ipak on ima mnogo iskustva u tome i sigurno ce se to resiti kako treba. Mi cemo doci na trening u petak u Topolu, nadam se da se vidimo tad?

Odlično u petak mogu imam 5 časova... jeste talentovan, ali je uobražen... a to je vrlo čudo zato što mu je majka školski pedagog. Bezobrazan... ne zna uopšte da se šali... lako ulazi u probleme ( prvenstveno tuče, uglavnom na treningu, van sale ne znam kakav je ) em što meni kao treneru pravi problem, on samim time ometa i druge dok oni rade... koliko god da ga opominjem vredi... pokušaj to sa ja i samo ja da središ... on kaže da je isti Nebojša... mali ima 12. godina... lepo je počeo da trenira... onda je zajedno za Radošem dok je imao zeleni pojas potonuo... skoro na početnički staž... Radoš se tako reći osamostalio od njega... i krenuo na bolje, ali Nemanja nikako...

Ja ga Poznajem.Jovan Dedic je bivsi nas selektor i dobar trener.Dugog godina je bio u Australiji i bio trener jednog tamosnjeg kluba i koliko mislim i trener rep te zemlje.Sad se vratio u Sabac,vodi svoji klub,uspesno.Inace on je iz WTF,zato ga niko od ljudi ovde ne poznaje.Ako te znima nesto u vezi njega i Wtf pitaj ti a mogu i svi ostali.
Pozdrav

Back