leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Da,prosle godine Vlada je vodio treninge na policijskoj akademiji. Medjutim na akademiji jos uvek uskladjuju rasporede za koriscenje sale tako da jos nema tacnih termina odrzavanja treninga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo mi još na tako nešto ne idemo
Najava evropskog prvenstva u Sloveniji, 2009. godine...
www.europe-itf.eu

Gde radiš?
Čisto sumnjam, osim ako " preduzeće " mi da jedno 1000$![]()
Zato pocnite ozbiljnije da trenirate, kako u salama, tako i kod kuce, mi cemo vas motriti sve vreme i ukoliko zasluzite, mi vas necemo preskociti. Taekwon
Znaci,ti mislis ako nabavis pare da si odma' u reprezentaciji?

Zato pocnite ozbiljnije da trenirate, kako u salama, tako i kod kuce, mi cemo vas motriti sve vreme i ukoliko zasluzite, mi vas necemo preskociti. Taekwon
Ne interesujem se ja za tebe samo pitam

Delegacija Taekwon-do Federacije Srbije (ITF) je posetila Galebov Trofej Beograda (WTF)...Zahvaljujemo Sander-u na pozivu i gostoprimstvu![]()

Tintine... ne pitaš baš onako... lepo sam ti poslao privatnu poruku, ako nisam podseti me pa da vidimo... možda se i znamo...![]()
Molim vas,ovo nije forum za razotkrivanje identiteta.Drzite se teme.

Interesuje me koliko vremenski treba da prodje od belog do žutog pojasa?Koliko je vama trebalo?![]()
Interesuje me koliko vremenski treba da prodje od belog do žutog pojasa?Koliko je vama trebalo?![]()

Pa u vreme kada sam ja trenirao, tj. kada sam počeo trenirati, ukoliko padneš na polaganju čekaš godinu dana za sledeću priliku, meni je trebalo godinu dana, pa ti vidi.![]()