leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
a vama je bitan pojas?
Na koga se odnosti pitanje?
Meni licno meni nije ni najmanje bitan. Ja stojim iza parole:"Pojas sluzi da ti ne padne dobok."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a vama je bitan pojas?
pa svi stalno pricaju o pojasevima pa zato pitam...
Na koga se odnosti pitanje?
Meni licno meni nije ni najmanje bitan. Ja stojim iza parole:"Pojas sluzi da ti ne padne dobok."![]()
dođi kod Jelenka na pivo da te nešto nauči.Da me naucis???A sta to ti mene mozes da naucis sto ja vec ne znam???Ali kada si crni pojas, treba znati i odbraniti, čast i znanje crnog pojasa. Tako da "dete"dođi kod Jelenka na pivo da te nešto nauči.
![]()
Po meni normalno da su pojasevi bitni pa valjda tako se vidi ko koliko na naprimer jedan trener tu u Topoli kad sam videla koliko je izdržljiv a koliko je drugi slabić pored njega ja se iznenadila.
Po meni normalno da su pojasevi bitni pa valjda tako se vidi ko koliko na naprimer jedan trener tu u Topoli kad sam videla koliko je izdržljiv a koliko je drugi slabić pored njega ja se iznenadila.

U salama.Šta je ovo da nema nikoga ljudi pa gde ste?![]()
))Salama, igralistima,stepenicama...Gde ste ljudi?Opet u salama?

Igralištima?stepenicama?
Trening ne mora biti samo u salama.Igralista(tereni) i stepenice se itekako mogu iskoristiti,pogotovo po ovako lepom vremenu.P.S. Neki koriste i svoje kancelarije u tu svrhu.tintin:

Ko su to neki ?I kako?![]()
Jelenko jel ja tebi smetam?Kome treba mene da upute?
. Samo nastavi da pises. Inace na mene se odnosi "opaska" da treniram u kancelariji, ali sto da ne kad je velika Salama, igralistima,stepenicama...![]()
A ti vezbaj TEHNIKU!!!!!! Kondicija ti je dobra! Talas!![]()
Dobrodosao!TAEKWON
Evo i mene da se javim i pozdravim ljude koji se bave ovom prelepom vestinom.