itf_padobranac
Početnik
- Poruka
- 11
Dobrodosao!![]()
Pa hvala,mislim da smo se mi i licno upoznali ako se dobro secam.
Nadam se da cu ovde da naucim mnogo toga vezano za taekwondo,zar ne?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodosao!![]()

Naucices po nesto,a najvise ces nauciti ako dodjes u nasu salu.Nadam se da cu ovde da naucim mnogo toga vezano za taekwondo,zar ne?![]()
Blize informacije mozes naci na:tintin:Negde sam videla neku knjigu o taekwondo ali ne znam gde se može nabaviti zna li neko nešto o tome?
Jelenko jel ja tebi smetam?Kome treba mene da upute?
Ne smetaš... samo malo si previše radoznala
Pa nismo mi BIA pa da ne smes biti radoznao.tintin slobodno pitaj i komentarisi sve sto te interesuje.
Idi na www.itfsoko.org.yu i sa leve strane u meniju izaberi publikacije.Leprosy na tom linku ne mogu naći knjigu,jesi li i ti iz Topole?
Negde sam videla neku knjigu o taekwondo ali ne znam gde se može nabaviti zna li neko nešto o tome?

Evo pocese i pripreme za takmicenja! Bilo bi idealno kad bi imali vise treninga, ali mislim da ce tim iz Kule postici zavidne rezultate!
U toku je izrada zvanicne web prezentacije TKD federacije Srbije, tako da ce se svako moci informisati. U slucaju nekih nejasnoca, postoji ovaj forum! Zato ljudi pitajte! Na ovom forumu vam pisu jedni od celnih ljudi taekwondo-a Srbije, tako da cete imati informacije iz prve ruke!
Za pocetak nikad nije kasno. Starosna granica ne postoji. Slobodno se upusti u treniranje. Jedan primer: Nedavno se treniranju prikljucio momak koji 14 godina nije trenirao. I sa svakog dosadasnjeg treninga je izasao sa osmehom na licu.Evo i ja da se priključim ovoj temi.
Sa 14 godina sam počela da treniram džudo i onda kad je drugarica slomila ruku na treningu mama mi je zabranila da treniram bilo koji borilačku veštinu što nisam prežalila ni dan danas.
Mene zanima da li mogu sad posle 10 godina da počnem ponovo da treniram baš npr. taekwondo ili je sad malo kasno.
Samo da napomenem da sam iz Obrenovca.
Za pocetak nikad nije kasno. Starosna granica ne postoji. Slobodno se upusti u treniranje. Jedan primer: Nedavno se treniranju prikljucio momak koji 14 godina nije trenirao. I sa svakog dosadasnjeg treninga je izasao sa osmehom na licu.![]()
probaj, imamo živi primer " penzionera " ( bez uvrede molim
), thefalcon, je osoba recimo koja se i takmiči, ali toliko ima sreće, da kada god dođe neko važnije takmičenje on polomi nogu, koju je više puta slomio...
možeš početi treninge u BG, treninge drži Vlada Pavlović, ako te više zanima o trenizima tamo pitaj ili leprosy ili thefalcon, pošto oni se bolje razumeju u stanje taekwondoa u BG.Umesto sto ismejavas po forumu, mogao bi da dodjes na koji trening...leprosy malo preteruješ, sa osmesima na licuprobaj, imamo živi primer " penzionera " ( bez uvrede molim
)
Umesto sto ismejavas po forumu, mogao bi da dodjes na koji trening...
J6g. ns mi je daleko... treniram u bt... a seminar, mi je još dalje...
Probaj ovaj link. Sajt je na bugarskom ali nije se proble snaci.Meni ne radi ovaj link
Koji?Meni ne radi ovaj link
Probaj ovaj link. Sajt je na bugarskom ali nije se proble snaci.
Taj klub jos postoji?![]()
Onda treba da se zapitas zbog cega je to. Mozda ne vezbas kako treba ili ti je telo umorno kad takmicenje dodje. Od mnogo toga zavisi.Da dođe nas jedno 30 pred takmičenje, izuzev mene koji sam redovan, tj. dođem na 2 treninga od moguća 3 u nedelji.. i šta se desi... oni mnogo bolje prođu od mene na tekmi...
Da ne pretera malo?Da dođe nas jedno 30 pred takmičenje
Meni se cini da mnogo manje ljudi dodje na takmicenje... Priznaj da Soko nije vise ono sto je bio.