ITF Taekwon-do

Negde sam videla neku knjigu o taekwondo ali ne znam gde se može nabaviti zna li neko nešto o tome?

Knjigu mozete kupiti kod Vrekica ili kod mene. Ja imam dosta primeraka kod kuce koje prodajemo, po ceni od 1000 din. Ja sam u NS-u, medjutim knjigu vam mogu poslati po nekome ili slicno. Moj mail je president@taekwon-do.rs , pa ukolliko ste zainteresovani javite se :)

Evo pocese i pripreme za takmicenja! Bilo bi idealno kad bi imali vise treninga, ali mislim da ce tim iz Kule postici zavidne rezultate!
U toku je izrada zvanicne web prezentacije TKD federacije Srbije, tako da ce se svako moci informisati. U slucaju nekih nejasnoca, postoji ovaj forum! Zato ljudi pitajte! Na ovom forumu vam pisu jedni od celnih ljudi taekwondo-a Srbije, tako da cete imati informacije iz prve ruke!

Evo i ja da se priključim ovoj temi.
Sa 14 godina sam počela da treniram džudo i onda kad je drugarica slomila ruku na treningu mama mi je zabranila da treniram bilo koji borilačku veštinu što nisam prežalila ni dan danas.
Mene zanima da li mogu sad posle 10 godina da počnem ponovo da treniram baš npr. taekwondo ili je sad malo kasno.
Samo da napomenem da sam iz Obrenovca.

Evo i ja da se priključim ovoj temi.
Sa 14 godina sam počela da treniram džudo i onda kad je drugarica slomila ruku na treningu mama mi je zabranila da treniram bilo koji borilačku veštinu što nisam prežalila ni dan danas.
Mene zanima da li mogu sad posle 10 godina da počnem ponovo da treniram baš npr. taekwondo ili je sad malo kasno.
Samo da napomenem da sam iz Obrenovca.
Za pocetak nikad nije kasno. Starosna granica ne postoji. Slobodno se upusti u treniranje. Jedan primer: Nedavno se treniranju prikljucio momak koji 14 godina nije trenirao. I sa svakog dosadasnjeg treninga je izasao sa osmehom na licu. ;)

Za pocetak nikad nije kasno. Starosna granica ne postoji. Slobodno se upusti u treniranje. Jedan primer: Nedavno se treniranju prikljucio momak koji 14 godina nije trenirao. I sa svakog dosadasnjeg treninga je izasao sa osmehom na licu. ;)

Da, ali trenirati, neku veštinu, pa se posle vratiti toj veštini, sve zavisi, koliko ti je ostalo u glavi od tvog prethodnog treniranja, nikada nije kasno, ali leprosy malo preteruješ, sa osmesima na licu:mrgreen: probaj, imamo živi primer " penzionera " ( bez uvrede molim :mrgreen: ), thefalcon, je osoba recimo koja se i takmiči, ali toliko ima sreće, da kada god dođe neko važnije takmičenje on polomi nogu, koju je više puta slomio...:lol::lol: možeš početi treninge u BG, treninge drži Vlada Pavlović, ako te više zanima o trenizima tamo pitaj ili leprosy ili thefalcon, pošto oni se bolje razumeju u stanje taekwondoa u BG.

Da dođe nas jedno 30 pred takmičenje, izuzev mene koji sam redovan, tj. dođem na 2 treninga od moguća 3 u nedelji.. i šta se desi... oni mnogo bolje prođu od mene na tekmi...
Onda treba da se zapitas zbog cega je to. Mozda ne vezbas kako treba ili ti je telo umorno kad takmicenje dodje. Od mnogo toga zavisi.
Predpostavljam da ces se uhvatiti za ono "mozda ne vezbas kako treba" pa da objasnim. Ne sumnjam u strucnost trenera ili tvoju angazovanost,ali mozda treba da promenis nacin na koji izvodis vezbe. Jace istezanje, vise snage... probaj, pa vidi da li je do toga.

Back