ITF Taekwon-do

galerija je superiska, i sve na njihovoj stranici......a vasa, tj. soko?
hm........trud?

He he kako je to lako reci.... A niko ne pita ljude koji to rade, da li ovladavaju tehnikom, i koliko pravljenje stranice uopste oduzima vremena.... Da li neko to radi za pare, ili iz ljubavi prema klubu.... Onaj ko uzima pare za to, jasno je da ce posvetiti svo svoje vreme za sajt... a ako neko pored toga jos radi, ide redovno na treninge i ostalo... e to onda dobija drugu perspektivu....

Šta jel se bojiš da ću te ponovo pobediti kao u Kuli... e pa neću te pobediti, zato što radim za I dan... tako da pa pa Switch, nema više crvenog pojasa... toliko od mene. Možda budem radio za seniore u kategoriji do -71 kg.

Za tvoju informaciju, ja od školskih obaveza i mnogo drugih pametnijih stvari nisam stigao, da naučim forme za II dan, uostalom treba znati odbraniti znanje i čast crnog pojasa, a kada već pitaš za koji pojas radim forme, onda bar reci zašto, pošto nisam telepatski povezan sa tobom, ne znam šta misliš...

Za tvoju informaciju, ja od školskih obaveza i mnogo drugih pametnijih stvari nisam stigao, da naučim forme za II dan, uostalom treba znati odbraniti znanje i čast crnog pojasa, a kada već pitaš za koji pojas radim forme, onda bar reci zašto, pošto nisam telepatski povezan sa tobom, ne znam šta misliš...
Polozio si za I Dan odavno a na takmicenjima si radio za crveni, pa sam se samo pitao da li ces nastaviti sa istom praksom.Hvala ti sto si me udostojio svog odgovora.

Polozio si za I Dan odavno a na takmicenjima si radio za crveni, pa sam se samo pitao da li ces nastaviti sa istom praksom.Hvala ti sto si me udostojio svog odgovora.

Ja sam za crni pojas položio prošle godine u decembru, plus još se nisam ni pripremao za polaganje crnog pojasa, kwan gae sam tek tada učio... i kako ti očekuješ da pored svih obaveza još učim gae back, i poo un... stvarno sam iznenađen... i uvređen.:hahaha::hahaha:

napredujete!!!!!!!!!!!!
znaci, kritika na vas pozitivno deluje................zar nije glupo da braca Bugari imaju bolje stranice......samo napred..............

*a trebali su vam milioni za galeriju, tako da.........

pozdravcina svim sportistima

Back