General_Red
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
sajt Taekwon-do Federacija Srbije...
www.taekwon-do.rs
Svaka cast! Bice extra. Jel ga ti radis???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sajt Taekwon-do Federacija Srbije...
www.taekwon-do.rs
Svaka cast! Bice extra. Jel ga ti radis???
pozzsvima.!koji treniraju TaeKwonDo....!ja sam sale treniram TaeKwonDo vec 7god.u TK.KODOKAN...!da li ima nekog iz novog sada ,a naravno da se bavi taekwondo-om...
![]()
I vidimo li se u subotu....![]()
Cuo da je prijavljeno 53 BugaraE da zna li se odakle sve dolaze takmičari sem iz Srbije...
Poštujemo i pozdravljamo svako bavljenje sportom ali moraš razumeti da baš i ne volimo WTF iz razloga što je WTF u stvari osiromašeni taekwon-do, nastao sa ciljem da se od sveobuhvatne borilačke veštine napravi sport čiji je cilj osvajanje poena. Već je bilo pokušaja sa naše strane da uspostavimo dobre odnose sa WTF federacijom ali su ti pokušaji bili odbačeni od strane WTF čelnika, barem u Novom Sadu. Mi ćemo naravno nastaviti sa našim nastojanjima, pre svega da širimo sportski duh i uspostavljamo dobre sportske odnose sa svima, tako ti se zahvaljujemo na pozivu i nastojaćemo da dođemo na Galebov Trofej Beograda.
Jedno pitanje: da li pored sparinga ima i drugih takmičarskih disciplina po WTF-u?
Poštovani Sander, kako sada stvari stoje vidimo se za vikend, gotovo sigurno![]()