leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Njega bar ima.Tvoju sliku mozemo videti jedino u skolskoj knjizici.Toliko slika a tebe Falcon tako malo na tim slikama...
Ko ima profil na facebook-u nek se pridruzi grupi ITF Taekwon-do federation of Serbia
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njega bar ima.Tvoju sliku mozemo videti jedino u skolskoj knjizici.Toliko slika a tebe Falcon tako malo na tim slikama...
galerija je superiska, i sve na njihovoj stranici......a vasa, tj. soko?
hm........trud?
Njega bar ima.Tvoju sliku mozemo videti jedino u skolskoj knjizici.
Ko ima profil na facebook-u nek se pridruzi grupi ITF Taekwon-do federation of Serbia
Ako nisai primetio ovde niko ne lupeta gluposti.Jesi li ti njegov advokat, jesi li... šta se odma pališ ko baba na penziju... ti leprosy počni da shvataš šale i zezanja, jer to je poenta druženja... stvarno sam iznenađen i uvređen...![]()
Ako nisai primetio ovde niko ne lupeta gluposti.
Jel dolazis u Topolu?
U slucaju da dolazis za koji pojas radis forme?Vi čujete ovo stvarno sam iznenađen, i uvređen. Možda dođem u Topolu, što pitaš...
Znas ti zasto,ne pravi se grbav.A što pitaš za koji pojas radim forme.
E kad bi se takvih bojao...Šta jel se bojiš da ću te ponovo pobediti kao u Kuli...
Pa i bilo ti je vreme.TKD_PREDATOR:.. e pa neću te pobediti, zato što radim za I dan... tako da pa pa Switch, nema više crvenog pojasa...
Polozio si za I Dan odavno a na takmicenjima si radio za crveni, pa sam se samo pitao da li ces nastaviti sa istom praksom.Hvala ti sto si me udostojio svog odgovora.Za tvoju informaciju, ja od školskih obaveza i mnogo drugih pametnijih stvari nisam stigao, da naučim forme za II dan, uostalom treba znati odbraniti znanje i čast crnog pojasa, a kada već pitaš za koji pojas radim forme, onda bar reci zašto, pošto nisam telepatski povezan sa tobom, ne znam šta misliš...
Evo malo slika i na www.itfsoko.org.yu ...pogledajte galeriju![]()
Polozio si za I Dan odavno a na takmicenjima si radio za crveni, pa sam se samo pitao da li ces nastaviti sa istom praksom.Hvala ti sto si me udostojio svog odgovora.
Evo malo slika i na www.itfsoko.org.yu ...pogledajte galeriju![]()
Cekaj.. cekaj... Ako sam uspeo da shvatim TKD_Predator je Vlado? Ili?
Hej, jel prati neko mozda WCL?
http://www.worldcombatleague.com/
Jedan od boraca iz ove Lige (osnivac Chuck Norris) se kvalifikovao za finalni Pro-Taekwondo turnir u Zagrebu 13. decembra...