ITF Taekwon-do

Hello people! Jel iko gledao live??? Zna li se nesto za nase takmicare??? Ima li ovde vise uglova ili ovaj samo jedan??

Ja gledao citav dan gled'o! Oci mi ispadose!Kicma se iskrivila!Na usi ne cujem,posto sam se sve napinjao kad ce komentator da izgovori SERBIA.Medjutim,nisam cuo. Veci deo dana imao sam i pomoc u osluskivanju i komentarisanju losih jopova,priprema...TheFalcon-e bili smo dobri.;)
E sad,imali smo jedno smetalo.Jedan lik(da ga ne nazivam nekim pogrdnim imenima) je stalno pomerao i "stelovao" kameru kad najmanje treba.Tako da smo slabo sta videli.
Kamera je na zalost samo jedna , al da ne gresimo dusu imamo stelung majstora.:D

Bolje vas nasli ljudi!!! Predpostavljate da sam ceo jucerasnji dan prespavao,....
Sta da vam kazem Evropsko prvenstvo, ljudi koji su nam stalno izrazili u susret, zaista je bilo prelepo, jedno ogromno iskustvo za sve nas koji smo imali privilegiju da ucestvujemo. Inace dosad najveceikada organizovano, jer su nasoj federaciji prisle mnoge zemlje iz druge (tranove,Grubjesiceve :-) ) federacije. Konacno su shvatili ko je nastavio pravi Generalov put. Ucesnika 627, zemalja 32. Najpre smo bili na Kongresu koji se odrzava pre svakog prvenstva, gde sam imao cast da upoznam i da se slikam sa mnogim vaznim ljudima, npr Anta Nobila VIII DAN, naseg domacina , kao i prvog IX DAN-a Ree Kee Ha. Velika cest za nas...
Prvenstvo je bilo dosta dobro, rezultati su zadovoljavajuci Milutinovic 5-ti u specijalnim tehnikama, ekipno borbe 9-ti, ja 5-ti u testu snage.To vam je to , mozda smo malo osteceni, jer sam ja disfalifikovan u formama, ali otom potom, to nije rasprava za ovaj vid komunikacije...
Sta da vam kazem, najpre hvala svima sto ste bili uz nas, to nam je zaista mnogo znacilo. Hvala sto ste nas pratili i sto ste nas podrzali u svakom pogledu. Neso hvala za sve poruke, hvala sto si bio tu kad god nam je trebao savet, Mare hvala sto si nam drzao ekipni duh tamo i sto si uvek bio tu...
TAEKWON

P5310101.jpg

P5310116.jpg

P5310135.jpg

I samo učešće reprezentacije Srbije na EP je poprilično podgrejalo atmosferu i ovde "kod kuće", misim da nam je svima dalo krila da nastavimo da treniramo jače. A pogotovo sada kada vidimo još i sjajne rezultate! U svakom slučaju, čini mi se da se nešto vrlo pozitivno se dešava...
TAEKWON!

Au,druze,samo da znas kako je,mislim da bi doleteo i bez vize.:lol:Videces slike:ok:
O da, videla sam plakat i salu, za jedan tekvondo klub a zamisli i oni su na odmoru.Steta, bas sam htela da vidim kako se ovde trenira itd...

Gde ste ljudi i ostali?:) Doslo lepo vreme pa se ne sedi vise za racunarom a(TheFalcon izvini :))? :D Sinoc nas je bas bilo puno,pohvala za sve!Obavezno dodjite u cetvrtak,a subotu posebno da se izmlatimo pre pauze! :D

Back