General_Red
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
A tu pare ne igraju neku ulogu. Isto kao sto su ljudi na biciklistickoj trci(bio si i sam tamo) volontirali. Nisu trazili nikakvu nadokanadu... Isto je tako moglo da bude i ovde. Podelis ih po ringovima,objasnis pravila,glavni i odgovorni ih s vremena na vreme obidje i zavrsena prica.
Za bicikliste znam, i ja sam preprosle godine tamo volontirao... ali ipak, cuvati da neko ne uleti u stazu, je malo drugacije od suditi u ringu. Moras uzeti u obzir, da ako neko ne bi dobro sudio onda bi svi takmicari krivili organizatore za neprofesionalne sudije, a ja sam prvi koji se jako iznervira kada nepravedno izgubio zbog pogresne odluke sudija. Oni su se trudili da to takmicenje bude full i jako, ali ima to jednostavno nije poslo za rukom, i mislim da kakvi su uslovi bili da je to jos i extra.
)) Takođe je bilo smešno kada su u formama dva x, dve plave i jedna crvena zastavice proglašene kao pobeda crvenog (crvena je bila Mađarica a plava Irena iz Hrvatske). Pa mislim stvarno...Veliki propust je bio i to što je publika bila jako blizu ringa ali to smo mi iskoristili da bodrimo naše takmičare iz neposredne blizine. Mislim da sambek upravo misliš na ovakvu situaciju iz Kule kada je Dalibor iz Doboja "ometao" izvođenje skoka. Pa mislim da je u redu reći otvoreno da je to bilo totalno nesportski. I ne samo to, najgore od svega je to što je takav postupak u tom momentu mogao rezultovati povredom takmičara usled poremećene koncentracije. Da li je ijedna medalja ili pehar vredan toga? NIJE!