ITF Taekwon-do

Pozdrav!
Ovako stvari stoje što se tiče troškova odlaska na takmičenja u narednom periodu:
- Zvornik, 10.11.2007. godine samo prevoz i to negde oko 500-600 dinara (govorim za moje takmičare)
- Slovenija, 24.11.2007. godine (kotizacija 15, put 20, spavanje 15-20, viza 35 eura, a u povratku iz Slovenije 15 kotizacija i negde oko 15-20 spavanje u Doboju, 25.11.2007), mislim da ima još i u Sl. Brodu ali tamo ne znam da li ćemo ići, videćemo...
Čestitam i ja rodjendan Vladi, nadam se da će uskoro postići ono što nikome do sada nije pošlo za rukom - sekcija na Policijskoj akademiji!
Tetka, mislim da ima na Petrovaradinu ali je termin malko raniji, zar ne sambek.....?
Taekwon!

Nešto smo leprosy i ja sinoć ćaskali pa smo odlučili da pitamo trenere za savet. Kako trenirati taekwondo sam? Na primer, imaš dva slobodna sata, niko od društva i trenera nije slobodan, odeš na Đačko i treniraš. Moji takvi treninzi ne liče mnogo na taekwondo, više su kondicioni i za snagu. Pitanje je koliko ima smisla raditi forme sam, nožne tehnike, udarci i blokovi u kretanju...ma razumete šta hoćemo da pitamo!

A sto da ne radimo forme sami?
Ja nisam trener ali ovo je neko moje misljenje, a i pitao sam Sambeka vec na forumu da li da radim nozne tehnike itd i dogovor je bio pozitivan (strana 68 ).
Koliko sam shvatio treba samo da radimo jako i pravilno :D. Mada se vecinom treninzi kuci svedu na kondicione, ni kondicioni nisu losi, samo najbitnije da dobro umorimo misice, zatim da ih dobro nahranimo (pohovanim delfinima :D) i odmorimo.
PS. Voleo bih da cujem jos komentara na ovo pitanje.

Nešto smo leprosy i ja sinoć ćaskali pa smo odlučili da pitamo trenere za savet. Kako trenirati taekwondo sam? Na primer, imaš dva slobodna sata, niko od društva i trenera nije slobodan, odeš na Đačko i treniraš. Moji takvi treninzi ne liče mnogo na taekwondo, više su kondicioni i za snagu. Pitanje je koliko ima smisla raditi forme sam, nožne tehnike, udarci i blokovi u kretanju...ma razumete šta hoćemo da pitamo!

Vezbati, vezbati i samo vezbati. Treninzi su tu da ucis nove stvari , da te treneri koriguju ono sto si vec radio i slicno. Tako da @falcone lepo ti na djacko, pa malo formice, malo nozne...Mi smo tu da pitas na treningu, da slucajno ne zasTRANis i sve to...:)
Taekwon

Hvala na odgovoru. Ma malo me pokolebala ona lenština leprosy hahaha Šalim se naravno.

Da da da da da da.... :D
Nikom ja ne valjam...;)
Da se nadovezem na Falcon-ovo pitanje:Koliko je stvarano vazan individualan trening?Da li je i nama takva vrsta treninga potrebna kao npr. u kosarci. Koliko je bitan svakodnevni trening sa trenerom i 2-3 puta nedeljno sa ostatkom tima. Ipak je ovo individualan sport...Valjda ste skontali da sta zelim da priupitam.
TAEKWON

Da da da da da da.... :D
Nikom ja ne valjam...;)
Da se nadovezem na Falcon-ovo pitanje:Koliko je stvarano vazan individualan trening?Da li je i nama takva vrsta treninga potrebna kao npr. u kosarci. Koliko je bitan svakodnevni trening sa trenerom i 2-3 puta nedeljno sa ostatkom tima. Ipak je ovo individualan sport...Valjda ste skontali da sta zelim da priupitam.
TAEKWON

NARAVNO DA JE VAŽAN INDIVIDUALNI TRENING, JEL ČITAŠ ŠTA JE ČOVEK NAPISAO. ZNAČI, VIDIMO SE NA TRENINGU VEČERAS A SUTRA NA KEJU PA NA ĐAČKO I/ILI POD MOST NA STEPENICE...INDIVIDUALNO...HAHAHA!

PS. Ispraviću ti ja tu grbu studentsku. Neće te spasiti to što prolaziš ispred moje firme kada ideš na faks da bi te ja video i što ideš okolo da te ne bi video kako se brzo vraćeš...hehehe

hvala svima, sada sam tek nasao internet na akademiji, sta da vam kazem, broj clanova nije nesto velik ali je zato kvalitetan, i znate ko ce doci da uzme medalje na naredna takmicenja!!!! pozz svima od tkd kluba "policijska akademija"

hvala svima, sada sam tek nasao internet na akademiji, sta da vam kazem, broj clanova nije nesto velik ali je zato kvalitetan, i znate ko ce doci da uzme medalje na naredna takmicenja!!!! pozz svima od tkd kluba "policijska akademija"

Pa ja kada se kaže "policijska akademija" prvo pomislim na onu KOMEDIJU hahaha Šalim se ja claude naravno, samo NAPRED sa klubom !!!

Svaka čast za sinoćni trening sambek...jako, brzo i maštovito. Ekstra!

Sta da ti kazem, ucio sam od najboljih i sada vama prenosim to znanje, nasim pitomcima. Hvala u svakom slucaju na hvalospevima.;)
Inace imam jedno pitanje za sve NS taekwondoiste, da li je neko dao ili pozajmio crvenu trenerku "SRBIJA" nekom, s obzirom da je neki tip svakodnevno seta po centru grada kao da je svetski prvak, a radi tu pored foodija, da li u kladionici ili na tomboli?
I ako jeste nema veze, mada ja ne smatram to bas primerenim postupkom.Naglasavam da je ovo moje misljenje i da niko nece snositi posledice ukoliko je to njegovo delo.
Sto se tice @leprosy pitanja, koje bas nisam najbolje razumeo, ali individualan rad je jako vazan, pogotovu sada otkad imamo samo dva treninga nedeljno, naravno svi znate zbog cega.
Veliki pozdrav itf tkd klubu "Policijska akademija" i naravno nadamo se da cemo ih sto pre videti na takmicenjima i da ce svi krenuti stopama njihovog trenera, jednog od nasih najuspesnijih takmicara.
Sportski pozdrav TAEKWON

Sto se tice @leprosy pitanja, koje bas nisam najbolje razumeo, ali individualan rad je jako vazan, pogotovu sada otkad imamo samo dva treninga nedeljno, naravno svi znate zbog cega.

Iskreno,sad kad procitam,nisam ni ja skontao sta sam hteo da kazem.Recimo da cam odgovor pronasao u
sambekjosipotvimiodolio:
Vezbati, vezbati i samo vezbati. Treninzi su tu da ucis nove stvari , da te treneri koriguju ono sto si vec radio i slicno

Malo sam prolupao,ne zamerite...;)

I meni se svideo jucerasnji trening.Svideo mi se iz razloga sto smo radili kombinaciju kompleksnijih udaraca.Extra mi se uklopilo i to sto smo na kraju odradili sve forme.
TAEKWON

Niste svesni koliko mi je zao sto necu biti s vama sutra! Svaki minut se molim da ce kolokvijum pomeriti za samo jedan dan...sto se vise blizi 00:00 sanse su sve manje...:(

Sretno sutra i lepo se provedite.Pomislite na mene bar jednom...smrc...smrc...

Za Ranka i claude-a:Nemoj da je neko drugi pokupio prva 2 mesta u formama!!!!!!Ni sambek vas nece spasiti!
Ostali:Samo polako i opusteno.Nemate cega da se plasite jer ceo ITF Srbija stoji iza vas!

GO FOR IT!!!

Dobar dan svima...dan posle...hehehe. Bogami, bio je žestok okršaj u Zvorniku, malo više bokserski ali dobro...Čestitam ekipi Srbije, ljudima iz našeg autobosa, sa njima bih mogao poći i na Jupiter ako treba! Svaka čast, najbolji ste! Izuzetni borci, ljudi, ekipa, tim, zajedništvo, sportski duh! Naravno, jedno mesto je bilo upražnjno...leprosy.
Idemo dalje, nastavljamo sa treninzima, pun gas...
TAEKWON!

Back