sambekjosipotvimiodolio
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Sreda, 18h, djacko,igraliste kod faksa,"a.k.a." stadion Indexa, ko zeli...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sambek danas necu doci na trening. imam da ucim. pozz
PS. u cetvrtak sigurno dolazim![]()
Ovakve stvari se javljaju porukom ili pozivom, a forum sluzi za diskusuju o samom taekwandou i obavestenja koje se ticu vise ljudi
Svaka cast svim takmicarima XI ITF Taekwon-do kupa Srbije na ostvarenim rezultatima, pogotovo klubu ITF Soko (Backa Topola i Novi Sad). Sudije su bile veoma korektne, mada ja licno imam par primedbi ali to necu sad, i demonstracija novosadjana je odlicna. Nadam se da ce biti jos puno ovakvih (internacionalnih) takmicenja, i da ce ITF federacija sve vise i brze da se siri po Srbiji i ostalim slabo zastupljenim zemljama.
P.S. Medalje su odlicne samo jos da pogadjate prezimena i da ludi koji pricaju o taekwon-do-u znaju da izgovore ime sporta...
TAEKWON!!!!
Sto se tice pojma "taekwondo" ljudi me obicno pitaju - a jel to ono s motkama??!! Misle ljudi na kendo, al nit znaju za tkd nit za kendo... Katastrofa.
Nego, kako biste vi u jednoj (kratkoj) recenici objasnili nekome sta je taekwondo (a da nije "kao karate, samo nogama")?