ITF Taekwon-do

E približio se i XI kup Srbije jedva cekam da vas vidim sve tamo, ja sam "malko" više bio zaposlen pa nestižem ni da se javim a vidim da se radi punom parom samo napred Vidimo se u subotu pokažite pravi Taekwon-do

Svaka cast svim takmicarima XI ITF Taekwon-do kupa Srbije na ostvarenim rezultatima, pogotovo klubu ITF Soko (Backa Topola i Novi Sad). Sudije su bile veoma korektne, mada ja licno imam par primedbi ali to necu sad, i demonstracija novosadjana je odlicna ;). Nadam se da ce biti jos puno ovakvih (internacionalnih) takmicenja, i da ce ITF federacija sve vise i brze da se siri po Srbiji i ostalim slabo zastupljenim zemljama.
P.S. Medalje su odlicne samo jos da pogadjate prezimena i da ludi koji pricaju o taekwon-do-u znaju da izgovore ime sporta...:lol:
TAEKWON!!!!

Svaka cast organizatorima, prelepo takmicenja, mnogo stranaca, sve najbolje zaista, extra takmicenje. Sva pohvale i svaka cast. Licno sam prezadovoljan svim nasim takmicarima i naravno ko ne bih bio kad me u sobi jutros probudio sjaj zlatnog pehara. Hvala svima koji su ucestvovali u osvajanju istog kako ucescem, tako medaljama, a tako i podrskom. Hvala svima.
Taekwon

Konacno dodjoh sebi... Sjaj tozle(iz formi) mi nije dao mira. :D Krivo mi je sto sam borbu onako izgubio...k'o amater najveci. I dalje mi nije jasno zbog cega sve ono,al idemo dalje. Cestitke svima.
Interesuje me broj osvojenih medalja po klubovima, pa ako neko ma taj podatak,valjalo bi da podeli sa nama.
p0zdrav svima i NASTAVITE DA TRENIRATE! ;)

Ja bih pohvalio organizatore 11. kupa Srbije, puno pohvala i za izgled medalja, diploma i pehara. Bila mi je čast prisustvovati, učestvovati i boriti se rame uz rame sa izuzetnim ljudima i drugarima sa kojima sam i trenirao i pripremao se...Hvala vam svima, nastavljamo u istom ritmu i zajedničkom duhu. TAEKWON
A biće istaknuti i rezultati, i brojevi medalja, samo malo da dođemo sebi i da se saberamo...hehehe

Svaka cast svim takmicarima XI ITF Taekwon-do kupa Srbije na ostvarenim rezultatima, pogotovo klubu ITF Soko (Backa Topola i Novi Sad). Sudije su bile veoma korektne, mada ja licno imam par primedbi ali to necu sad, i demonstracija novosadjana je odlicna ;). Nadam se da ce biti jos puno ovakvih (internacionalnih) takmicenja, i da ce ITF federacija sve vise i brze da se siri po Srbiji i ostalim slabo zastupljenim zemljama.
P.S. Medalje su odlicne samo jos da pogadjate prezimena i da ludi koji pricaju o taekwon-do-u znaju da izgovore ime sporta...:lol:
TAEKWON!!!!

Kornjačo, mislim da si suviše malo vremena, isto kao i ja, u taekwon-do svetu da bi dozvolio sebi da komentarišeš suđenje. A suviše si mlad, za razliku od mene (hehehe), da bi razumeo zašto ljudima ne treba zameriti kada pogreše ime sporta/veštine. Zato se strpi, treniraj, pohuj delfine, učestvuj...to je najvažnije.

Taekwon!
Pozdrav svim prijateljima taekwon-doa, a i onima koji to nisu (šala).. Evo napokon malo da dodjem sebi posle svih onih događanja zbog kojih nisam bio sav svoj he he (prijave takmičara koje kasne, upis istih a potom i ždreb liste i tome slično... ) Sve je prošlo.. ne bih da komentarišem baš sve jer bilo je propusta i to je normalno kada se nešto radi. Primam sve kritike kao pozitivne i tako ih i shvatam, nikako u negativnom kontekstu, jer to znači da će ti isti koji me kritikuju sledeći put da nam pomognu oko bolje organizacije, zar ne.
Soko je prvi (sa 13 zlatnih, 18 srebrenih i 18 bronzanih medalja, za koji dan ćete sve pojedinačne rezultate videti na našem sajtu), drugi je Zvornik a treći su Slovaci. Ukupno 32 kluba iz 8 zemalja (malo li je)?

Sto se tice pojma "taekwondo" ljudi me obicno pitaju - a jel to ono s motkama??!! Misle ljudi na kendo, al nit znaju za tkd nit za kendo... Katastrofa.
Nego, kako biste vi u jednoj (kratkoj) recenici objasnili nekome sta je taekwondo (a da nije "kao karate, samo nogama")?

Sto se tice pojma "taekwondo" ljudi me obicno pitaju - a jel to ono s motkama??!! Misle ljudi na kendo, al nit znaju za tkd nit za kendo... Katastrofa.
Nego, kako biste vi u jednoj (kratkoj) recenici objasnili nekome sta je taekwondo (a da nije "kao karate, samo nogama")?

Ovde je rec o ITF taekwondou,gde se podjednako radi i rukama i nogama, borbe su semi kontaktne, postoji 24 forme, kojima je potrebno posvetiti mnogo paznje, ali takodje je izuzetno zastupljen hosinsul, odnosno samoodbrana, kao i prikaz iste, a ne smemo zaboraviti ni specijalne tehnike koje stavljaju krunu na tkd ,odnosno udarci u skoku i izvodjenje tehnika u istom. Velike su razlike u odnosu na karate, ali to laicima izgleda isto, no ...
To je to prijatelju

Back