ITF Taekwon-do

sambekjosipotvimiodolio:
Dragi ljubitelji taekwon-doa,
1.08. ,po vec utvrdjenom planu starujemo sa treninzima na Strandu,u Novom Sadu. Svi ste naravno dobrodosli i svako od vas bice naknadno obavesten sms u ponedeljak o tome kad tacno sve pocinje. Medjutim ukratko i ovde da nesto kazem.
Treninzi ce se odrzavati od pola 8 do 9,svakog dana, osim 5,6,7 avgusta, i naravno poslednji ce biti po dogovoru, pred odlazak u Canj, predpostavljam 19.08.
Na treninzima ce se kao i uvek sve raditi, s tim da ce malo jaci akcenat biti na kondiciji, zbog vec pomenutih priprema.Svi treninzi ce se odrzati na pesku i u vodi, naravno ukoliko vreme dozvoli.
I naravno finansijski deo.Moracemo platiti odredjenu sumu novca, zbog koriscenja prostora "Stranda"...Dakle cena 600din.
Za sve one koji zele da dodju, a nemaju moj broj...,mob: 0642135402,e-mail:itfns@yahoo.com.
Svi koji zele da ucestvuju na treninzima, moraju mi se javiti u dogledno vreme,pre pocetka, tj kada dobijete sms obavestenje o treninzima.
Velimir Mladenov
ITF instruktor as. II DAN

Mene pisite momentalno! :D Treniramo u dobocima? I jos jedno pitanje:Hoce li biti nekih specijalnih gostiju na tom delu priprema?Reko mozda ste planirali da nas iznenadite...Jaroslaw Suska,Barada,Kim... :D

Pozivam sve da se prikljuce!Da treniramo i da se druzimo.
p0zdrav tkd drugarima
TAEKWON

Treninzi se naravno rade u dobocima, bez obzira na vrucinu i to da li ste izgoreli...naravno nikakav izgovor nece biti prihvacen. Na zalost nemam mogucnosti da pomerim treninge na 07:00, kao sto sam planirao, zato sto smo ove termine dobili od "Gradskog Zelenila". Za sva dalja pitanja mozete mi se obratiti.
TAEKWON, dragi nasi prijatelji

sambekjosipotvimiodolio:
Treninzi se naravno rade u dobocima, bez obzira na vrucinu i to da li ste izgoreli...naravno nikakav izgovor nece biti prihvacen. Na zalost nemam mogucnosti da pomerim treninge na 07:00, kao sto sam planirao, zato sto smo ove termine dobili od "Gradskog Zelenila". Za sva dalja pitanja mozete mi se obratiti.

Jedva cekam da obucem dobok!

Eeeeeeee bas vas briga, vi ste u NS, a mi ovde u Kuli (vrljavoj, dosadnoj, itd... ) ne mozemo nista da organizujemon, dobro mozemo ali samo Vesna i ja, posto su svi ostali ne zainteresovani. Milos jeste ali kad se bude islo u Topolu.... Jedva cekam kamp!

sambekjosipotvimiodolio:

E, sambek, jel može WTF dobok....heheheh, šalim se, naravno...ne pada mi napamet da se ponovo pojavim na treningu u ONOME...ako nekome treba kvalitetan ali MALO VEĆI WTF dobok (gornji deo) voljan sam dati na poklon. Tebi bi sambek bio taman, čini mi se...

Vidimo se u sredu. Taekwon!

TheFalcon:
E, sambek, jel može WTF dobok....heheheh, šalim se, naravno...ne pada mi napamet da se ponovo pojavim na treningu u ONOME...ako nekome treba kvalitetan ali MALO VEĆI WTF dobok (gornji deo) voljan sam dati na poklon. Tebi bi sambek bio taman, čini mi se...

Vidimo se u sredu. Taekwon!

Sta ja za Bozije ime da radim sa njim? :D Salim se.
Vidimo se u sredu.Molim vas znajte da ce treninga biti i po malo losijem vremenu.
Taekwon

General_Red:
Ej novosadjani, ajde dolazite u sredu u Topolu na trening, docicemo Vesna i ja, nema vise izvacenja ko ne dodje nece se lepo provesti! Trening pocinje u 19h (to svi vec znate), Moze?

I mi u sredu pocinjemo sa treninzima, tako da ja ne mogu doci, a tu je i problem prevoza, jer su moja kola zauzeta, tako da...
U svakom slucaju nadam se da cete vredno trenirati.
Taekwon

sarajevo:
Jedna molba iz Sarajeva.
Moze li mi neko opsirnije reci o ovom seminaru u Trebinju,Kad,koliko para,sistem treninga,hoce li biti polaganje,koliko ucesnika itd....
Molim vas sto prije.....TAEKWON iz Sarajeva

Ja znam samo da mi dolazimo samo na 2 dana i da nocenje kosta 10e. Verovatno da ce biti 2 treninga dnevno,a vise informacija verovatno ima "ja i samo ja".Mada najbolje da se obratis njima u Trebinju ili kako to vec ide,stvarno nisam upucen u to toliko.I meni je prvi put da idem tamo na seminar.
Taekwon iz Novog Sada

sarajevo:
Jedna molba iz Sarajeva.
Moze li mi neko opsirnije reci o ovom seminaru u Trebinju,Kad,koliko para,sistem treninga,hoce li biti polaganje,koliko ucesnika itd....
Molim vas sto prije.....TAEKWON iz Sarajeva

Seminar je u organizaciji Tkd saveza RS dobićeš detaljnije informacije ako nazoveš +387 65 585098

TKD_Mare:
pozdrav sve to rade živi ljudi samo vežbajte, nego jesi li ti to skinuo sve u komp,ako jesi javi pa na cd pa šalji po sivču
Juuuu i vi mene da se setite... :D

Nemate pojma koliko je nama dobro.Do kampa ima da se napumpamo samo tako.Ima da nam zavidite. Ja i samo ja i TKD_Mare treba da budete ponosni na sambekjosipotvimiodolio!Napravili ste od njega super trenera! Sve naj naj o treninzima na Strandu.
P.S.Vezbanje u vodi konza! :D

TAEKWON

Back