ITF Taekwon-do

ja i samo ja:
Niunja so sonkal dung najunde daebi makgi, je zaista, znači greška je moja
Nije teško priznati kada čovek pogreši, nema opravdanja osim što nisam dovoljno skocentrisan da mogu pratiti nekoliko formi istovremeno. Morate mi pomoći i više se angažovati u radu kluba.
13.07. smo pozvani u jedno selo u okolini Topole, da odradimo demonstracije (radi se o turniru u malom fudbalu i ima puno dece) Zainteresovanio javite se i ajde da se spremimo
Taekwon

Hvala puno na pomoci i razjasnjavanju nejasnoce.
Taekwon

Sta je ovo!?!?! Od kad nema treninga, nista ni od forume!... EEEe Nevalja nam to! Ajde da organiuzujemo neko okupljanje u Topoli na treningu. Da preplavimo Topolu! Sakupimo se mi iz kule, iz Novog Sada, Bajshe, Lipara i iz Topole. Ajde @sambekjosipotvimiodolio organizuj sa Leprosyjem tamo po NSu da doletite jednom, valjda nemate toliko obaveza...

Taekwon

Ako ces tacnije Soo-nam Park je predsednik World Taekwon-Do Federation - a. Nadam se da si to pitao u cilju licnog obrazovanja, u suprotnom, proveravanje je banalno... :|

Nego da se vratimo, normalnim komunikacijama... Hoce li biti sta od okupa u B.Topoli??? Zanima me sta treneri misle o mojoj ideji...

Moram da vas razočaram, on još nije predsednik već potpredsednik (vice president of the World Taekwondo Federation and chairman of the ad-hoc Poomsae Committee), ali bio si blizu G. Javljam se posle dužeg vremena i pozivam (pre svega tebe G) jer si vidim zainteresovan za rad, a to će dati i rezultata na kampu.
Vaš trener vam je na raspolaganju, dođite.
Poruka za Koni 1: Pitaj nas za nekog iz ITF-a pa ćemo ti poslati i fotografiju sa svim najvažnijim likovima svetskog taekwondoa.
Taekwon

General_Red:
Sta je ovo!?!?! Od kad nema treninga, nista ni od forume!... EEEe Nevalja nam to! Ajde da organiuzujemo neko okupljanje u Topoli na treningu. Da preplavimo Topolu! Sakupimo se mi iz kule, iz Novog Sada, Bajshe, Lipara i iz Topole. Ajde @sambekjosipotvimiodolio organizuj sa Leprosyjem tamo po NSu da doletite jednom, valjda nemate toliko obaveza...

Taekwon

Organizovacemo se samo da prodju ispiti. Ja sam imao veliku guzvu oko Exita sada, pa nisam stigao da ucestvujem na forumu. Posla preko glave. Ali imao sam prilike da probam neke stvari i u praksi. Blagosloven bio posao obezbedjenja .
Sledece nedelje dolazimo.
Taekwon

Ajd da i ja koju reknem...nisam ostavio post 100 godina.Sto se tice okupljanja,treninga,bilo cega sto ima veze sa taekwondo-om...ima li nesto sto sam ja odbio? :D Ja sam za svaku varijantu.Sto kaze sambekjosipotvimiodolio ispiti,EXIT, zene(smrso sam 2 kile :D)...su nas malo odvukle od tkd-a. :D Ja sam vegetir'o maltene od kako smo zavrsili s treninzima u NS. OD sutra ujutru pocinjem sa treninzima.Za pocetak trcanje, sklekovi,trbusnjaci...dosta je bilo. A sto se Topole tice samo javite i idemo. Nisam obukao dobok odavno a bas mi se nosa! :D

sambekjosipotvimiodolio:
Organizovacemo se samo da prodju ispiti. Ja sam imao veliku guzvu oko Exita sada, pa nisam stigao da ucestvujem na forumu. Posla preko glave. Ali imao sam prilike da probam neke stvari i u praksi. Blagosloven bio posao obezbedjenja .
Sledece nedelje dolazimo.
Taekwon

Ja sam se samo pravio spage na keju u 6 ujutru i pravio se vazan pred masom! :D Nije da se ne isplati! :D

E ljudi da vas pitam:Cuje li se neko sa nasom proslogodisnjom krcmaricom Andjom? Koliko znam trebala je da ide na kamp...al nesto se ne javlja...ili se to samo meni ne javlja? :D

A i TKD_Mare se raspis'o...

Pozdrav za sve drugare taekwondo-iste...

Ljudi ,sto se mene tice ja sam sa ispitom danas zavrsio, tako da sam slobodan za svaki vid fizicke aktivnosti, a pogotovu omiljenog mi sporta. Tako da se dogovorimo sa Kuljanima, pa da palimo za srpski centar Taekwon-doa Backu Topolu.
Ukoliko neko zeli na plivanje na bazene u poslepodnevnim casovima neka mi se javi, pa da se dogovaramo.
Sa treninzima cemo poceti 1. avgusta,po dogovoru na Strandu, samo jos da dobijemo odobrenje od sefa iz vec gore pomenutog grada na severu Backe.
Pozdrav veliki svima.
Taekwon

Pratim vas i nastojaću da učestvujem ali u narednih par nedelja treba da imam neke majstore u gajbi, pa dok sve to ne organizujem...uf! Ne treniram nekih nedelju dana, postajem malo nervozan tako da...Bićemo u kontaktu!

sambekjosipotvimiodolio:
Nema frke , mozemo mojim kolima.Eto od nedelje idemo sigurno.Samo da se Van Dam javi, K i Z i nas petorica palimo.
Taekwon

Stvarno Van bi se mogao javiti.Garant je po ceo dan u garazi i pumpa se! :D hehehe Mogu samo zamisliti na sta K sada lici. Teretana ga je uzela pod svoje.Kao sto sam rekao kad god ja sam za.
Mi se dogovaramo a inicijatora nema.General_Red se uspavao....

Pozdrav svima,
mi smo malko radili ovih dana, tj nas nekoliko, a pre nekoliko dana smo imali malu prezentaciju na jednom fudbalskom turniru (imamo i video zapis), nije bilo loše.
Od nedelje počinje Kup tolerancije pa su nas tražili iz MZ da malo pomognemo, tj. zatvaraju glavnu ulicu i treba im po dva čoveka na dve raskrsnice da stoje pored prepreka za svaki slučaj. Ako želimo da nas sponzorišu moramo im pomoći.
Imamo već 5 dobrovoljaca, ajde da mi se javi još vas nekoliko pa da vas rasporedim po dvojicu na veče i da nikome ne bude teško.
Unapred zahvalan vaš naj naj naj naj naj terminator he he he he he
Ako ste za pomoć javite se na već poznati Forum
Taekwon!
PS. Treninzi preko leta zavise samo od vas.
5 i 6-og avgusta Mare, Veljo i ja idemo u Bosnu na seminar (dva dančića ) da malko vidimo Sahjonim Kima pa ako vas ima više idemo zajedno.

ja i samo ja:
Pozdrav svima,
mi smo malko radili ovih dana, tj nas nekoliko, a pre nekoliko dana smo imali malu prezentaciju na jednom fudbalskom turniru (imamo i video zapis), nije bilo loše.
Od nedelje počinje Kup tolerancije pa su nas tražili iz MZ da malo pomognemo, tj. zatvaraju glavnu ulicu i treba im po dva čoveka na dve raskrsnice da stoje pored prepreka za svaki slučaj. Ako želimo da nas sponzorišu moramo im pomoći.
Imamo već 5 dobrovoljaca, ajde da mi se javi još vas nekoliko pa da vas rasporedim po dvojicu na veče i da nikome ne bude teško.
Unapred zahvalan vaš naj naj naj naj naj terminator he he he he he
Ako ste za pomoć javite se na već poznati Forum
Taekwon!
PS. Treninzi preko leta zavise samo od vas.
5 i 6-og avgusta Mare, Veljo i ja idemo u Bosnu na seminar (dva dančića ) da malko vidimo Sahjonim Kima pa ako vas ima više idemo zajedno.

Ja se dobrovoljno javljam za obezbedjivanje. :D A javljam se i za seminar. Bas sam se uzeleo naseg omiljenog i najcesce spominjanog Koreanca...'ja bih da idem! :D

Eeeeeeee sta posao uradi od coveka, ne stizem ljudi ni da se javim. Uvaj pakao ubi coveka psihicki. A jos me ovi iz Sezampro[a] zafrkavaju sa netom. No nema veze... Ako sam ja organizator, tu sam! Evo recite dan kada vi Novosadjani mozete pa da navrnemo u Topolu. Ja i onako treba da TKD_Mare-tu odnesem stampac. Nego.... To za obezbedjenje, gde je to? Ja se javljam ali mogu samo posle 15h. I koliko treba novaca za seminar, meni se ide ali treba da vidim da li sam finansijski u mogucnosti. Cujemo se jos...

Taekwon

General_Red:
Eeeeeeee sta posao uradi od coveka, ne stizem ljudi ni da se javim. Uvaj pakao ubi coveka psihicki. A jos me ovi iz Sezampro[a] zafrkavaju sa netom. No nema veze... Ako sam ja organizator, tu sam! Evo recite dan kada vi Novosadjani mozete pa da navrnemo u Topolu. Ja i onako treba da TKD_Mare-tu odnesem stampac. Nego.... To za obezbedjenje, gde je to? Ja se javljam ali mogu samo posle 15h. I koliko treba novaca za seminar, meni se ide ali treba da vidim da li sam finansijski u mogucnosti. Cujemo se jos...

Taekwon
E stvarno mogo bi i ti...Ako sam dobro procitao ta manifestacija pocinje sutra, a ja i samo ja se ne oglasava povodom nasih dobrovoljnih prijava.

Pozdrav
vezano za taj seminar u Trebinju, on traje 7 dana ali bih ja iša na jendo noćenje koje je 10 eura.... Znači, tamo bi došli ujutro trenirali taj dan, spavali i trenirali sledeći dan i nakon toga nazad..
Hrana po izboru he he tj svako za sebe, troškove puta delimo.
Vezano za obezbeđenje otkazano je jer su našli "profesionalce" koje bi platili, jer smo mi gadljivi na lovu. Znači nema ništa od toga...
Pozdrav svima
taekwon

ja i samo ja:
Pozdrav
vezano za taj seminar u Trebinju, on traje 7 dana ali bih ja iša na jendo noćenje koje je 10 eura.... Znači, tamo bi došli ujutro trenirali taj dan, spavali i trenirali sledeći dan i nakon toga nazad..
Hrana po izboru he he tj svako za sebe, troškove puta delimo.
Vezano za obezbeđenje otkazano je jer su našli "profesionalce" koje bi platili, jer smo mi gadljivi na lovu. Znači nema ništa od toga...
Pozdrav svima
taekwon

Jooooj ti profesionalci...smesni su ko crtani.Jedine profesionalce koje priznajem jeste Zandarmerija.No, ko je ispaljen ima prava da se ljuti! :D Koliko bi odprilike kostao put.Da znam koliko da opeljesim babu? :D Iako ostajemo samo dva dana,hocemo li dobiti diplome da smo ucestvovali na seminaru?To bi bilo super...
TAEKWON

leprosy:
Jooooj ti profesionalci...smesni su ko crtani.Jedine profesionalce koje priznajem jeste Zandarmerija.No, ko je ispaljen ima prava da se ljuti! :D Koliko bi odprilike kostao put.Da znam koliko da opeljesim babu? :D Iako ostajemo samo dva dana,hocemo li dobiti diplome da smo ucestvovali na seminaru?To bi bilo super...
TAEKWON

Diplome se uvek dele samo poslednji dan, za odradjeni seminar. Jedva cekam. Sahjonime stizemo :D
Taekwon

Dragi ljubitelji taekwon-doa,
1.08. ,po vec utvrdjenom planu starujemo sa treninzima na Strandu,u Novom Sadu. Svi ste naravno dobrodosli i svako od vas bice naknadno obavesten sms u ponedeljak o tome kad tacno sve pocinje. Medjutim ukratko i ovde da nesto kazem.
Treninzi ce se odrzavati od pola 8 do 9,svakog dana, osim 5,6,7 avgusta, i naravno poslednji ce biti po dogovoru, pred odlazak u Canj, predpostavljam 19.08.
Na treninzima ce se kao i uvek sve raditi, s tim da ce malo jaci akcenat biti na kondiciji, zbog vec pomenutih priprema.Svi treninzi ce se odrzati na pesku i u vodi, naravno ukoliko vreme dozvoli.
I naravno finansijski deo.Moracemo platiti odredjenu sumu novca, zbog koriscenja prostora "Stranda"...Dakle cena 600din.
Za sve one koji zele da dodju, a nemaju moj broj...,mob: 0642135402,e-mail:itfns@yahoo.com.
Svi koji zele da ucestvuju na treninzima, moraju mi se javiti u dogledno vreme,pre pocetka, tj kada dobijete sms obavestenje o treninzima.
Velimir Mladenov
ITF instruktor as. II DAN

Back