TheFalcon
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sarajevo:Znate li da sam pregledao citav internet a vezano za nase prostore,mislim nekadasnje nam drzave i da nigdje nisam nasao forum o ITF taekwondou osim kod vas.Hrvati imaju nesto malo ali vecinom o WTFu.
U svakom slucaju drago mi je da bar neko diskutuje o ovoj borilackoj vjestini.Uglavnom ,zivim u Sarajevu i treniram taekwondo,naravno ITF i iskoristit cu ovu priliku da vam dam par linkova nasih klubova.U Bosni ,zajedno sa Rep Srpskom ima 20 klubova ,od toga 14 u Federaciji,1 u Brckom i 5 u Rep Srpskoj.
Ako sam pogrijesio ,nek neko da ispravku,prvenstveno za broj klubova u RS u.
Elem,ako neko bude imao kakvih pitanja nakon sto vidi stranice slobodno nek priupita,kritikuje ili sta god hoce.Pozdrav iz Sarajeva
http://www4.webng.com/itftaekwondofederacijabih/nova itf/index.htm
P.S
Na ovoj stranici imate sve o ITF taekwondou u BIH a ako koji link ne radi ,sacekajte dan dva,naime neke su stranice postavljene na besplatne servere pa zna nekad stopati,a za dan dva bit ce jos dodatnih stvari.TAEKWON
sarajevo:Znate li da sam pregledao citav internet a vezano za nase prostore,mislim nekadasnje nam drzave i da nigdje nisam nasao forum o ITF taekwondou osim kod vas.Hrvati imaju nesto malo ali vecinom o WTFu.
U svakom slucaju drago mi je da bar neko diskutuje o ovoj borilackoj vjestini.Uglavnom ,zivim u Sarajevu i treniram taekwondo,naravno ITF i iskoristit cu ovu priliku da vam dam par linkova nasih klubova.U Bosni ,zajedno sa Rep Srpskom ima 20 klubova ,od toga 14 u Federaciji,1 u Brckom i 5 u Rep Srpskoj.
Ako sam pogrijesio ,nek neko da ispravku,prvenstveno za broj klubova u RS u.
Elem,ako neko bude imao kakvih pitanja nakon sto vidi stranice slobodno nek priupita,kritikuje ili sta god hoce.Pozdrav iz Sarajeva
http://www4.webng.com/itftaekwondofederacijabih/nova itf/index.htm
P.S
Na ovoj stranici imate sve o ITF taekwondou u BIH a ako koji link ne radi ,sacekajte dan dva,naime neke su stranice postavljene na besplatne servere pa zna nekad stopati,a za dan dva bit ce jos dodatnih stvari.TAEKWON
dvarucnapadolio:ajd neko da mi kaze sta ste sve uzeli u hrvatskoj?! Ekipno? klubsko? kako radila mala Rebeka iz Bajse?
sarajevo:Neko mi rece da je mislio da u Bosni ima malo klubova,i to Vrpolje i Scorpion.Moram napisati malu ispravku.Naime u Bosni zaista ima 20 klubova a Vrpolje je iz Hrvatske dok Skorpion iz Sarajeva ne radi vec dugi niz godina.Najcesce idemo na slijedeca takmicenja u Hrvatskoj i Sloveniji,PULA,VRPOLJE,SLAVONSKI BROD,MARIBOR OPEN,VALENTINOVO KUP,AHAC KUP.LJUBLJANA I PONEKAD JOS KOJE MANJE POZNATO,
S obzirom da smo mi Tranova ITF federacija a iz RS Ungova,mislim da se zbog toga rijetko vidjamo.
U februaru smo sijedili na jednom sastanku sa Toni Nobilom i on nam je rekao da ce 99 posto kad dodje ujedinjenje sa wtf om doci i do ujedinjenja ITF a.I vrijeme je bilo ako mene pitate.
Ne bih da nabrajam klubove iz Bosne ,to mozete vidjeti na gore navedenoj stranici medjutim moja dva dobra druga su bila nedavno u Han Pjesku kod onog korejanca na seminaru,pa ih je neko od vas mozda i upoznao.Haj da ne davim vise.TAEKWON
Pa pgledao sam je ranije.Jesi li ti pogledao nase stranice?Koji si pojas uopste?sarajevo:Haj nek ti ne bude mrsko pogledati gore navedenu stranicu i malo prelistaj.Sad idemo u Ljubljanu 16.06 pa se mozda gore vidimo.Taekwon
sarajevo:Licno nam je Nobilo rekao.Ako se ITF i WTFne ujedine,WTF ispada a upada Karate.Do 2008 godine mora doci do ujedinjenja i sva tri ITFa.Novost,u decembru u Zagrebu bit ce takmicenje za nagradni fond od 30,000 eurica na slijedecem principu.Cetvorica teskasa iz WTF a i cetvorica iz ITF a ce se boriti po slijedecim pravilima.Noge kako hoces a rukom smijes samo jedan direkt u nizu u glavu ili tijelo i mora ici noga ili napad mora zavrsiti.Ne mogu svi nastupati vec samo sa pozivnicom.Zasad su prijavljeni Zelg Galesic ,visestruki prvak svijeta po ITF pravilima i Mici Kuzmanovic,osvajac brojnih europskih medalja po WTF pravilima.Vise mozete naci na stranici Tonija Nobila ,odnosno tkd kluba METALAC.
Sta mislite kako ce to izgledati,?.Mislim da ITF ovci imaju vise sansi!
sarajevo:Licno nam je Nobilo rekao.Ako se ITF i WTFne ujedine,WTF ispada a upada Karate.Do 2008 godine mora doci do ujedinjenja i sva tri ITFa.Novost,u decembru u Zagrebu bit ce takmicenje za nagradni fond od 30,000 eurica na slijedecem principu.Cetvorica teskasa iz WTF a i cetvorica iz ITF a ce se boriti po slijedecim pravilima.Noge kako hoces a rukom smijes samo jedan direkt u nizu u glavu ili tijelo i mora ici noga ili napad mora zavrsiti.Ne mogu svi nastupati vec samo sa pozivnicom.Zasad su prijavljeni Zelg Galesic ,visestruki prvak svijeta po ITF pravilima i Mici Kuzmanovic,osvajac brojnih europskih medalja po WTF pravilima.Vise mozete naci na stranici Tonija Nobila ,odnosno tkd kluba METALAC.
Sta mislite kako ce to izgledati,?.Mislim da ITF ovci imaju vise sansi!
sambekjosipotvimiodolio:pogotovo sada kada mozemo da koristimo olio i dolio cirugi
General_Red:Zvanicno mozemo, ali se jos uvek ne boduje, tj. sudije ne racunaju kao ispravan udarac, barem je po iskustvima za sada tako...![]()