ITF Taekwon-do

dvarucnapadolio:
navijaj za TKD Bajsa! Mi smo najbolji klub u Srbiji!!!
i nemam ja nikakve dusevne bolove!

Nije mislila bukvalno i shvati nekad nesto kao salu!

DARKDREAM:
PA DA I SAM SVETI PETAR OVOLIKO BLEBECE PO FORUMU DOPI***O BI VISE. Devojke, mislim da je bilo dosta ovih za***ancija, pa vas lepo molim da skratite jezike, a vise se angazujete u samom sportu. Trac i ovakav nacin komunikacije ostavite za grad, posle treninga.

Pitam se samo gde je naprasno nestao TKD_Mare, da OBJASNI da ovo nije mesto za chat, nego za TKD.

Posto vidim da se ovde neki bave vise analizom tudjih postova nego necim pametnijim...Izvinjavam se uvredjenim clanovima na nasem "cetu".Ti postovi ce biti obrisani, da se niko ne bi ljutio i da nikome ne bi smetali.
Nema sta TKD_Mare da objasnjava.On i ja i samo ja imaju dovoljno posla da na treningu objasnjavaju kome sta nije jasno,da opominju i td. Ovo nije trebalo ovako da ispadne ali...Ovde sam ja glavni! Ja sam zapoceo temu, ja komuniciram sa administratorima!I niko ne moze da utice na mene, kao sto niko ne moze na TKD_Mare i ja i samo ja. U par tvojih zadnjih postova primetio sam da si na sve njih odgovorila krajnje drcno. Iako ti se ne svidja mogla si na normalan nacin da nekog ubedis u suprotno! Mogla bi da pokupis neku foru od TKD_Mare i ja i samo ja...

darkdream:
khm, khm, poznavajuci dvarucnapadolio mislim da ovakav komentar drugi put bolje da zadrzis za sebe.
Nema potrebe da ikome pretis!

TF_Tetkina_drugarica:
i imaš još jedan problem. mene ne poznaješ.
onda bi i ti zadržao svoje komentare za sebe.
opusti se malo.
iIskuliraj! Ne hvataj svaku kosku koju ti bace!

Pozdrav svima,
a ti Leprosy nemoj dišta da brišeš, jer malo zdravog prepucavanja i razmene mišljenja (mogu to nazvati tako, a?) nije na odmet.
Ovaj vid druženja mi se strašno sviđa i ako drugi mogu da nas napadaju (mislim na one koji nam nisu prijatelji) zašto našim drugarima da ne dopustimo malo šale? Ako nemate po kome, udrite po meni ja sam navikao da me napadaju...
Ajdemo u Prnjavor i da i tamo pokažemo da smo pre svega sportisti i da ih nateramo da nas poštuju..
Taekwon

leprosy:
Nije mislila bukvalno i shvati nekad nesto kao salu!

znam kako je mislila...i budi miran shvatila sam kao salu....
i po meni nema potrebe da "delis karte"
ja sam samo rekla da ne chatujete tu(ako je moguce) i zavrseno.netreba nikakva velika diskusija za ovo.tema je taekwon-do i gotovo.ako nije tako ispravi me.pa cemo resiti da svakome odgovara forum ili da svako nadje forum koji mu odgovara.

a darkdream nije dete sa 10 godina da bi sad zvala trenere da rese diskusiju...spominjala je Mareta zbog jednog njegovog komentara o bezveze chatovanju na TAEKWON-DO forumu.

Ooooo, tetkice....vidim trudis se, boris se ali jedino te nesto nisam primetila juce u skokovima :twisted: :twisted: :twisted:
Pa da, dodje tamo neko sa strane i zapricava te... :-P
Pozdrav za jos jednog novog clana tetkinu drugaricu (koju ne znam) a i ostale naravno.

@Darkdream...nemoj biti tako opasna...zezanje ne skodi nikome :-D

koliko ja primećujem, ovde svi drugi više posvećuju pažnju 'nebitnim stvarima kojima ovde nije mesto' od mene koju ustvari kao napadaju. ima pozitivnih, ali uglavnom su negativni komentari. uglavnom, hoću da kažem da su ovde neki ljudi sami sebi kontradiktorni.
došla sam da pozdravim moje drugare, znaju koji su, i da im poželim sreću ukoliko budu išli ukoro na neko takmičenje.
BIG KISS 4 ALL!
'n' chill a lil bit 8-)

Joj ajde neka neko napise nesto na taekwon-do jeziku, poludecu od ovih prepucavanja.
Darkdream samo nastavi tako, nema sta da traze ostali na ovom forumu. Neka idu na "smaram postene taekwondoiste" forum.

Srecno svima u Prnjavoru, ukoliko se ne vidimo tamo

Moje misljenje je da je ovo otvoren forum i ako budemo terali ljude na taj nacin sto ne razgovaraju na taekwon-do jeziku onda smo sami zatvorenog tipa i nece nam niko ni prici a moguce i ne imati neke nove clanove.
Osim rada bitno je i druzenje samih clanova uz opustenu atmosferu, mozda gresim...
A sto se tice sajta tkd Soko imam jednu zamerku ili primedbu (nije do dizajnera) ali pitam se da li ce sam trener to da uvidi ;-)

Gangsta Jop:
Yo yo yo ovde samo tetka i njena drugarica pisu!De su pravi teakwondoisti :-D .
8)
Odkud ti znas da oni nisu "pravi " taekwondo-isti? ;)
Uce brate,uce! Videces na sta licim kad se veceras pojavim na treningu... Dignem glavu od knjige,izadjem da izluftiram i sve oko sebe vidim u obliku 110001101...Pa sad ti vidi! :)
Pouzdano znam da ni sambekjosipotvimiodolio nece izgledati nista bolje od mene iz istog razloga hehhehehe :)

Pozdrav za drugaricu! :p :p :p

sambekjosipotvimiodolio:
Joj ajde neka neko napise nesto na taekwon-do jeziku, poludecu od ovih prepucavanja.
Darkdream samo nastavi tako, nema sta da traze ostali na ovom forumu. Neka idu na "smaram postene taekwondoiste" forum.

Srecno svima u Prnjavoru, ukoliko se ne vidimo tamo

Hvala, ali mi je vec :|
Svima zelim puno uspeha u subotu na takmicenju.

Evo ovako dragi taekwondo -isti.Treba mi, ako neko ima,delovi (ili celi) pojasa a da mu ne treba. Znate ono kad skracujete pojas pa vam ostane deo...ili imate neki ceo a da vam ne treba...Sve boje su u opticaju!

Jedno pitanje za nekog ko je strucan:
Ne secam se da sam povredi zglob na ruci ali on ipak boli! Boli na primer kad guram nesto,ali kad skupim u pesnicu i radim sklekove ne boli! Tako je vec nedeljama pa ne znam sta da radim...
Unapred hvala!

leprosy:
Evo ovako dragi taekwondo -isti.Treba mi, ako neko ima,delovi (ili celi) pojasa a da mu ne treba. Znate ono kad skracujete pojas pa vam ostane deo...ili imate neki ceo a da vam ne treba...Sve boje su u opticaju!

Jedno pitanje za nekog ko je strucan:
Ne secam se da sam povredi zglob na ruci ali on ipak boli! Boli na primer kad guram nesto,ali kad skupim u pesnicu i radim sklekove ne boli! Tako je vec nedeljama pa ne znam sta da radim...
Unapred hvala!

ako ti nije otekao onda mu samo daj poštedu nedelju dana neka zglob miruje akoi posle toga budeš imao problema obratise doktoru

Back