sambekjosipotvimiodolio
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Napisite molim vas kako ste prosli u S. Brodu, da ne moram da trosim impulse
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate meni se zglob na kaziprstu leve ruke i srednji na desnoj jos crvene od te sljake sto place!Pozdravi je ako budes opet isao!TheFalcon:Bio sam malo da trčim kejom pa sam svratio do Đačkog...hehehe, šljaka plače za deranjem nečijih pesnica...
Taekwon!
General_Red:E onako da ne bi pojedinacno pisao ko je sta osvojio, mada i ne mogu da se setim napisacu ovako:
ITF Serbia je osvojila 10 Zlatnih, 6 Srebrnih, 14 Bronzanih od toga Bajsa,Lipar,Kula - 7 Zlatnih, 5 Srebrnih i 9 Bronzanih dok je B.Topola osvojila 3 Zlatne, 1 Srebrnu i 4 Bronzane. Nasi treneri su doprineli ovom broju medalja, tako sto su iz formi osvojili Nenad Vrekic - Prvo mesto, a Marinko Stojakovic trece mesto. Hajduk iz kule moze da se pohvali prvim mestom u prezentacijama (nista novo!) i Milosem koji se trgao i pokazao sta stvarno moze a to je Prvo mesto u borbama u kategoriji do -57kg i drugim mestom u formama za zeleni pojas. Eto to je to...
TheFalcon:Malo smo poradili na www.itfsoko.org.yu , čisto da se "ja i samo ja" ne oseća zapostavljenim i malobrojnijim i da ga nekako umilostivimo da dođe do Novog Sada i održi nam trening u utorak))
ja i samo ja:Kakvi su ovi Kuljani, ccccc!
U Hrvatskoj smo nastupali kao ITF Srbija, (naša 4 kluba), i kao rezultat toga je bilo drugo mesto u ukupnom plasmanu. Kuljani su bili stvarno izvrsni (ništa novo), a i Miloš se stvarno trgnuo i bio je odličan. Pošto su Kuljani izneli rezultate Bajše, Lipara i Kule, kao jedan rezultat a nas iz Sokola, odbacili, moram da ih kritikujem i pitam: Zar je toliko teško reći da je od naših četiri kluba Soko bio najuspešniji? h ha ha, šalim se naravno, jer mi i dalje nastavljamo sa tim da u inostranstvu budemo predstavnici najpre naše zemlje a potom klubova.
Pozdrav svima
ITF_Tetkina_drugarica:[FONT=Verdana]De siiii tetkaaa! ajde pogodi ko je ajde pogodi ko je. luubiim :wink: [/FONT]
ITF_Tetka:sram da vas bude, ha,haaaa. srescemo se mi jos!!!!!!!! i tovrlo brzo!!!!!! cak sta vise uskorooooo!!!!!!!!
Molim te...Rucko sam i sad je pauza...Pola mog smera(inace od jutros u citaoni) je samnom u RC-u tako da...Imam i ja dusu!ITF_Tetkina_drugarica:šta je bre ovo radi li neko nešto pametno ili samo visi ovde je li?!?!?!
samo blješte zelene lampice!!! ko da smo u kosmosu!!!