ITF Taekwon-do

E onako da ne bi pojedinacno pisao ko je sta osvojio, mada i ne mogu da se setim napisacu ovako:
ITF Serbia je osvojila 10 Zlatnih, 6 Srebrnih, 14 Bronzanih od toga Bajsa,Lipar,Kula - 7 Zlatnih, 5 Srebrnih i 9 Bronzanih dok je B.Topola osvojila 3 Zlatne, 1 Srebrnu i 4 Bronzane. Nasi treneri su doprineli ovom broju medalja, tako sto su iz formi osvojili Nenad Vrekic - Prvo mesto, a Marinko Stojakovic trece mesto. Hajduk iz kule moze da se pohvali prvim mestom u prezentacijama (nista novo! :D ) i Milosem koji se trgao i pokazao sta stvarno moze a to je Prvo mesto u borbama u kategoriji do -57kg i drugim mestom u formama za zeleni pojas. Eto to je to...

1. Vrekić Aleksandar I mesto forme juniori
2. Vrekić Aleksandar III mesto – 50 pioniri
3. Vrekić Aleksandar III mesto forme pioniri
4. Vrekić Aleksandar I mesto - 55 pioniri
5. Vrekić Aleksandar III mesto – 51 juniori
6. Simić Kristina III mesto – 30 pioniri
7. Simić Kristina III mesto – 35 pioniri
8. Vrekić Ognjen II mesto – 40 pioniri
9. Meljnik Novak II mesto – 57 juniori
10. Vrekić Nenad I mesto forme za veterane

General_Red:
E onako da ne bi pojedinacno pisao ko je sta osvojio, mada i ne mogu da se setim napisacu ovako:
ITF Serbia je osvojila 10 Zlatnih, 6 Srebrnih, 14 Bronzanih od toga Bajsa,Lipar,Kula - 7 Zlatnih, 5 Srebrnih i 9 Bronzanih dok je B.Topola osvojila 3 Zlatne, 1 Srebrnu i 4 Bronzane. Nasi treneri su doprineli ovom broju medalja, tako sto su iz formi osvojili Nenad Vrekic - Prvo mesto, a Marinko Stojakovic trece mesto. Hajduk iz kule moze da se pohvali prvim mestom u prezentacijama (nista novo! :D ) i Milosem koji se trgao i pokazao sta stvarno moze a to je Prvo mesto u borbama u kategoriji do -57kg i drugim mestom u formama za zeleni pojas. Eto to je to...

Kakvi su ovi Kuljani, ccccc!
U Hrvatskoj smo nastupali kao ITF Srbija, (naša 4 kluba), i kao rezultat toga je bilo drugo mesto u ukupnom plasmanu. Kuljani su bili stvarno izvrsni (ništa novo), a i Miloš se stvarno trgnuo i bio je odličan. Pošto su Kuljani izneli rezultate Bajše, Lipara i Kule, kao jedan rezultat a nas iz Sokola, odbacili, moram da ih kritikujem i pitam: Zar je toliko teško reći da je od naših četiri kluba Soko bio najuspešniji? h ha ha, šalim se naravno, jer mi i dalje nastavljamo sa tim da u inostranstvu budemo predstavnici najpre naše zemlje a potom klubova.
Pozdrav svima

I sa moje strane cestitke za uspehe! Ovim putem vas sa zaljenjem obavestavam da nista od mog prisustva na takmicenju 31. u Prnjavoru. Nisam uspeo da odlozim ispit! Matori ser**a nece ni da cuje sta moja ojadjena gruba ima da kaze.

ja i samo ja:
Kakvi su ovi Kuljani, ccccc!
U Hrvatskoj smo nastupali kao ITF Srbija, (naša 4 kluba), i kao rezultat toga je bilo drugo mesto u ukupnom plasmanu. Kuljani su bili stvarno izvrsni (ništa novo), a i Miloš se stvarno trgnuo i bio je odličan. Pošto su Kuljani izneli rezultate Bajše, Lipara i Kule, kao jedan rezultat a nas iz Sokola, odbacili, moram da ih kritikujem i pitam: Zar je toliko teško reći da je od naših četiri kluba Soko bio najuspešniji? h ha ha, šalim se naravno, jer mi i dalje nastavljamo sa tim da u inostranstvu budemo predstavnici najpre naše zemlje a potom klubova.
Pozdrav svima

Ja se izvinjivam treneru ja i samo ja. Mada smatram da nista ne korektno nisam napisao. Mislio sam da je podela bila takva, jer dok sam brojao rezultate, takvu podelu sam dobio od TKD_Mare-ta. Ja nemam nista protiv Sokola, cak sto vise iskazujem postovanje, tako da se jos jednom izvinjavam zbog greske koju sam napravio. (E kakvi mi Kuljani ispadamo....)

ITF_Tetkina_drugarica:
šta je bre ovo radi li neko nešto pametno ili samo visi ovde je li?!?!?!
samo blješte zelene lampice!!! ko da smo u kosmosu!!!
Molim te...Rucko sam i sad je pauza...Pola mog smera(inace od jutros u citaoni) je samnom u RC-u tako da...Imam i ja dusu! :D A ti dusmane sta ti radis? Kao na poslu sam ovo-ono... :D

Back