ITF Taekwon-do

Ko je ITF_Tetka? Nisam pametan.
Al sam se odvalio(od hrane)juce na rostilju. Mislio sam kako se odvaljujete na treningu a ja ko smrad sedim i uzmem koljem one cevape pa mladog luka,sve onako kad podrignem pa osetim predhodni zalogaj,pa malo zalijem,onde cepnem rusku salatu,pa pauzu da se slegne pa opet i onda tepsiju sampita i juuuu. Al do duse sam posle u onom kuntanju posle jela u glavi ponavljao nebo-zemlju.

Gangsta Jop:
Ko je ITF_Tetka? Nisam pametan.
Al sam se odvalio(od hrane)juce na rostilju. Mislio sam kako se odvaljujete na treningu a ja ko smrad sedim i uzmem koljem one cevape pa mladog luka,sve onako kad podrignem pa osetim predhodni zalogaj,pa malo zalijem,onde cepnem rusku salatu,pa pauzu da se slegne pa opet i onda tepsiju sampita i juuuu. Al do duse sam posle u onom kuntanju posle jela u glavi ponavljao nebo-zemlju.

Nista mi ne pricaj o haludzama pred zatvorenim ocima.Sinoc na rodjendanu sam se u jednom trenutku smorio i zamisljao kako bi volo da nekom opalim jedan twimio tora ap cagi->yop ili recimo nerio.... :twisted: A kasnije Toe Gae ne mogu izbaciti iz glave...Niunja so sonkal najunde daebi makgi...bolest! :D

leprosy:
Uh al je sinoc bilo treninga! 3 sata konstantnog skakanja.A sto sam se oznojio...Bar 2 kile sam izgubio.

Kao sto rece sambekjosipotvimiodolio nisam ni ja kopetentan da odgovorim na to pitanje, mada mislim da u taekwondo ima malo vise akcije,dinamike...To je moje misljenje na osnovu onoga sto sam video fitnesa.Ali to nije dovoljno da bi o njemu mogao da sudim.Drzim se predhodne izjave da sa ITF taekwondo-om neces pogresiti. Uostalom dodji veceras u 19:30 u Jovinu gimnaziju,pogledaj trening pa odluci sama... :-)

Mislim da claude i ja mislimo na isto tako da cu se potruditi,u slucaju da sambekjosipotvimiodolio ne bude u mogucnosti, da se raspitam!:D:D:D Hhehehe
Mozda ne zna da se registruje...:D:D:DI ti si okusio njegovo razumevanje u informacione tehnologije (oni rezani diskovi).Koja je tvoja prognoza,kada cemo dobiti disk sa takmicenja?

PRvo.... "Ludi" je registrovani korisnik vec od novembra,ali samo cita i ne ukljucuje se u rasprave,sve do sad...
DRugo: sto se tice mog razumevanja u informacione tehnologije: dragi moj leprosy ja se vrlo dobro razumem u iste,samo mi rezach,polako ali sigurno, UMIRE, ostaje mi samo da kupim novi drajv...
Ovom prilikom se,po ko zna koji put, izvinjavam za snimke sa ''Open serbia'' 03 03 07, bice bolje sledeci put...

Evo i mene, pozdrav svima. Na sajtu kluba, www.itfsoko.org.yu, vaše ribe mogu naći vaša slavna imena na spiskovima osvojenih medalja ;). Izvinjenje instruktoru Vrekiću što na sajtu još uvek ima manji broj njegovih slika nego Veljinih ;) Biće...
Inače, juče je naš prijatelj Simić osvojio III mesto na jujutsu takmičenju na spensu, samo ga pitajte koje mu uvo zvoni :)))) Nisam baš siguran ali mi se čini da se TO što ga je oborilo u TKD zove dolio chagi. Sreća pa ima snimak kod njega u telefonu :))))

Taekwon!
Pavlović II

ITF-the next generation..:
...de su svi?

...ma ne treba mi niko,ionako je "loodnica" i bez vas :-) ...
Ima ljudi i koji rade nesto! BAve se informacionim tehnologijama! :evil: Ne znam koje obecao da ce doneti hard pa da se mi bakcemo s tim...No nebitno...
I ne javljaj se dok ne naucis mun mo! :D

TheFalcon:
Evo i mene, pozdrav svima. Na sajtu kluba, www.itfsoko.org.yu, vaše ribe mogu naći vaša slavna imena na spiskovima osvojenih medalja . Izvinjenje instruktoru Vrekiću što na sajtu još uvek ima manji broj njegovih slika nego Veljinih Biće...
Inače, juče je naš prijatelj Simić osvojio III mesto na jujutsu takmičenju na spensu, samo ga pitajte koje mu uvo zvoni ))) Nisam baš siguran ali mi se čini da se TO što ga je oborilo u TKD zove dolio chagi. Sreća pa ima snimak kod njega u telefonu )))

Taekwon!
Pavlović II

E izvini se Simi u moje ime sto nisam dosao.Stvarno sam zeleo ali sam bio sprecen!Cestitam na osvojenim rezultatima!

ITF_Tetka:
leprosy, prijatno si me iznenadio, ipak ides na predavanja...ne zauzimas mesto u rc-u, lepo, lepo. ajd javi se pa da idemo negde da se zezamo...
Moracu da te razocaram na trenutak.Posto ja jesam u rc-u.Moram malo posle rucka...Reko da vidim ima li sta nejasno na forumu...:D Jos malo pa back to the knjiga! :(

Sajt je u izradi, biće svi na sajtu, samo polako...Mislim da smo postigli napredak u odnosu na prthodnu verziu sajta. Dakle, ja sam web master, prihvatam sve sugestije i predloge a slike stavljem samo one koje direktor Vrekić dozvoli ;)
Koliko vidim najbolje napreduje rubrika REZULTATI, hehehe...nismo fotogenični ali smo opasno dobri...
Još jedan poziv kolegi Grubješiću koji trenira u Rumuniji da nam se pridruži na forumu. Hvali se da su mu tamo dali I Dan iz poštovanja prema njegovom aikido crnom pojasu pa pita trenere kada je polaganje za II Dan :)))

Taekwon!

TheFalcon:
Sajt je u izradi, biće svi na sajtu, samo polako...Mislim da smo postigli napredak u odnosu na prthodnu verziu sajta. Dakle, ja sam web master, prihvatam sve sugestije i predloge a slike stavljem samo one koje direktor Vrekić dozvoli ;)
Koliko vidim najbolje napreduje rubrika REZULTATI, hehehe...nismo fotogenični ali smo opasno dobri...
Još jedan poziv kolegi Grubješiću koji trenira u Rumuniji da nam se pridruži na forumu. Hvali se da su mu tamo dali I Dan iz poštovanja prema njegovom aikido crnom pojasu pa pita trenere kada je polaganje za II Dan :)))

Taekwon!

Mogli bi da mu odmah daju instruktorski IV DAN? Svasta. Ludi Tranovci.
Pozdrav za naseg prijatelja u Rumuniji :p :p

cozdra samorsambekjosipotvimiodolio, moram ti priznati ubise me godine...a i pomalo me blam...od omladine. oni vazda cili i odmorni dolaze na trening, zeljni dokazivanja, a ima jos nesto. znam da nije prilika ali...posvecujete paznju pocetnicima, kao da nisu prisutni...bez ljutis, ali ne svidja mi se to, samo se nogara, tehnika je prljava u 80% slucajeva, ...razumem ja da takmicari imaju prednost,al nismo ni mi bolesni. ona devojcica-m? sto je trenirala karate lepo radi, ali joj nedostaje paznja. izvini ako te uvredila sugestija...bilo je jace od mene. samo nemoj da mi zabranis da dolazim na treninge...evo necu nikada vise komentarisati...treninge...

ITF_Tetka:
cozdra samorsambekjosipotvimiodolio, moram ti priznati ubise me godine...a i pomalo me blam...od omladine. oni vazda cili i odmorni dolaze na trening, zeljni dokazivanja, a ima jos nesto. znam da nije prilika ali...posvecujete paznju pocetnicima, kao da nisu prisutni...bez ljutis, ali ne svidja mi se to, samo se nogara, tehnika je prljava u 80% slucajeva, ...razumem ja da takmicari imaju prednost,al nismo ni mi bolesni. ona devojcica-m? sto je trenirala karate lepo radi, ali joj nedostaje paznja. izvini ako te uvredila sugestija...bilo je jace od mene. samo nemoj da mi zabranis da dolazim na treninge...evo necu nikada vise komentarisati...treninge...

Ne bih trebala da se mesam, ali za paznju se moras izboriti. Uvek imaju prednost takmicari, odnosno oni koji daju 199% sebe na treninzima. Ukoliko ti se pokaze nesto, a ti krenes da cvilis da ne mozes zbog godina kako kazes (nemam pojma koliko ih brojis), onda nemoj traziti da ti se vise paznje posvecuje na treninzima. Ukoliko opet ides na treninge cisto rekreativno, zbog dobre kondicije, linije ili cega vec ne, onda sam misljenja da je dovoljno da ti pokazu sta treba da radis, na koji nacin i da to bude dovoljno. TKD nije sport u kojem se trener moze individualno baviti jednom osobom, oni moraju posvetiti paznju svima podjednako. Eventualno (sto se najcesce desava) je da trener vise paznje na treningu posvecuje klincima, pocetnicima, kojima zaista treba objasniti sve u tancine - uostalom na njima ce ovaj sport jednog dana i ostati, ili se to bar svaki trener nada kada vidi puno dece u svojoj sali. Desava se, naravno, da trener posvecuje vise paznje takmicarima, sto je uobicajeno u sezoni takmicenja, gde su svi ostali "zapostavljeni", mada i to naravno zavisi od tebe same - koliko ces biti zapostavljenja ili ne. TKD je sport u kome svi mogu napredovati u skladu sa svojim mogucnostima i prvenstveno interesovanjima. Vazno je pratiti sta trener pokazuje i truditi se. Ukoliko bilo ko misli drugacije, moze da prokomentarise slobodno. Ovo je i dalje moje misljenje. A ko je opet zainteresovan da trener gleda samo u njega, mislim da je teretana idealan sport za njega :wink: .
Toliko, na kraju cu dobiti kritiku da previse filozofiram (filodoksiram) i da znam samo da pricam.
pozdrav!!!
Inace :twisted: sva ta omladina ce jednom doci u zrelije godine i vazno je da iskoriste ono sto mi nismo u njihovim godinama. Ne opterecuj se time ni najmanje. Kada sam pocela da treniram svi su bili po 10-15 godina mladji od mene i bila sam jedini matori kreten u sali koji tek pocinje. Ides zbog sebe, ne zbog njih!!! I ... kada sam na treningu, osim mog trenera i dalje sam najstarija, ali me to ne pogadja kao u pocetku. Dobro se osecam, radim koliko mogu i uzivam u tome. Eto, to je ukratko to.

sve ja to postujem, ali sam i dalje ostajem pri svom misljenju. meni-licno paznja trenera nije potrebna, i ne *cvilim*, zao mi je dece koja uce forme, sa nepravilnom tehnikom, jer je posle tesko ispravljaju, a ispravke slede posle 6 meseci-i to ako imaju srece.

Ha, a šta ja da kažem! Počeo sam da treniram TKD sa 28 godina! Nakon 3 nedelje treniranja desile su se dve stvari:
1. slomio sam nogu
2. napunio sam 29 godina!
onda sam pauzirao dva-tri meseca, nastavio sam normalno da treniram sada u januaru. Za sada ću vam reći samo ovo: od subote do utorka je jako dugo, jednostavno ne mogu da dočekam sledeći trening, jedva čekam da ponovo obučem dobok, vežem svoj beli pojas sa žutom trakom i bos uđem u salu i poklonim se.
Sa darkdream sa slažem u potpunosti, a ti ITF_Tetka, šta da ti kažem, NASTAVI DA TRENIRAŠ!

Back