sambekjosipotvimiodolio
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
Anjon hasinmika, Claude.Jel se istezes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve moze mada ponece te duh i srce kluba Ns na takmicenje da osvojis neku medalju.Joj kad osetis filing timskog rada i uspeha srce ti se ispuni srecom i zadovoljstvom i neces moci da prestanes sa napredovanjem+ taekwondo odrzava liniju,neverovatnom brzinom skida celulit(pitaj Kloda),usporava starenje,dobijas izuzetnu kondiciju,savitljivost i jos mnogo toga.zvoncica_ns:U Novom Sadu sam, samo mi malo vreme ne odgovara ali bih se potrudila da usaglasim i to. Dok to ne sredim malo cu se druziti sa vama na forumu i pitati vas mali milion pitanja![]()
Kao prvo, mogu li da treniram tekvondo a da se ne takmicim?
Jer ja bih cisto radi sebe bacila se na taj sport :grin:
zvoncica_ns:U Novom Sadu sam, samo mi malo vreme ne odgovara ali bih se potrudila da usaglasim i to. Dok to ne sredim malo cu se druziti sa vama na forumu i pitati vas mali milion pitanja![]()
Kao prvo, mogu li da treniram tekvondo a da se ne takmicim?
Jer ja bih cisto radi sebe bacila se na taj sport :grin:
TKD Žandarmerija:J*** sve vas kad je Soko najbolji 8-) 8-)
I evo gaaaaaaa..To je taj covek...sambekjosipotvimiodolio:Chojon hi.Mnogo ste se razestili.
Pa naravno kad su se svi okretali za njma hehehehsambekjosipotvimiodolio:Hvala leprosy jos jednom za gore pomenute cevape.Bili su to najbolji cevapi u istoriji tkd-a
sambekjosipotvimiodolio:Dobro jutro Leprosy, moram rano da ustajem, nece se forme same nauciti![]()
sambekjosipotvimiodolio:Dobro jutro Leprosy, moram rano da ustajem, nece se forme same nauciti![]()