ITF Taekwon-do

Opaaa, ovde je bas zanimljivo na forumu...
Trener im vara zenu i niko nema reci za to, bas zanimljivo...
Primetio sam da Maskice vise nema ovde, ne javlja se .... sta vi mislite zasto?
Ja i samo ja.....AKO JE TI NECES HOCU JE JA, naravno ovde mislim na tvoju zenu a ne na onu malu.
Ne znas ti sta gubis!
Nesto kao sto je ona retko se srece:))

Jos nesto da ti kazem!
Potrudicu se svim silama da dodjem do njenog broja telefona i do nje same.Veruj mi muvacu je.
Samo da znas...mladji sam od tebe...lep...zgodan...bogat...vozim kola kakva ti u zivotu nikad neces imati.... kucu kakvu ti neces nikad imati a nju ako uspem da zbarim drzat cu kao malo vode na dlanu!

Poooozzzzzdraaaaav :-D :lol:
Pocinje nova sezona takmicenja,napokon,svi su vec napeti :twisted: :twisted: ,i zeljni da pokazu sta su od prosle sezone naucili i savladali,dopunili svoje znanje!!!!!!
Zato treneri recite gde idemo prvo? :-D :-D

Goran TKD Proleter ZR:
Pozdrav svima :-)
Kako je juce bilo dobro u BGDu :!: :!: :!:
Korenci su bili odlicni (kao i uvek :-D ), a i nasi takmicari (i takmicarke) su lepo odradili borbe, sve-u-svemu jedan lep dan za Taekwondo..........

nisam još video snimak ali nadam se da ću ga uskoro dobiti u toku februara pa ću videti kakav je demo tim WTF , ako ti slučajno imaš pošalji dogovorićemo se, ako si zainteresovan mogu ti poslati snimak ITF demo tima (koreanci) naravno pozdrav

apolonn:
Jos nesto da ti kazem!
Potrudicu se svim silama da dodjem do njenog broja telefona i do nje same.Veruj mi muvacu je.
Samo da znas...mladji sam od tebe...lep...zgodan...bogat...vozim kola kakva ti u zivotu nikad neces imati.... kucu kakvu ti neces nikad imati a nju ako uspem da zbarim drzat cu kao malo vode na dlanu!

AKO NISI PRIMETIO OVDE JE TEMA TAEKWONDO

IMAŠ TAMO PRIVATNE PORUKE PA MU ŠALJI KOLIKO HOĆEŠ

Pozdrav svima!

Zelela bih da jednu doticnu osobu, apolonna, zamolim da mi se ne mesa u privatan zivot i da ovde ne iznosi gluposti i s time ne vredja moju porodicu.

Taekwondositima zelim sretnu i uspesnu novu sezonu!

Back