ITF Taekwon-do

Kako si ti brzo informisan,kao kompjuter,mogu samo da nagadjam, ali verovatno da treniras sa Igorom Sevaljevicem,ali mene ne zastrasuju ljudi poput tebe.Ti mora da si neki levi sa desne strane pa pljujes po meni ili si ljubomoran na taekwon-do.Imam jedno pitanje za tebe,zasto u svakoj poruci spominjes Velju? :-x :-x :-x

@fireseva
JA SAM MUZJAK (Sad cu ja malo da se derem!!!!)

Pa zasad nije jos nista 100% sigurica i kada ce se odrzati takmicenje. Jedino je sigurno da smo u nedostastku sponzora.:( alii....... Ne damo se mi!! Nego da, da nastavim, bice borbe, forme, specijalne tehnike i trebalo bi somoodbrana(prezentacije) tako je nesto priucano. Ja se malo manje petljam ali posto niko da spomene moram ja. i tako jel to dovoljno????

Eto sad, pa neki od nas i treniraju i imaju sijaset raznih obaveza pa nemogu baš stalno da sede i javljaju se na forumu, šala hehe :lol: verujem da i ostali vrednoi treniraju pa za sve jedna vrlo važna informacija 03.03. 2007. u Kuli održaće se 4-to OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE u Taekwondou za detaljnije informacije a po želji i poziv obratite se na private :lol:

ITF RAZBIJAC:
Prvenstvo SRBIJE ?? kada imate samo nekoliko klubova po vojvodini i to u Raspadu sem Novog Sada tamo ih i ima nesto :twisted:

Muay thai K1 kik-boks :shock:

izvini molim te ali vreme bi bilo da prestanes sa tvojim zaje88bancijama... stvarno si dosadan i nemogu razumeti zasto moras da FILODOXIRAS(nadam se da znas sta je razlika izmedju filodoxije i filozofije... :razz: ) kada nemas pojma sta se desava i koliko klubova mi imamo... i koliko jos postoji... mi nismo krivi da nisu ti klubovi aktivni i da nam nedolazu na takmicenje....
i jos nesto... mozes ti da budes razbijac ali sramota da imas ITF u nicku...
a neverujem ni to da si razbijac....eeee stvarno ako si vec toliko pametan...razbijac itd ajde kazi mi koliko ti imas medalja,gde si isao na takmicenje i koliko si ih "razbio"??
a samo da ti kazem au ITF-u se ne razbija nego se POBEDI!!!!

TKD_Mare:
Eto sad, pa neki od nas i treniraju i imaju sijaset raznih obaveza pa nemogu baš stalno da sede i javljaju se na forumu, šala hehe :lol: verujem da i ostali vrednoi treniraju pa za sve jedna vrlo važna informacija 03.03. 2007. u Kuli održaće se 4-to OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE u Taekwondou za detaljnije informacije a po želji i poziv obratite se na private :lol:

Od kud to odjednom?Ja sam mislio da ce biti kao i prosle godine...Gde su organizatori?Ne javljaju se...Eto vidite sta su obaveze kad je takmicenje na pomolu:D Neka ih sreca prati!

dvarucnapadolio:
izvini molim te ali vreme bi bilo da prestanes sa tvojim zaje88bancijama... stvarno si dosadan i nemogu razumeti zasto moras da FILODOXIRAS(nadam se da znas sta je razlika izmedju filodoxije i filozofije... :razz: ) kada nemas pojma sta se desava i koliko klubova mi imamo... i koliko jos postoji... mi nismo krivi da nisu ti klubovi aktivni i da nam nedolazu na takmicenje....
i jos nesto... mozes ti da budes razbijac ali sramota da imas ITF u nicku...
a neverujem ni to da si razbijac....eeee stvarno ako si vec toliko pametan...razbijac itd ajde kazi mi koliko ti imas medalja,gde si isao na takmicenje i koliko si ih "razbio"??
a samo da ti kazem au ITF-u se ne razbija nego se POBEDI!!!!

Svaka cast dvarucnapadolio!!! E neka si mu rekla!!! Bice od tebe pravi trener

Taekwon!
Zbog nepredviđenih problema oko organizacije KUP-a Srbije došlo je do promene turnira, tj. samo do promene mesta i vrste turnira.
Mare je prihvatio da ovo odradi i mi smo tu da mu pomognemo, svako na svoj način. Vi kao takmičari (da dođete u što većem broju), a mi stariji oko organizacijje i samog turnira.
Drago mi je što ste s nama, a ako vam je ponekad delovalo da sumnjamo u vas to je bog toga da vas samo još više motivišemo da dišete ITF duhom.
Vidimo se!

Back