ITF Taekwon-do

wow :o , bravo dvarucnapadolio, svaka cast na veoma detaljnom i iscrpnom odgovoru ili objasnjenju, kako god. Mislim da je sada sve jasno i razjasnjeno. No, daleko od toga da bi se i dalje trebalo prepucavati, narocito sada kada su dani predodredjeni za radost i mir.
S toga se pridruzujem svima onima koji su vec cestitali protekle i predstojece praznike i zelim vam svima skupa da ostvarite svoja nadanja i snove, ipak ne sve snove, jer onda vise nikada necete sanjati ... neka vam se ostvari onoliko snova i nada koliko je dovoljno da uvek budete sretni.
Ispala sam iz price, pa neka bude ovoliko za sada, a i zasto biste trosili vreme citajuci moje redove :twisted: hihihi

ja i samo ja, hvala puno! Papiric je jos uvek kod mene, neiskoristen, ali ako dodje do toga da se iskoristi, sigurno ces biti prvi obavesten.

Hvala jos jednom.

;) pa mislim on sada dodje i misli da je glavni..... ;) :roll: pa nema veze...... :razz: nemoj se ljutiti samo se salim.....
i ja cu da se pridruzim da svima vama zelim sve najlepse za novu godinu itd...nemoj te puno piti...itd....
A ti treneru posebno se cuvaj......hihihihihihihi :twisted:

POZDRAV SVIMA JOŠ JEDNOM ŽELIM SVIMA DA SE LEPO PROVEDU VECERAS I DA IM NAREDNA GODINA BUDE JOŠ USPEŠNIJA, ZA ONE KOJI SE MALO VIŠE "OPUSTE" NEKA SE BRZO OPORAVE JER POČINJE NAREDNA SEZONA TAKMIČENJA.

SREĆNA NOVA GODINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TAEKWON

SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :D :D

Svaka dobra misao i dobra zelja neka vas sve prati. Da dani koji slede budu mirni, nose osmeh! Jer postoji puno lepih stvari, a neke su verovatno rezervisane samo za vas ...! Neka vam se u 2007.dogode one najbolje .....!

e jos jednom srecna vam nova godina.....
nasla sam na itf sajtu da je vec pocela sezona.....pa bi da vas pitam dali hocete malo da se takmicimo.....
2nd Open Taekwondo ITF Puerto Montt in Chile
2007-01-20 - 2007-01-21

INTERNATIONAL INSTRUCTOR COURSE & SEMINAR IN OTTAWA, CANADA
2007-02-16 - 2007-02-18

PROF. CHANG UNG CUP in Edinburgh, Scotland
2007-02-18 -
treba da se dogovorimo sa ''glavnima'' :roll: :lol: pa bi mogli polako da krenemo za Chile.... pa malo na seminar.....pa posle Scotland......

bas bi bio cool....

Debeli-Dorijan:
leprosy zanima me gde treniras kolika je clanarina sta mislis jesi li se poboljsao od taekwondoa

Treniramu NOvom Sadu u Zmaj Jovinoj gimnaziji.Clanarina je 1000 dindzi.3 treninga nedeljno.
Sigurno da sam napredovao! Mnogo vise samopouzdanja na mnogim poljima,ucim o drugim kulturama, drugi jezik...Svasta sam naucio i u mnogome unapredio sebe!

hahoooooooooooooooooooooooooooooo.......heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej...jel me cuje neko???
sta vam je?? sat trakt izkljucio net u topoli??

majke mi prijavicu se sa drugom nickom i zezacu vas da pricate samnom... !!!!!!

*sto je novo... u Bajsi su otvorili fitnes centar....gde ima i trener koji bas puno stvari zna o fitnesu...dieta...kako nabijati snagu itd.....i sto je cool da ima svega i svasta i sve je za DZabe....
ja sam bila i bas mi se svidja....i mislim da i glavni treneri trebaju sve videti pa da mi kazu da li smem sa klincima ici i trenirati....!?

tu smooo , ali niko ništa nepita samo konstatacije svi se ulenjili ali sad će početi sazona počnite malo sa treniranjem da nebi bilo upala posle hehe . već imamo pozive za neka od takmičenja, a za fitnes centar pa super ja sam video nije loše nove sprave i tako to, ali za malu decu nisu tegovi, za malo starije da ali umereno i sa stručnom konsultacijom u zavismnosti šta se želi postići snaga, brzina ili izgled

Usudjujem se da prekorim nase drage trenere, mislim da je to neophodno. Htedoh da ih pitam zasto nam nisu rekli,naznacili ili sta vec da se danas odrzavala prezentacija majstora Taekwon-Doa iz Koreje u BGu.Ulaz je bio besplatan i mislim da smo trebali ici organizovano.

Halooo.... pa gde ste vi meni? Vratih se sa zimovanja, moram reci bilo je super ali i kratko samo par dana.
Ja i dalje mislim da je WTF bolji, svako ima svoj izbor, u srcu mi je ostao.
Za Ja i samo ja.... OOOOOOOOO gospodine pa sta ti radis u mom gradu sa zenskom koja nije tvoja zena, haha, a posto sam bio u blizini vas znam sta se desava.
Maher, nema sta a ovde se pravi da je svetac.
Ej, druze, samo mi nemoj reci da to nije tacno jer imam s.... i nije prvi put :lol: :lol: :lol:

Back