ITF Taekwon-do

pa ovo je stvarno dosadno
nema ko da prica ili nema sta da se prica? sad cu ja
u utorak nam je polaganje.Pocela sam da drzim treninge i subotom posle podne u 3.i klinci jako rado dolaze. ne znam sta jos da pricam eeeeeeeeeeeeee daaaaaaaaaaaaa treneru ja i samo ja JA bih da dobijem sertifikat ako mozete dajte Marinku.....

bas ste interesantni i zanimljivi..........Sa vama nikad nije dosadno.........ajde sada svi da uradite 10 sklekova.........to vam je kazna zato sto ne pisete....i zato sto pustite da mi bude dosadno..........Pocela sam da brojim.... Hana...........Net.........Ahop.........

dvarucnapadolio:
inace Treneru sta je komentar,sto se tice seminara??????
Pozdrav za mlade snage srpskog taekwondoa,
juče sam bio na polaganju u Bajši, a za isto je decu pripremala jedna mlada dama (J....), koja je pokazala veliku dozu ozbiljnosti, kako za rad sa decom tako i oko organizacije pred polaganje...
Nisu svi položili ali se samo pokazalo da oni koji su redovni na treninzima i koji redovno rade polažu, dok drugi moraju da ponovo izađu pred komisiju..
Mladi treneru Bajše, dođi poneki put kod nas u Topolu, mislimo da možemo zajedno da naučimo više
Taekwon

TKD_Mare:
ako je to sve što zanš da kažeš o WTF-u da je "fajterski" onda mi je jasno zašto neznaš ništa o ITF-u ali možda nisi ti kriv tebe su verovatno tako pogrešno učili tvoji treneri (neželim uopšte da se svadjam nije mi to namera poštujem sve koji treniraju bilo kakav sport ili veštinu) ali prvo bi trebao da znaš da na olimpijadu nije ušao ni WTF ni ITF već samo TAEKWON-DO naravno morao bi da znaš šta ta reč znači u prevodu, takodje je diskutabilno zašto se samo WTF pojavljuje na olimpijadi ali lova vrti svet, da li si ikad imao prilike da vidiš neko svetsko ili evropsko takmičenje u ITF Taekwondou, ja sam za razliku od tebe video i ITF a i WTF a takodje i neki od mojih učenika su imali priliku da vide WTF takmičare pa neka o tome sami nešto napišu, a što se tiče DAN zvanja za njih se lepi moj polaže ispred majstora 7 8 9 DANA a to polaganje nije samo fajtanje jer onda ono DO nebi trebalo da stoji iza TAEKWON,
DA NAPOMENEM, JOŠ JEDNOM SVE OVO PIŠEM BEZ IKAKVE ZLE NAMERE, NEKO ĆE MOŽDA I DOĆI NA TRENING KOD VAS DA POGLEDA PA NEK SAM PROCENI ŠTA JE BOLJE, ALI ISTO TAKO MOŽEŠ I TI DA POSETIŠ TRENING ITF N.SADU

cenim itf samo zato sto je osnivac tkd, pokojni Choi Chong Chi, osnivac i vase federacije,ali to je sve. gledao sam vase balkansko prvenstvo u novom sadu,na telepu ,prosle god. i jako sam razocaran degradacijom koja je tom prilikom prezentovana. `lepi moj`,daleko od toga da se na wtf polaganjima samo fajtanje ocenjuje,ali kad je fajtanje u pitanju radi se full kontakt. koji klub u novom sadu i gde?

b166:
cenim itf samo zato sto je osnivac tkd, pokojni Choi Chong Chi, osnivac i vase federacije,ali to je sve. gledao sam vase balkansko prvenstvo u novom sadu,na telepu ,prosle god. i jako sam razocaran degradacijom koja je tom prilikom prezentovana. `lepi moj`,daleko od toga da se na wtf polaganjima samo fajtanje ocenjuje,ali kad je fajtanje u pitanju radi se full kontakt. koji klub u novom sadu i gde?

Ko kaze da u ITF-u nije full kontakt???Sve je dozvoljeno sto sudija ne vidi!:)

ITF Taekwon-do klub Novi Sad,Zmaj Jovina gimnazija.
Utorak i cetvrtak od 19:30

b166:
da li moze sparing? i gde ? u novom sadu !!!!!! kombinacija tkd wtf i karatea !!

Gde si bio sinoc?Sinoc sam bio ko porucen za tu svrhu!Trebao mi je neko za praznjenje! Nazalost praznjenje je pretrpeo moj orman, a ne, na zalost, necija recimo vilica....

P.S.Sparing-UVEK!Samo bez udaraca ispod pojasa!

B166 :: mi nismo imali balkansko prventstvo u N.Sadu prosle godine.........cccccc.....to je bio 2003god..... i mogu da ti kazem da mi nismo bili razocarani....nismo ni bili razocarani ni na drugim balkanskim prvenstvima,ni na evropskom....ni na svetskom....Imali smo dosta uspeha , i mislim da je i uspeh biti tamo.....jos kakav uspeh...pa ti vidi b166... A sto se tice tvog sparinga ni klinci se ne ponasaju ovako..ajde da budemo civilizani prijavi se kod nas na jedno takmicenje ..u svoju kategoriju pa ces izprobati...videti...Nedaj boze da ja imam nesto protiv druge b.vestine ali ovako gledati nesto(koji je fajterski i ko je jaci....) nije lepo.prvo pokazi tehniku,svoje znanje i pokazi da verujes u tome sto radis i sto znas ,pa veruj i u sebi i radi s srcom ako volis tu vestinu..pa onda ako sve ovo imas i znas ,moci ces da prihvatas i da cenis ostale vestine,ljude koji se trude i vole TKD isto tako kako i ti Pa onda prestaces da pricas gluposti i absolutne stvari i da zezas nekoga kao klinac ko nije imao "decju sobu"!!!!! :wink:

Pozdrav
juče je održano polaganje u N. Sadu, komisija je bila više nego rigorozna, ali mislim da tako mora biti ako želimo kvalitet
Ovih dana očekujem ponudu za letnji kamp pa vam se javljam
Svima koji čitaju ovaj forum, svima koji se bave sportom, svima koji žive u duhu borilačkih veština, pa i onima koji ne žive tako, a naročito mojim taekwondo prijateljima, želim sretne i uspešne predstojeće praznike...
Taekwon!!!!

ja i samo ja:
Svima koji čitaju ovaj forum, svima koji se bave sportom, svima koji žive u duhu borilačkih veština, pa i onima koji ne žive tako, a naročito mojim taekwondo prijateljima, želim sretne i uspešne predstojeće praznike...
Taekwon!!!!
DICES???DIS POS'O??? 15.ste nas sve izpozdravljali k'o da se necemo videti do tog letnjeg kampa!!! MORAMO se mi videti jooos koji put pre Nove Godine!!! Nisam stigao da vam pokazem kako radim Won Hyo! :x :x :x :x :x :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted:

b166:
da li moze sparing? i gde ? u novom sadu !!!!!! kombinacija tkd wtf i karatea !!

prvo pošto neznaš piše se Choi Hong Hi a ne ono što si ti nešto slično napisao, za sparing si dobio adresu, jedino neznam koji je to sport kombinacija WTF i KARATE, prvo da znaš borilački sportovi su individualni mnogo toga zavisi od samog čoveka, imao sam sreću da radim sparing protiv WTF borca i on je izgubio, tako da nerazumem šta želiš da postigneš,ti si napisao da je wtf "pravi fajterski taekwondo" .
a za full kontakt u wtf borbama pa bilo koja tehnika iz bilo kog borilačkog sporta može da se izvede "full kontakt" a može isto da se izvede i polukontakt tako, a može i u prazno pa ko kako želi,zato kod nas postoji test snage kao takmičarska disciplina gde dokazujemo koliko mogu biti snažne tehnike koje izvodimo da ne bismo bezpotrebno razbijali glave jedni drugima, a ko želi može da proba

dvarucnapadolio:
B166 :: mi nismo imali balkansko prventstvo u N.Sadu prosle godine.........cccccc.....to je bio 2003god..... i mogu da ti kazem da mi nismo bili razocarani....nismo ni bili razocarani ni na drugim balkanskim prvenstvima,ni na evropskom....ni na svetskom....Imali smo dosta uspeha , i mislim da je i uspeh biti tamo.....jos kakav uspeh...pa ti vidi b166... A sto se tice tvog sparinga ni klinci se ne ponasaju ovako..ajde da budemo civilizani prijavi se kod nas na jedno takmicenje ..u svoju kategoriju pa ces izprobati...videti...Nedaj boze da ja imam nesto protiv druge b.vestine ali ovako gledati nesto(koji je fajterski i ko je jaci....) nije lepo.prvo pokazi tehniku,svoje znanje i pokazi da verujes u tome sto radis i sto znas ,pa veruj i u sebi i radi s srcom ako volis tu vestinu..pa onda ako sve ovo imas i znas ,moci ces da prihvatas i da cenis ostale vestine,ljude koji se trude i vole TKD isto tako kako i ti Pa onda prestaces da pricas gluposti i absolutne stvari i da zezas nekoga kao klinac ko nije imao "decju sobu"!!!!! :wink:

BRAVO !!!!

ja i samo ja:
Taekwon!!!!
E sad moze da se pozdravimo, izljubimo... za Novu Godinu i praznike, posto sam pokazao svoje umece... :) Ti ces meni bezat' pre vremena...a nee! :-P

Sta je ovo?Kuljani se ne javljaju?Alo Kuljani kako je proslo polaganje?Jel komisija bila stroga?

Back